AMO Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 o kadar guzel diil bence. lordi'nin sarkısı cok daha guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 tarz güzeldi ama şarkı o kadar iyi değildi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 valla onu bilemem de herbiri birbirinden yeteneksiz ülkelerin combosunu yedikten sonra finlandiya ilaç gibi geldi bana. güzel de söylediler. (ve çin işgencesine devam, fosil çıkıcak şimdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 oper said: yav said: vikingler bastı dasdas finlandiya iyi işte ya çok seviyom ben bu ülkeyi nedense, allah bi gün erasmusla gitmeyi de nasip eder inşallah. kızlarından olmasın sevme nedenin :D valla değil ya başka bi kuvvet var (gey değilim) kız her yerde var, hem ne demişler çikin kız yoktur az vodka vardır eueu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Finlandiya kazansın. O doublekick ataklar da Lordi'ye "eurovision için yüz karası" yorumunu yapan Sezen Cumhur Önal'ın suratında patlasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 resmen ortaya aksiyon olsun die kız koymuslar (: fena diil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 nesi güzeldi abi lordi bundan daha iyidi be. gitarlar bi bok yapmıyo rın rın iki şey koymuşlar. gitar olmasa sırf davulla giderdi yani o şarkı, vokal fena değildi bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 çok kötüydü finliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 fosil amcanın mimiklerinden ve tavırlarından tahmin ettiğim kadarıyla "bre deyyuslar keserim lan topunuzu" dediğini tahmin ettiğim çıkışları olmasa bunlara güzel derdim mesela. o amcayı niye koymuşlar anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Hırvatlarda tırt. Hatta bırt. bu ne lan hotellerin animasyon ekipleri gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 merak ediyorum bizim tanıtım vidyosu nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sokakların bişeysi ve 75 kuruş grubu. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ShadowFury said: valla onu bilemem de herbiri birbirinden yeteneksiz ülkelerin combosunu yedikten sonra finlandiya ilaç gibi geldi bana. aynen öyle valla hırvatlar da eğlenceliydi sondaki saksafondan bozma turntable felan hoş atraksiyonlar bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Polonya'dan ucuz numara, ülkeden rastgele bi hatun seçmişler koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 celine dion'un yandan yemişi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 her tarafı elden geçmiş gibi zaten. tırt buda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 aktiftablet said: Finlandiya kazansın. O doublekick ataklar da Lordi'ye "eurovision için yüz karası" yorumunu yapan Sezen Cumhur Önal'ın suratında patlasın :D Bu dileğim sayfa sonunda kalmasın. 10 kontore kıyın da oy verin finlandiya,ya, oy vermeden önce trt'den ayrılıp yerel kanalınıza geçöin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 izlanda da kazma çıktı (td)^2 neyse, sırada bizimkiler var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 geldi sıra hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 izlanda yine azıcık insanda kulak aşinalığı bırakıyor. Diğerleri hepten tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Trt yi bloke etmişler internetten izleyemiyom :( tv de yok. Madem trt'yi bloke ediyon kendin yayınla demi salak ard... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 valla şu ana kadarkiler kötüydü ki, mvö iyi geldi dinleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Bariz bir sekilde bizimki suana kadarki en iyi sarkıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 daha onceden bol bol dinleyip alıştıgımdan mı bilmiyom ama ben begendim bizimkileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Bence izlandadan hiç bir farkı yok hatta eksiği var. Sahne Şovu müthişti diyeyim sen anla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar