Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eurovision şarkımız

mawiman

Öne çıkan mesajlar

valla ben izlemem bu yarışmayı bir daha..bu ne kardeşim bölüne bölüne bi hal oldu zaten rusya.çıkan ülkelerin yarısı fln rusça ve türevi konuşuyodu olmaz böyle saçma şey.buna bi çözüm bulmazlarsa isterlerse çocuk şarkısıyla çıksınlar ukrayna ve rusya ilk 5ten inmez hiç bi zevki de kalmaz yarışmanın.bence komşu ülkelere de vermek yasaklanmalı.
öte yandan ermenistan ve yunanistana bolca oy veren safları da alkışlamadan edemiyorum. şimdi biri çıkıp yok dostluk dersi verdi türkiye fln dicek de dünya öyle toz pembe değil. vermiceksin arkadaş bu 2 ülkeye..bak geçen sene 12 verdik ermenistana, 1p uan bile verdielr mi bu sene.geçiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Rusya'nın oy aldığı ülkelerde herkes rusça biliyor dayı. Ama senin Slovenya'dan oy alman lazım mesela onunla baş edebilmek için. Kenan Doğulu'nun bir halte benzemeyen şarkısı aldı o puanları, Slovenya'dan Çek cum. den vesaire.

ermenistan'a verilen oylarda dostluktan verilmiyor. Türkiye'de bir ton ermeni var onlar oy veriyorlar. Resmi rakamlarla kaçak işçiler ve bizim ermeniler toplam 100 bin'e yaklaşıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
Yarışma politik olmasa alacaktık 5-10 puan sonuncu olacaktık. Kimsenin anlamadığı dilde şarkı söyleyip gitar sallayan ne sahne şovu ne birşeyi olan gruba kim oy versin?

naapsın bi yerlerini mi açsın. hey allahım. aslan gibi şarkı ve aslan gibi de performans verdiler. kuzey ülkelerinden gelen puanlar da kanıtlıyo bunu. milliyetçi fln deme bana çünkü şu ana kadar ki eurovizyoan katılan türk şarkılarının yüzde 90ından nefret etmişimdir. o yüzden yeteri kadar da objektif baktığımı düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Gilean said:
ombakkombak said:
Yarışma politik olmasa alacaktık 5-10 puan sonuncu olacaktık. Kimsenin anlamadığı dilde şarkı söyleyip gitar sallayan ne sahne şovu ne birşeyi olan gruba kim oy versin?

naapsın bi yerlerini mi açsın. hey allahım. aslan gibi şarkı ve aslan gibi de performans verdiler. kuzey ülkelerinden gelen puanlar da kanıtlıyo bunu. milliyetçi fln deme bana çünkü şu ana kadar ki eurovizyoan katılan türk şarkılarının yüzde 90ından nefret etmişimdir. o yüzden yeteri kadar da objektif baktığımı düşünüyorum.

Kuzey ülkelerinden gelen puanlar birşey kanıtlamaz. Norveç Danimarka vs. buralarda da gurbetçiler var. Bence Malta, Portekiz, İspanya vs. oy verirse o şarkı iyidir. Ha ben MvÖ'ni seviyorum zaten. Ama gavur anlamaz türkçe şakıdan diyorum. bu kadar yani. Ayrıca yarışma pop yarışması. Rockçılar oturup izlemiyorki diğer ülkelerde. Bizde izliyor çünkü milli dava gibi oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...