Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 oyumu tangaya gönderdim, oh içim rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ahhaa 22 yazarsanız onlara da biraz oy gidebilir dedi ispanya için lksdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 oy kullanmak ne akdar para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ilk 5: norveç yunanistan türkiye hede hödö değişebilir bu sıralar hödö falan 1. olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 urmesque said: ahhaa 22 yazarsanız onlara da biraz oy gidebilir dedi ispanya için lksdjf İspanya kesin girer ilk 5'e bak buraya yazıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Norveç de iyimiş. bu arada trt spikeri ayne şunu dedi: "İsopanya, 22 yazıp gönderirseniz onlar da biraz oy alabilir" HAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Llama said: oy kullanmak ne akdar para 10 kontör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ne alakası var yahu ukrayna ilk üçte yoksa o listeye liste demem ben. şarkıdan falan da değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 10kontor, ya da 5sms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mayhem said: 20 yazın 1514 'e yollayın, sizede azerbeycanlı tangalı hatun gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 20 yazdım yolladım seni mi kırıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Benim sıralamam: Yunanistan Ukrayna İspanya Ermenistan evet biraz fazla meme ağırlıklı oldu sıralama. Ama şarkıya göre oy versem zaten hiç izlememem lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ermenistan iyiymiş ama, baktım da. Hoş enstanteneler saklı şarkıda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 oh be bitti sonunda cok sıkıcıydı.Actım metal muzık oh mis kulaklarımın pası silindi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ne karılar var yaa şuıraya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 dekoltevizyon: Ukrayna Yunanistan İspanya roflvizyon: İspanya Letonya Fransa eurovision: Ukrayna Türkiye Norveç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yunanistan Turkiye ukrayna sirbistan derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Madem sıkıcı niye izledin abi :) Benim favorim Mor ve Ötesi, ardından da Azerbaycan. Popo meme filan belirleyici olacaksa ombakombak2ın listesi gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Şu eurovision'u Türkiye'nin alması Ukrayna'nın almasından daha yüksek bir ihtimal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 tam izlemedim ama hatunlara rep verdim ha bide ispanya ilginçti ya hehe mayhem tangalar da iyiymiş kontörüm olsa oy vericektim kısmet değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 pekaziz said: Madem sıkıcı niye izledin abi :) Benim favorim Mor ve Ötesi, ardından da Azerbaycan. Popo meme filan belirleyici olacaksa ombakombak2ın listesi gayet güzel.merak ettim ayrıca bazı hatunlar iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 keşke türkçe söylemeseydi diyorum mor ve ötesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ukrayna forza ama anlamadığım birşey var. ukrayna her çıkışında 5 duyumdan 4ünü yitiriyorum. bi tek görebiliyorum. nedenini çözemedim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 zor alır bence mor ve ötesi.athena da kendi senesinde iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Türkçe söylemeleri çok iyi oldu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar