Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yalnız warhammer mark of chaos fantazi dünyasında geciyo. warhammer 40k, 39800 küsür yılında geciyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Evet biliyorum 2setting i de öğrenmek istiyorum bakalım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Dark Omen oynamazsan olmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Dark Omen'dan bahsederken Shadow of Horned Rat'i de unutmamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Onları bulmak biraz kasış sanırım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Warhammer 40k dawn of war 1 in explerinden dark crusade stand alone mu yoksa bütün diğer expler içindemi bilen bi yardımcı olabilirmi ona göre indireyim.Oyunun kendisi indi ona başlıyorum arada explerde insin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ilk oyundan farkliymis bu baya ya, oynanis campagn vs dark crusade gibi olsaymis keske ama bridge olayini cok sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 warhammer 40k rites of war var ayrıca turn based eski biraz ama 1999 da çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 süper oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 yeni aldım ilk oyunu da baştan bitirdim imparatorun kendi eğittiğim aslanları 2. oyuna başlasın diye, bu corruption hakkında bikac sorum olcak, pure kalınca sadece o ilk gelen purity skill i mi kalıyor elimizde corruption gibi bir ağacı mı var, yoksa corrupt olmamak için mi uğraşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Sadece ilk skill oluyor ve evet corrupt olmamak icin ugrasiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 en guzel tbs si bence warhammerın chaos gatetir, tactical turn based. bolterına koyduğu mermiye karar verdiğin bi oyun guzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 bu arada yeni patchlerle chaosa baya nerfler gelmiş.arada eldar da nerf yemiş. oyun iyice dengeye yaklaşmiş diyebilirim(hala kesin bi denge yok ama normal yani o kadar göze batmiyor). fakat bir eldar oyuncusu olarak hala far seer'in fog of war kaldırması ve oraya görünmez warpgate atması olayının hastasiyim.süper umarim hiç o konsepti bozmazlar. epik işlere imza atiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Dawn of War 2'nin exp.siz total playedi ne kadar? Başladım campaign'e ama hikayeyi göreyim derken 30 saat oynayıp baymıyım sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 cok fazla tekrar var bayıyo single'ı aynı haritaları 10ar kez kosuyosun sonunda aynı bossu kesiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Sparkcaster said: yeni aldım ilk oyunu da baştan bitirdim imparatorun kendi eğittiğim aslanları 2. oyuna başlasın diye, bu corruption hakkında bikac sorum olcak, pure kalınca sadece o ilk gelen purity skill i mi kalıyor elimizde corruption gibi bir ağacı mı var, yoksa corrupt olmamak için mi uğraşıyoruz evet tek skill, full corrupt hic olmadımda, corrupt olmak tek seyi etkiliyor oda traitor bolumunde senin kadrondaki corrupt ı en yuksek adam sana ihanet ediyor o kadar, oyunda 2-3 de cok iyi purity isteyen item var onları giyebiliyosun baska bi numarası yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar