BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Az önce filmden geldim ve son dönemde en çok güldüğüm filmdi. Michel Goundry gene döktürmüş.imdb linkiofficial sitesi Mos Def ve Jack Black gerçekten güldürüyor. Filmlerle dalga geçme gibi değilde yeniden yorumlamakla ilgili aslında. Konusuna gelince; bir takım olaylarla (Filmin en komik sahnesi idi bence- kamuflaj kısmı hahaaha) manyetik sorunlar yaşıyan Jerry (Jack Black), Elroy Fletcher'ın (Danny Glover) dükkkanında bazı şeyler yapar istemeden. Fletcher dükkanda olmadığından dükkanada Meki (Mos Def) bakmaktadır bu arada. Daha sonra kasetlerde sorunları kendilerince çözerler. Sweded ediyorlar kendi deyimlerince hahahahsweded filmlerde burada Of spoiler olmasın diye bu kadar kötü yazdım fragmanı filan var sitesinde izleyin. bulun indirin. bişeyler yapın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 anlatılmaz yaşanır olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 sanırım kimse gidememiş bi biz gitmişiz NIHOHOHOHO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Türkiye'de vizyona neden girmiyo ki böyle güzel filmler? Halk komedi sever, Jack Black ünlüdür, burada hayranı da çok, işe yapar yani gayet. Nefret ediyorum şu fidafilm özenfilm vs. den :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Cuce said: sanırım kimse gidememiş bi biz gitmişiz NIHOHOHOHO hahahaah kıskananlar çatlasın mı o zaman dsadsa aile olayı benim bir ailem var dedim mi sahnesi efsaneydi abi jdsaıuhdashjd hala gülüyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 25 Nisan'da TR'de vizyona giriyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 DarKRideR said: 25 Nisan'da TR'de vizyona giriyor zaten nerde yazıyor? sinemada da 1-2 kere daha giderim yani yeniden Empire'da yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 pardon gecen seney bakmışım. mesaj boş gecmesin, evet film cok superdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 filmi epey boktan buldum, michel goundry ye de jack black e de yakıştıramadım. kız arkadaşımla gitmemiş olsaydım yarısında cıkardım, anlayan anladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 o değilde BiTcH_oFBaT'a "Empire'da yazıyor" diye cevap atacaktım,gidip mesajını editleyip yazmışım. Artık nasıl bir ruh haline veya kafaya sahipmişim o zaman bilmiyorum ama özür dilerim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 her insanevladı izlemeli bu filmi, süper bişi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 DarKRideR said: o değilde BiTcH_oFBaT'a "Empire'da yazıyor" diye cevap atacaktım,gidip mesajını editleyip yazmışım. Artık nasıl bir ruh haline veya kafaya sahipmişim o zaman bilmiyorum ama özür dilerim sdfsd hahaha efsane hareketler gelmiş senden :D şimdi farkettim neler olduğunuda benden :p bu arada film vizyonda ne zamandır bilmiyorum ama hep ufak salonlara atılmış bir film durumunda. umarım bu hafta kaldırılmaz. gidicem gene. gidin yani hala gülüyorum bazı sahnelerde düşündükçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Ne ufak salonları ya Suadiye Movieplex'te gitmek istiyodum gelmemiş Capitol'de ve Nautilus'ta var diyordu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 cok da komik diildi aslinda. yarisinda ciktim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 site cok iyi ya ahaha herşeyi goolge luyorum sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 arkadaşla bir kaç filmi sweded lamaya karar verdik. youtube da sweded film dolu. sanki yarışma düzenlenmiş filan hatta. haha star wars filan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Absürd komediye anlam yüklenmiş adeta, hem akıl dolu hem eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 kesinlikle sinemada izlencek bir film değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konu çok iyi ama film pek güldürmüyor. MTV komedilerini sevenler için ideal. Aha Jack Black var diye yaklaşanlar uzak dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 pek iyi seyler duymadim ben film hakkinda, ki reviewlari okudugm yerler Tenacious D Pick of Destiny e iyi review yazmislardi. Mos Def freestyle rap de kalmali bence, Italian Job da bile kotuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 jack black yardırmış gene. çok iyi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Ben de beğendim valla. Aşırı kopartan sahne pek yoktu. Hatta Nacho Libre çok daha komik çıktı hiç beklemiyodum :D ama izlenesi bi film valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 pek gülmedim açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım daha büyük beklentilerle başlamıştım filme ama kötü bi film de değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Aynen işte çokdaha yarılmak amaçlı izlemiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Daha eglenceli filmleri var Jack Black'in de Mos Def'inde. Bu ortalamanin biraz ustunde bir film olmus. Fakat olusturdu sweeded modasi harika olmus :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar