Gangren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Xhunarion, napacan Caster Legendary? Arena Pointsle mi alcan? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 PvE yapar alırım. Gemleri fulleyecem diye heroiclerde sürünüyorum sdfsdg, legendary staff için pve-whore olurum. ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 titans grip isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Peki xuun siz şimdi nası yapıyosunuz heroicleri? -Dostlarım, Shattered Halls'da Thrall'ın önderliğine karşı çıkan bir Fel Orc lideri var! Kılıçlarınızı bileyin, çünkü bugün şerefimiz için kan dökmeye gidiyoruz! -Dostlarım, bugün de daily heroic var ak. Hadi toplanın badge kasalım biras =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 axedice said: -Dostlarım, bugün de daily heroic var ak. Hadi toplanın badge kasalım biras =))) hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Bak evladım, instance/raidler in character değil evladım, ah benim pvp server nerdüm. Hayır pvp yapabilsen neyse, elin ayağın tutuluyor, kepaze ediyorsun kendini. (T_) Edit: Atiesh lazım gerçekten. O legendary hiç kullanılamadı, upgrade edilip eklensin bence bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 geçen pug naxx yapıoduk ateishi kazandım! 7 tane oldu daha 33 tane daha lasım ama o gün o gündür bi daha yapmadık naxx :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 bu arada xun naxx yeniden gelio diolar woltk da büük ihtimal olur bişeyler upgrade falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 pug naxx la olmuyo sadece cthun lazım ki pugla emperors bile zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Nesi zor ya geçen yapdık 2.5-3 saatte temizledik 26 kişi ile ki 5 tane felan ezik gearli adam vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Naxxramas göz korkutmuyor, AQ 40 korkutuyor daha çok. Ayrıca tek bana bırakmazlar o staff'ı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 aq 40 hiç korkutmasin daha kolay o ROOOOARRRR diye direk nukeliyeibliorsun bütün bosslari twinlerdede accük beyini olan 2 warlock cici cici rotasyon yapar tanklar susak deilse :D zaten unbalanced acitmior artikin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Atieshi boşuna kasma. Şu anda ondan çok daha iyi stafflar var ve Blizzard eski hiçbir legendary'i upgrade etmeyeceğini söyledi. WotLK'da gelirse, yenisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 şekilleri yeter ba legendary lerin. Tf neydi öle yau, binek üstünde giderken süzülürdü böyle arkadan kendini güvende hissederdin, böle herşeyi bırakıp heallayasın gelirdi adamı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Suark said: şekilleri yeter ba legendary lerin. Tf neydi öle yau, binek üstünde giderken süzülürdü böyle arkadan kendini güvende hissederdin, böle herşeyi bırakıp heallayasın gelirdi adamı =) flow yaşayan healerın günlüğünden bi alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Xhunarion said: Naxxramas göz korkutmuyor, AQ 40 korkutuyor daha çok. Ayrıca tek bana bırakmazlar o staff'ı diye düşünüyorum. Naxxramas nasıl göz korkutmuyor, 4horse man bi kel'thuzad yapın alın ağzınızın payını. Tey be, anam ağladıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Sorun şu, kimse AQ40'a eğlenmeye gitmez. Milleti Naxx'a gidelim diye gaza getirebiliyorsun ama AQ40'a sökmüyor o malesef. Ha, upgrade edilmeyecekse nereme ne yapam o staffı ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 edik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 edik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Gereksiz yani işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 aşk olmuş lan burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Greeny said: Naxxramas nasıl göz korkutmuyor, 4horse man bi kel'thuzad yapın alın ağzınızın payını. Tey be, anam ağladıydı Ne varki onlarda naxxin içinde tek bi boss var wipelenebileceginiz oda salak saphiron ice blockları iyi ayarlayamazsaniz Kel'tuzad da 4hm de wipelenmeniz çok zor 20-25 kişi iseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 evet biz sapphironda wipe yemiştik 4hm yi yemyeşil tanklarla kestik falan pugla :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 cikmadan nerf yemis sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar