Pakize Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=2K1-5jfs7FM Sunwell Drop! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 KJ drop. Öyle sanıldığı kadar abartı bir durum yok. Black bow üzerine en iyi şartlarda 150-200dps civarı bir artış sağlıyacak. En güzel yanı ise quiver taşımaya gerek kalmayacak ve ok derdi bitiyor. Level atlarken baya bi faydası olacak gibi. Ha bi de auto shot lar eski av okları gibi parlayarak gidicek, şekil olmuş ama fps düşürür bende bu :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 148 dps'i war komik olma lütfen bununla çıkabilecek dpsleri düşünemiyorum üstüne bide ranged hızı %15 artıyor Yuh yanii diyorum başka bişi demiyorum heralde 0'ın altında hızla atmaya başlarlalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 quiver kullanmiyor bow ondan 15% speed increase var bow'un statlari arasinda ama zaten normalde quiverdan 15% speed inc aldigi icin hunterlar hicbi fark olmuyo atack hizinda. ayrica 148dps gibi gorunuyo ama arrow kullanmiyo, timeless arrow 53dps, blackbow a timeless arrow dps ekle legendary ile ayni oluyo dps. hicte oyle zomg 148dps imba bi durumu yok. tek avantaji steady shotlar weapon base dmg kullaniyo arrowdan bi extra almiyo, sslerin dmg baya bi artar o kadar. kisaca bi legendary weapon icin hicte oyle imba bisey degil. Omg 148dps, 15% speed inc lolol demeden once hunteri oynamayi ogrenelim pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ranged hizi yuzde 15 arttirmasinin su anki durumdan hic bir farki yok... arrow kullanmadigi icin quiver bonusunu silaha eklemisler iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Evet aluriel komik olma lütfen LÜT FEN %15 speed bonus quiverlarla stacklenmiyor falan demeye kalmadan yazmışınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Epic tüfek istiyoruz! (Evet Dwarf'um) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 legendary bow türklerde yabancılar çıldırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 quiver ilee ammo bonusunu cikarinca oylee aman aman bisey degil AMAAAAAAAA ammo harcamadigindan hunterlarin yasadigi quiveer doldurma zulmune son vericek heer gece gold sacmiycak hunterlar ammo ya lvl 80 de biel donup alinir bu o yuzden cunki farm icin imba bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ya silahin Steady Shot a getireceği dmg artisi ztn cok hoş bi özellik sırf onun icin bile alınır ha dilerdim ki böle thunderfurry tadinda bide proc efecti olsun üstünde o zmn dadından yinmezdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Diğer iki legendary direk drop olarak gelmedi, bunun drop olacağı kesin mi kiljadenın kemiğinden gövdesini yok Illidianın kıllarıyla yayını yap muhabbetleri dönecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 IKI DEGIL UC LEGENDARY, ISTIRHAM EDIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 abi siz yine quiver takarsınız orayada ammo koyarsınız bonusunuzu alırsınız yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Silah hiçbir şekilde ammo kullanmaya izin vermeyecek şekilde tasarlanmış. Yani 148 dps falan değil. Zaten ammo+blackbow'da 148 dps idi değişen bişey yok. Sadece SS damageini 200 kadar arttıracak, yani toplamda 100dps falan arttırır Bu silahı lagendery yapan şey daha öncede anlatıldığı gibi ammo kullanmaması olduğu için düzenli raid yapan bir huntera verilmiş 100g/gün ve 20 slotluk bir öanta hakkı. Haa bunlar az şeymi derseniz bence mükemmel düşünülmüş bir lagendry. Yani hem hunterların gönlünü alıyor hemde dengesizlik yaratmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 speedi çok dandik 3.0 pff yapsanıza baba 2.8,2.7,çoşalım. iyi bi epic olurdu,legendarylık birşey görmüyorum ha bide iyi hunterlar zaten dpste kötü değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 katılıyorum. iyi hunter gerçekten çok güzel dps yapabiliyor. ama hızı gayet ideal bence. 3.00 ve 2.9 bence en uygun speed bow için. 2.8 den aşağısında dps kaybı olabiliyor. legendarylik bir olayı yok bence de. keşke debuff olayı filan olsaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 3 yüksekmiş hakketen (kedi uzanamadığı çiğere...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Of herkes atar tutar anasını satayım. black bow, bristleblitz falan 92 dps falan ona ekle Timeless arrow 52 dps: 92 + 52= 144.. 144 le 148 arasındaki dps farkı kaç? 148-144= 4 al sana basit hesapla o bowun tek başına hiçbi hunterı dmg meters da listenin en başına koyma imkanı olmadıgını gösterdim. AMMO kullanma imkanı vermediginden zaten saf olarak o kadar dps'i olması normal. olmasa ayıp.. Bu arada bu sözlerim foruma 3. postu atan (Pakize miydi adınıda unuttum yazana kadar) arkadaşın yazdıgı "148 dps'i war komik olma lütfen bununla çıkabilecek dpsleri düşünemiyorum" cümlesini yazacak, düşünecek, inanacak herkes için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 black bow 95.8 dps bari 4 dpsin hesabini detayli olarak yapmaya calisiyorsun 92 dps falan yazma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Warglaive de en iyi 2. silahtan 1 dps mi ne daha fazla. Set bonusu açığı kapatsa da artık öyle inanılmaz legendaryler beklememek lazım anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Legendary falan bilmem soulstringin üzerine karizma yoktur (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Ya arkadaş zaten benim karakterimin elinde Bristleblitz Striker var, ha 95.8 olmus ha 92, zaten kesin 92 demedim. Öyleki 92 nile olsa sonuc 4 dps fark oluyor. Üstelik "92 dps falan" yazdıktan sonra aşagıda "basit bir hesapla" demişim. Hesabı zaten üstün körü yaptım neyini irdeliyorsunuzki. Hatalı olmasına rağmen degisen dps 4, hatalı olmasa 0.2. Bu hesabın basit olmasının nedeni düz mantık toplama işlemi yapılmış olmasıdır ama sayısal anlamda cok olagan üstü seylerin degismeyecegini gösterecek kadar yeterlidir. Özellikle Popeye'ye için tekrarlamak istiyorum, hesabımı basit olarak nitelendirmişim neden tekrar "detaylı hesaplamaya çalışıyorsun.." gibi bir cümle yazıyorsun? Benim derdim daha itemin özelliklerini okumadan ona buna komik olma diyorsunuz. Ya arkadasım birazcık dikkat edin. Tavrım sert olmus olabilir, ama özür dilemeyecegim çünkü bu forumda yapılan çok bilmişliklere karşı tahamülüm tükendi. Umarım anlamışınızdır derdimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 niye halen dier bowlarla kıyaslıyorsunuz ki bunu? özelligi arrow kullanmadan dps yapması böylece steady shot ın dpsini artiriyor baska bi özelligi yok ve bu özellikleride iyi bir bow olması icin yeterli bence. dedigim gibi tek eksigi bi proc vs bisi olması bkz. illidan swordları , thunderfurry.. proc istioruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Bildiğin LPG bow, az yakıyo işte.. Vericen bunu Çinliye, muhteşem tasarruf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar