NoS Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=yURa9T0-Rjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ahah klasik koşacak sanıyordum süpermiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 OHA OHA OHA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 lakers nasıl ceza vermemiş kobe ye ben onu anlamadım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 0.005 saniye geç zıplasa gitti herif. asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Montajdır sanıyorum. Hiç bir süperstar bu tarz tehlikeli bir hareket yapmaz gibi geliyor ya da inanmak istemiyorum bilmiyorum. Çok mutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 hahaha bu bişey mi ya ? bunu meslek edinen bi adam var nike kendisine özel reklam ve ayakkabı bile yaptı hatta; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 üstüne doğru hızla gelen bir arabanın üstünden atlamak başka birşey olsa gerek ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 he he süper ya :D Valla çılgınlık, bir de denemeyin diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Masticore said: üstüne doğru hızla gelen bir arabanın üstünden atlamak başka birşey olsa gerek ama. heh biri gerçekliği belli olmayan bişey diğeri ise gerçek olduğu için reklam çekilen bir olay kaldı ki kaç km hızla geliyor araba doğru zamanlamada zıplarsan zaten sabit bişeyin üstünden zıplamayla harcayacağın vakitten daha azını harcamaz msın misal eleman 2 saniyede atlıosa arabanın üstünden kobe 1 saniyede atlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Masticore said: üstüne doğru hızla gelen bir arabanın üstünden atlamak başka birşey olsa gerek ama. evet olsa olsa kolpa olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 fake olsa bile mükemmel bence hatta süper:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 walla bi ben mi şaşırmadım ? mümkün, biraz cesaret lazım tabi de adam zıplıyor yani, aston martin de olabilecek en alçak arabalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 vışşşş perfectoo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Nike esas oğlanı Kevin Durant'i düşünmüş bunun için,Seattle izin vermemişti...Kobe'ye nasıl izin vermiş şampiyonluğa giderken Lakers hayret hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 salt fizik olarak düşünürsen mümkün tabi.yine de uzun hesap falan ister arabanının hızı,timeing falan. 2 montaj hilesiyle halledilebilcek bişey içinde adamın canının tehlikeye atıcak kadar salak değildir kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Zep said: salt fizik olarak düşünürsen mümkün tabi.yine de uzun hesap falan ister arabanının hızı,timeing falan. 2 montaj hilesiyle halledilebilcek bişey içinde adamın canının tehlikeye atıcak kadar salak değildir kimse. tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ayaklarının olduğu yeri iyice gözlemlerseni ve aston martinin tam ekrana girdiği anda durdurursanız yanından geçiyor gibi. dur bi daha bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Kobe kendini sempatik göstermiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 BulletRide said: Kobe kendini sempatik göstermiş hehe son 2 yıldır Phil Jackson'ın tekrar Lakers'ın başına geçmesiyle (Yani kobe ile barışmasıyla) züppe,kendini beyenmiş havasından kurtuldu her nasıl olduysa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 lan adidas giyerdin sen bi zamanlar hey gidi hey be sendemi bozacaktın kendini kobe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Nike bu reklamında Kobe'yi kullanmış ilginç dedim o yüzden.Kobe Adidas'ın elemanıydı,hatta şu an nike Brandon Roy-Kevin Durant-LeBron James 3lüsüyle kampanyaları açıyor,büyük ihtimal bir bütçede seneye Derrick Rose için ayıracak.Kobe'yi pek takmıo Nike =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 bi dahaki reklamda d12 tir ustunden atlasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ilk denemesinde başaramamış http://www.youtube.com/watch?v=SZZI9AMtjS0&eurl=http://sports.aol.com/fanhouse/category/nba/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar