roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 mermer taslarin uzerinde rugan ayakkabilarla mini etekli kizlarla dans etmesini bilmesekde bayanlara nasil davranacagimizi biliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 - sen doldur ben içem babam. (benzin deposunun üstüne yazdırıcam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 eros gelsin askı bizden ogrensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 en büyük aşk beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 bu masalar boş kalmaz gidenin yeri dolar vazolar değişmez hiç aaahh aaah yalnız çiçekler solar dünya malı dünyada serveti boş verelim ölümden kurtuluş yok aaaah herşeyi hoş görelim hayalin dolduruyor içimdeki boşluğu seni kazanmak için aaah severim sarhoşluğu yalnızlık allahındır her canlı bir eş arar taşın kalbi yok ama onu da yosun sarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Yüz yıl oldu yüzünü görmeyeli, belini sarmayalı, gözünün içinde durmayalı, aklının aydınlığına sorular sormayalı, dokunmayalı sıcaklığına karnının. Yüz yıldır bekliyor beni bir şehirde bir kadın. Aynı daldaydık, aynı daldaydık. Aynı daldan düşüp ayrıldık. Aramızda yüz yıllık zaman, yol yüz yıllık. Yüz yıldır alacakaranlıkta koşuyorum ardından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Hayat denilen bu sahnede Bu kadar oyuncu varken Sen tut bana partner diye Yalnızlığı seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 meme bile çift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 t.ş.k bile çift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 zuha :D sdfasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 sevdim seni gönülden korkmuyorum ölümden eysst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indepenca Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 tşk'ların arasında kara kedi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Nescafe bile üçü bir arada, bi ben yalnızım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 "defterde bile bi yaprakta iki sayfa var" vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 bebeği sokmadığı ortam kalmamış orhan babanın xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Allah kimseyi montu geçtim,pantolonla sıçtırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Aşk bitkisel adlarla başlar, hayvansal adlarla biter. Aşk karşındakini hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasındaki geçen süreçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 vazgeç gönlüm, sen bu aşktan... sana kıymet veren mi var? unut dertten zevk almayı... seni ancak, seven anlar... kapat çile kapısını, girmesin o vefasızlar... dünya denen, şu alemde; elbet seni biri anlar... sen attın bu kördüğümü... çare sende bende değil... kör olsun bu aşkın gözü, hata bende sende değil... kapat çile kapısını, girmesin o vefasızlar... dünya denen, şu alemde; elbet seni biri anlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 adamlar derslerini bitirdi bana da çektiren mi var diyorlar hala . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 dolmuş geliyor dolmuş dolmuşun rengi solmuş en sevdiğim baranoyak dünya kraliçesi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 kimse yaranı bilmiyor zaman her şeyi silmiyor bagımsızlık güzel şey de hayat yalnız çekilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Dam üstünde un eler Tombul tombul memeler Zalim oy gelin zalim zalim zalim Memeler baş kaldirmış Zalim oy gelin zalim zalim zalim Kavuşmuyor düğmeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 yalnızlık allahınsa şu an allahım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar