odiflame Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ben emniyet müdürü veya iç işleri bakanı olsam bu iki kişiyi takip eden polis ekibi görevlendirirdim.fakat polis arabası ile değil sivil araba ile peşlerinden giderlerdi kendileri göstermeden.çünkü bu tip olaylar bütün dünyada geri yansıması problemi var.başta alınacak küçük bir önlem acı sonuçları önleyebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Abi her ülkede sapık var da. Bu kadın italyadan kalkıp kaç tane ülke dolaşmış bir şey olmamış. Neden Türkiye'de oluyor. Şanssızlıktan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 kadında da ne cesaret varmış bilader ... mekanı cennet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 gevur sımdı propaganda da yapar Turkıye ye gıtmeyın dıye turizm sezonu oncesı zaten ohhh bu sene ısler kesat gercı adamlar haklıda sımdı bıseyde dıyemezsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Bu sadece olayı duyulan 1 kadın ama düşününki her gün kat tane kadınımıza benzer şekilde tecavüz veya taciz oluyor ama baskılardan ve korkudan bunu ortaya çıkaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Bazı insanların bu şekilde cesaret bulabilmelerinin tek mantıklı açıklaması gerçek anlamda akli dengelerinde bir sorun olduğu. Sağlıklı düşünebilen bir insan o derece canavarlaşsa bile sonucunu düşünüp yapmaz cezasından çekinir. Ama bunlar sonucuna bile aldırış etmeden yapabiliyorlar. Resmen hasta insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Absolut said: Birkaç hasta ruhlunun yaptığını bir millete yaymak çok yanlış. Üzücü bir haber, keşke hiç olmamış olsaydı. Kesinlikle katılıyorum dediğine ama şöyle de bişey varki,yurtdışında türkiye'nin yerini sorsan dünya haritasında yerini gösteremeyecek tipler,biyerinde "sizin halkınız sunu sunu yapmadımı?" diye önüne sunuyolar.Sonra ayıkla dur pirincin taşını.Yok siz ermeni katlettinizdi,yok siz arapsınızdı,yok kürtlere ırkçılık yaptınızdı yok sizin ülke şöyleydi böyleydi diye. 2 tane kendini bilmez denyo,bi hollandalı turiste tecavüz eder,mağaradan aşşa atıp öldürür,öteki italyan sanatçıya tecavüz eder boğar öldürür,ondan sonra al sana türkiye imajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 sen katır kutur memlektine gelen her yabancı turiste "hayvan gözüyle" bakarak ehuaüenebele şeklinde mıncıklama sekansına girişiosan , elin gavuru dediiğinde hertürlü dedikodunu yapar yurtdışında , kadını öldürüyorlar bizim düsündüümüz "tüh ülkenin tanıtımı için iyi olmadı rezil olduk." bu bile olaya bakış açısının nasıl çarpık olduunu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Sizce bu katil bu işi daha önce de yapmışmıdır? Veya acaba ayda kaç tane ebnzer tecavüz veya cinayet oluyor ama medyanın haberi dahi olmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Idam cezasi lazim memlekete. Bu arada otostopla seyahat tehlikeli, erkekler icin bile boyle bu. Dunyanin heryerinde olabilecek birsey. http://www.ntvmsnbc.com/news/442838.asp#storyContinues Bence bu daha carpici bir haber, ama nedense sadece yabancilarin basina gelenlerde bir araya gelip tepki gosteriyor herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 katilin ifaesinde televisyon bolumune cok guldum televizyonda bu haberi duymus katil ve tepkisi "serefsizin teki yuzundden gene AB ye rezil olucaz" demis asdfaf cok super ya yurdum insani bu iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ciddi mi? şaka filan herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ben de sevmiyorum bu olayı bütün ulusa mal etmeyi. etmiyorum da zaten. ama "adam suçlu, türk toplumu temiz." gibi bir çıkarım yapmaya da vicdanım izin vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 http://www.atv.com.tr/haber,211640e8a20343d7bb8b9de49f902b1b.html ciddi malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar