Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pippa Bacca öldürülmüş, .. :(

aquatik

Öne çıkan mesajlar

ben emniyet müdürü veya iç işleri bakanı olsam bu iki kişiyi takip eden polis ekibi görevlendirirdim.fakat polis arabası ile değil sivil araba ile peşlerinden giderlerdi kendileri göstermeden.çünkü bu tip olaylar bütün dünyada geri yansıması problemi var.başta alınacak küçük bir önlem acı sonuçları önleyebilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı insanların bu şekilde cesaret bulabilmelerinin tek mantıklı açıklaması gerçek anlamda akli dengelerinde bir sorun olduğu. Sağlıklı düşünebilen bir insan o derece canavarlaşsa bile sonucunu düşünüp yapmaz cezasından çekinir. Ama bunlar sonucuna bile aldırış etmeden yapabiliyorlar. Resmen hasta insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Birkaç hasta ruhlunun yaptığını bir millete yaymak çok yanlış.

Üzücü bir haber, keşke hiç olmamış olsaydı.

Kesinlikle katılıyorum dediğine ama şöyle de bişey varki,yurtdışında türkiye'nin yerini sorsan dünya haritasında yerini gösteremeyecek tipler,biyerinde "sizin halkınız sunu sunu yapmadımı?" diye önüne sunuyolar.Sonra ayıkla dur pirincin taşını.Yok siz ermeni katlettinizdi,yok siz arapsınızdı,yok kürtlere ırkçılık yaptınızdı yok sizin ülke şöyleydi böyleydi diye.

2 tane kendini bilmez denyo,bi hollandalı turiste tecavüz eder,mağaradan aşşa atıp öldürür,öteki italyan sanatçıya tecavüz eder boğar öldürür,ondan sonra al sana türkiye imajı.
Sosyal ağlarda paylaş

sen katır kutur memlektine gelen her yabancı turiste "hayvan gözüyle" bakarak ehuaüenebele şeklinde mıncıklama sekansına girişiosan , elin gavuru dediiğinde hertürlü dedikodunu yapar yurtdışında , kadını öldürüyorlar bizim düsündüümüz "tüh ülkenin tanıtımı için iyi olmadı rezil olduk." bu bile olaya bakış açısının nasıl çarpık olduunu gösteriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Idam cezasi lazim memlekete.

Bu arada otostopla seyahat tehlikeli, erkekler icin bile boyle bu. Dunyanin heryerinde olabilecek birsey.

http://www.ntvmsnbc.com/news/442838.asp#storyContinues
Bence bu daha carpici bir haber, ama nedense sadece yabancilarin basina gelenlerde bir araya gelip tepki gosteriyor herkes.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...