Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pippa Bacca öldürülmüş, .. :(

aquatik

Öne çıkan mesajlar

said:
Benim olası önerim sadece suçluların cezalandırılması..ama senin sözlerinden bir kişi yüzünden bütün bir milleti cezalandırma fikri seziyorum, yada ben yanlış seziyorum..ne oluyo ya gecenin bu saatinde ne başlattım ben ya

zaten sorun orada başlıyor.öncelikle, biz diyoruz ki "bir kişi" değil. çok kişi... sonrasında ise halkın genelinde bu var diyoruz. yani bu şekilde davranışlara yatkın "sıradan vatandaşlar" yetiştiren bir toplum düzenimiz var. bir araya gelince "garııı!" diye taciz eden, öz çocuğuna bile el uzatan, köpekle eşekle tavukla ilişkiye girmeye çalışan, kadını sadece seks objesi olarak gören "vatandaşlar" yetiştiren bir toplum düzeni..

suçlamayalım da övelim mi? "bravo her sene 5-10 sapık çıkıp ilkokula giden kızlara saldırıyor! kadınların bacaklarına kezzap sıkan sapıklara da bir alkış! ne de olsa taciz/tecavüz suçluları kısa sürede serbest bırakılıyor! evlendiklerinde de yırtıyorlar bu durumdan! tacizciler ise her sene yılbaşında geleneksel turist avuçlama törenlerini başarı ile devam ettiriyorlar! seneye tüm turistleri pandikleye pandikleye istanbul boğazına dökeceklermiş!"
Sosyal ağlarda paylaş

Benim kızdığım olay, Tirkiye'de bu tarz bir olay olduğu anda verilecek örneklerin sonu yokken (Bir tane daha geldi bak aklıma, yabancı bir çiftten erkek olanı bağlayıp, kadına tecavüz etmişlerdi geçen yıllarda) kalkıp hala "Böyle bir olay olduğu anda Türkiye'yi kötülemeye hazır olan insanlar var" diyenler çıkıyor.

Basbayağı boktan bir ülkeyiz işte yahu. Ülke içinde böyle bir olay olduğunda, mağduru haksız çıkarıp suçluyu ödüllendiren (tecavüz-evlendirme olayı gibi), yabancılar işin içine girince yine bir kulp uydurup suçu onlara atabilen insanlarız. Ondan sonra da "Bir olay yüzünden bütün milleti işin içine katmayın" oluyor.

Hadi ordan.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
said:
Benim olası önerim sadece suçluların cezalandırılması..ama senin sözlerinden bir kişi yüzünden bütün bir milleti cezalandırma fikri seziyorum, yada ben yanlış seziyorum..ne oluyo ya gecenin bu saatinde ne başlattım ben ya

zaten sorun orada başlıyor.öncelikle, biz diyoruz ki "bir kişi" değil. çok kişi... sonrasında ise halkın genelinde bu var diyoruz. yani bu şekilde davranışlara yatkın "sıradan vatandaşlar" yetiştiren bir toplum düzenimiz var. bir araya gelince "garııı!" diye taciz eden, öz çocuğuna bile el uzatan, köpekle eşekle tavukla ilişkiye girmeye çalışan, kadını sadece seks objesi olarak gören "vatandaşlar" yetiştiren bir toplum düzeni..

suçlamayalım da övelim mi? "bravo her sene 5-10 sapık çıkıp ilkokula giden kızlara saldırıyor! kadınların bacaklarına kezzap sıkan sapıklara da bir alkış! ne de olsa taciz/tecavüz suçluları kısa sürede serbest bırakılıyor! evlendiklerinde de yırtıyorlar bu durumdan! tacizciler ise her sene yılbaşında geleneksel turist avuçlama törenlerini başarı ile devam ettiriyorlar! seneye tüm turistleri pandikleye pandikleye istanbul boğazına dökeceklermiş!"

Dasaa, kusura bakma ama üslubunu fazlasıyla ve gereksizce diğer insanları provoke edici buluyorum.

Ya benim laflarımı çarpıtıyorsunuz yada ben istediğim etkiyi yaratamıyorum.

Sanki ben "heleloy süperiz lan acaip huzurlu bir ülkeyiz ehi" tarzı yazıyormuşum gibi mi düşünüyorsunuz nedir anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:
elime geçen her ortamda ülkenin adını düzeltmeye uğraştıktan sonra böyle bir olay karşısında yapacak pek birşey olmadığı için üzgün ve sinirliyim.

Bak mesela, "Elime geçen her şansta ülkemin adını düzeltmeye çalışıyorum" demişsin mesela. Biz de diyoruz ki, ülken sana karşı çalışırken, daha çok uğraşırsın sen ülkenin adını düzelticem diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:
Aket-Atum said:
elime geçen her ortamda ülkenin adını düzeltmeye uğraştıktan sonra böyle bir olay karşısında yapacak pek birşey olmadığı için üzgün ve sinirliyim.

Bak mesela, "Elime geçen her şansta ülkemin adını düzeltmeye çalışıyorum" demişsin mesela. Biz de diyoruz ki, ülken sana karşı çalışırken, daha çok uğraşırsın sen ülkenin adını düzelticem diye.

iyide zaten lafın devamında ben onu kendi kendime dememiş miyim?
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:
dasaaa said:
vallahi lam! kadın suçlu! vay dangöz vvaayyy. sen böle gelirsen severler tabi seni!
e gelinlikle amerikan otoyoluna otostop çekmeye gitsenize bi =p otoyoluna da gerek yok, herhangibir arka sokağı yeterli.

güzel bi kampanya ama bu yüzyıla uymuyo..

ABD'de bile yaparsa ben niye yapmayım mı demek istiyorsun ya da bu gayet normal doğanın kanunu yapabilecek birşey yok önümüzde ki maçlara bakarız mı diyorsun ya da bazı amaçlar doğrultusun da beyaz gelinlik giydi diye ağzının suyu mu akıyor bu memleketimin insanının. Hani o gerçek delikanlı Türk erkekliği, saygı, sevgi. Birşey söyleyim mi hepsi potansiyel sapık. Delikanlı falanda olduğu yok bu adamların, iyi olduğuda yok. Türkiye'nin heryerinde turistlerin suratına ağızlarında bi karış salyalar eşliğinde I am Sex diye saçmalayarak, İstanbul'un göbeğinde eşinin yanında kadının poposunu o iğrenç elleri ile mıncıklayarak iyi bir Türk oluyorsa bu malesef vatandaş. Mıncıklarım böyle ülkeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Demişsin demesine de, onu demenin sebebini kavrayamamışsın hala ki hala aynı şeyi savunuyorsun.

Bu ülke, bu tarz insan tipini cezalandırmıyor, aksine neredeyse teşvik ediyor. Ennnn basitinden Taksim'deki Yılbaşı Kutlamaları gelenekselleşti artık, her sene aynı görüntüler. Değişen tek şey, oradaki insan sayısı, o da gittikçe artıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

RabbiT said:
ABD'de bile yaparsa ben niye yapmayım mı demek istiyorsun ya da bu gayet normal doğanın kanunu yapabilecek birşey yok önümüzde ki maçlara bakarız mı diyorsun ya da bazı amaçlar doğrultusun da beyaz gelinlik giydi diye ağzının suyu mu akıyor bu memleketimin insanının. Hani o gerçek delikanlı Türk erkekliği, saygı, sevgi. Birşey söyleyim mi hepsi potansiyel sapık. Delikanlı falanda olduğu yok bu adamların, iyi olduğuda yok. Türkiye'nin heryerinde turistlerin suratına ağızlarında bi karış salyalar eşliğinde I am Sex diye saçmalayarak, İstanbul'un göbeğinde eşinin yanında kadının poposunu o iğrenç elleri ile mıncıklayarak iyi bir Türk oluyorsa bu malesef vatandaş. Mıncıklarım böyle ülkeyi.

eğer bu laf banaysa..ne alaka!?
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakılacak bir şey yok ^_^ ben de yazdıklarını biraz fazla yüzeysel buldum. orada bir sıkıntı yaşadık diye düşünüyorum. frekans tutmadı herhal..

provokasyon gibi bir amacım yok. fakat, sıkıntım bu gibi olayların
1-münferit olarak algılanması
2-"kadın şuçlu canım!" diyerek yok sayılması
3-"ülkenin şanına leke gelmesin, sus. ört üstünü kokmasın" yaklaşımı ile ölüye değil ülkeye bakılması

oldu mu? oldu. var mı? var.. o zaman bu ikiyüzlülük niye? var ulan bunlar.. sadece turiste de değil. o kadar garip ki tecavüz eden değil, tecavüz edilen utancından saklıyor. seneler sonra ortaya çıkıyor olaylar. raporlara bi bakın, babası, amcası dayısı tarafından tecavüz edilenler var. bebeğe tecavüz edildi yahu, bebeğe! ne çabuk unuttunuz? 6-7kişi tarafından tecavüz edilenler var! nasıl bir azgınlıksa köpeğe tecavüz edip öldürenler bile var. hatta pati'de de bu konu ile ilgili başlık olması lazım..

bana biraz fazla geliyor bu kadar çok olay. tahammül sınırlarımı aşıyor, sabrımı zorluyor..

burada bu kadar olay nasıl oluyor? anlayamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

RabbiT said:
ne demek istediysem yazdım, başka bişey demek istemedim veya başka bi şey demeyi amaçlamadım. bi tarafından hayali sonuçlar çıkarma.

"bu olay sadece türkiye de olmuyor" bakış açısını da belirtmek istedim. ne oldu, başka ülkelerde de yapılması çok mu koydu?
bi tek türkiyede mi yapılması gerek bunlar*

ve bu sölediklerimden, kadını öldürenin suçlu olmadını sölediimi çıkarıyosan, evet senin gibi kıt akılların yaşadıı bi ülkede yaşamayı ben de istemiyorum.

gece gece dellendiriyosunuz adamı. PMS ken girmeyin şu patiye bilader..
Sosyal ağlarda paylaş

Yurdum insanına olan sevgim gün geçtikçe azalırken, şu haber ile günlük azalış seviyem 5 katına çıktı. Böyle hayvanlık hiç bir yerde görülmemiştir. Görülemezde. Selam olsun buradan yurdum hayvanına.

Bi de selam gönderme merasimine girmişken böyle bi herifi dünyaya getiren sağlık ekibinide es geçmek istemiyorum. Selam olsun buradan o sağlık ekibine.
Sosyal ağlarda paylaş

burda (las vegas) 1-2 ay once okulun civarlarinda meksikali bi dondurma saticisi olduruldu, 11 tanik var 7si polis 4u sivil. polisler bicagi vardi vurduk diyo, siviller bicagi yoktu tazeri yiyip kalkinca direk vurdular diyo. meksikali diye kimsenin de umrunda degil zaten. gecenlerde zevk icin sniper rifle ile otoyoldan gecen araclara ates acanlar vardi mesela. amerikan askeri gidip japonyada okul cagindaki kiza tecavuz ediyo.

"amerikada oluyo diye bizde mi yapalim blablalbla"
e oluyo napalim? insanlar mukemmel degilki, manyak heryerde var.

turkiye oyle turkiye boyle diyip durcaginiza biseyler yapin desem yine bos cunku bizim ulkede hic bisey oldugu yok, yerinde sayiyo hep masabasi ulke kurtaranlar yuzunden. elestirilerinizi kendinize de yapin biraz.

/flame on
Sosyal ağlarda paylaş

En başta Türkiye'de yolda yürürken can güvenliği vardır diyebiliyor muyuz? Tacizcisinden, soyulmaktan korkmuyor muyuz?

Bu sorulara hepimiz aynı cevapları vermiyor muyuz?

"Tüm dünya artık böyle" cevabınıda kabul fln edemeyeceğim. Bir süredir Sidney de yaşamaktayım. Burası öyle değil. Orası şöyle gelişmiş böyle kalkınmış fln da demeyin. Buralılarda uzaylı fln değil senin benim gibi insan.
Sosyal ağlarda paylaş

Apis said:
En başta Türkiye'de yolda yürürken can güvenliği vardır diyebiliyor muyuz? Tacizcisinden, soyulmaktan korkmuyor muyuz?

"Tüm dünya artık böyle" cevabınıda kabul fln edemeyeceğim. Bir süredir Sidney de yaşamaktayım. Burası öyle değil. Orası şöyle gelişmiş böyle kalkınmış fln da demeyin. Buralılarda uzaylı fln değil senin benim gibi insan.

valla katılmamak elde değil , dünyanın heryerinde bu olaylar olabiliyor , ama türkiyede sokakta yürüken bile insan can güvenliğinden şüphe duyuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:
Abi benim anlamadığım da, 50 tane ülkeden geçiyorlar bu insanlar, bir Türkiye'ye gelince mi birkaç hasta ruhluya denk geliyorlar?

Tatile gelenler boğazlanırlar, dünyayı bisikletle gezen adam bir tek Türkiye'de trafik kazası geçirir, barış için ülke ülke gezenler tecavüze uğrayıp öldürülürler.

Hepsi münferit olay anasını satayım.

Diğer ülkelerde olmadığını iddia ediyorsan ülkenden ve milletinden utanabilirsini, böyle bir iddian yoksa insan olmaktan utanabilirsin. Böylesi daha tutarlı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:
Apis said:

valla katılmamak elde değil , dünyanın heryerinde bu olaylar olabiliyor , ama türkiyede sokakta yürüken bile insan can güvenliğinden şüphe duyuyor.

sen napoli'yi veya marsilya'yı bir görde önce...

Türk milleti o kadar kör cahil yetişriliyor ki. din din deyip insanları abaza, sapık olarak geliştiriliyor. bir kaç insan dışı tek hücreli beyinli insan lan kadın bu .....pudur deyip kadına saldırmıştır. baş kapatmak gibi bir macera peşinde iken ülke bu normal. düşünün saçı görünmicek kadının. saçtan tahrik olunabilir mi yani? saçtan tahrik olunabilicek düşünceler içinde yaşayan insan böyle otostop çekerek gezen kadını ne olarak algılar?
Türkiye Cumhuriyeti'nin başbakanın eşi kadınlara; oturun evde çocuklarınıza ve kocanıza bakın demesi ve üstüne üstlük çalışan kadınlara kötü gözle bakan ve hakaret eden biri varken bu olanlara pek şaşırmamalıyız yani.

Bu ülkede ne eğitim düzgündür ne ahlak. istisnalar kaideyi bozmaz ama sarıkamışı çanakkalede zanneden öğrenciler var ülkemizde ve eğitim bu şekilde hala ilerlemekte. en kolay bilgileri bile doğru öğretemeyen insanlar nasıl derin bilgilere öğrencilere aşılayabilir ki?

İnanın ülkedeki bir çok insan "bi karı öyle otosptop çeke çeke giderse bu normal. iyi olmuş" diye düşünüyordur. şaşırmayın buna. insanı ülkesinden nefret ettirmeye çalışıyorlar artık olan bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...