Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garbage modları ve terbiye


glamdring_S

Öne çıkan mesajlar

Ferrero said:
Zaugna bence çok alınganlık yapmış.
Zamanında mortis'in poposunuda gördü bu paticik ama mortis'te bizimle gülmüştü.


Şimdi gözden kaçırdığın nokta herkes Mortis kadar hoşgörülü veya böyle bir şeye karşı yüksek tahammüllü olmak zorunda değil, ayrıcana adam tak diye görür görmez sövmüyor. Bu resim epeydir uzun bir muhabbet ve adam kaç kere uyardı, uyarmasının üstüne insanların resmen nasılda sinir edeceğiz şeklindeki yaklaşımınada adam haklı olarak küfretmiş. Ha ayrıcana bunun ÖM sini ben foruma asarım, yok forumdan attırırım tadında mesajlar atması dahada hayvanca, durup yani "baba, bu kadar söyledin, ayıp ettik, ama sende fazla tepki verdin, biz de buna bozulduk" seviyesine gelememiş, ki bu durumda adamın ettiği küfürleride haklı çıkarmaktan öteye gidememiş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

-anneeee arda saçımı çekti
-e sen gözüne yumruk atmışsın ama?
-...

ayıp.

xaenin ve dregotha +1'er çekiyorum.

adamın sınırlarını zorlamışsınız, sonra da sövünce kabahatli oluyor. tamam arda normalde çok tahammülü yüksek bir insan olmayabilir, ama mesela düşünüyorum, bana istemediğimi 50 defa belirtmeme rağmen böyle bir şey yapılsa enaları yargılarım. kim terbiyesiz kim değil, ya da kim ne kadar terbiyesiz, sorgulamak lazım.

ayrıca katıldığım bir nokta daha, bu kermit denen terbiyesiz kurbağa nasıl olur da aramızda fütursuzca küfrederek dolaşabiliyor://7/

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:
elaidi said:

bu karaktersizin mesajını herkes şikayet etsin. terbiyesizlik değil de nedir bu???

Nerden alıyo bu cesareti?

Bi de OrÇun var burda mod.

akrum be good.

p.s yukarıda alıntıladığım şahsiyetsiz iğrenç insanı bugün şikayet etmezseniz yarın öbür gün bu kendini bilmez veya başkaları size küfür eder.

bunlar hakaret degilde nedir ha söylerim size güzel insan.



Gerçekler onlar kermitçim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi beyler bakın;
Bunu buraya atmamın saçma bir davranış olduğunun farkındayım tabiki, alakalı alakasız birsürü malın da işe karışacağı olasılığını düşünmemek tabi biraz benim aptallığım. Herneyse arada birkaç kişi ciddi şekilde yaklaşmış onlara bir teşekkür edeyim.
Yüzyüze konuşsaydın demişsin, arda bana karşı bu lafları söyleyebilecek kadar sinirleniyor ama görünce selam veriyor bu nasıl iştir, birazda bu sebeple ve daha önce söylediğim gibi gerçekten büyütmemek için ciddiye almamaya çalıştım ve burdan bişeyler yazdım. Bence zaten saçma bir sebepten olan bir tartışma ancak burada uzamayı hakediyordu zaten.
Terbiyesizlik konusunda, bizde hatalı değilmiyiz, hatalıyız, ancak bu ardanın gelip sizin a.k. yeter abi hakaten demesiyle ve bizimde gülüp tamam lan pati zaten senelerdir takıldığın yer esas oğlanların hepsiyle zaten arkadaş gibisin o yüzden gene arkadaş orası oldu diye devam edeceğine, çok ciddi bir kişisel hakaretle devam etti. Ben bana küfür edilmesinemi alındım, hayır, ardanın kendisininde daha önce bunu yapmasına rağmen bu sefer bencilce davranarak bence gereksiz ve ayıp olan bir tepki göstermesine alındım.
Burda şikayetçi olmuyorum ben bişeyden bir sürü dalga geçen salağa söylüyorum bunu, ilk anda belli bir sinirle topici saçma açmışım ama orası doğru zaten şuan adından baya saptı. Sadece burdan düzgün bir ağızla birkaç şey izah ettiğimde ardanın gelip tamam ağır konuştum son anda gereksizdi ama sizde çok ayıp ettiniz tarzı bir tavır koyması ve olayın tatlıya bağlanması için yaptım.
Kermit dingil gibi yakıştırmalarda bulunmuş klavye başından ne güzel, birde demiş adam sana posta koymuş. Belli bir arkadaşlıktan sonra posta koymak falan olmaz, sokak serserisi 2 harekette adam satan mahalle itlerinden ayırt et kendini.
Ayrıca tabi arda bu tepkiyi yüzyüze koymamış olmasının yanında, şimdi ben gidip yüzyüze konuşursam ortam gerileceği için burdan sakin kafayla onun ettiği lafların ayıp olduğunu kabullenmesi, benimde hakaten o lafları etmesi yanlış olsada düşündüğümden fazla üstüne gitmişiz galiba demem daha kolaydı.
Umarım iyi niyetle ve olayı bir miktar geyik maitetinde tutmak için buraya yazdığım şuanda daha netleşmiştir.

Tamam bu kadar ciddiyetsiz bir ortama bunu attım bir hata ettim, lütfen bari bu saatten sonra ciddi olun, taşşak geçilecek başka bir sürü şey var forumda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dayı ardayla olan problemini gelip buraya yazıyosun yukardaki yazını okudum bende bişi var diye zamanımı çaldın ya
ardacan ile olan problemin degilmi senin git telefon et yüzyüze konuş hatta olmadı "gel çıkışa, arka bahçeye" felan de yani buraya yazma ya önemli bi olay var sanıyom kaçırmayım diye okuyom sonra zamanım gidiyo
glamdring_S said:

Kermit dingil gibi yakıştırmalarda bulunmuş klavye başından ne güzel, birde demiş adam sana posta koymuş. Belli bir arkadaşlıktan sonra posta koymak falan olmaz, sokak serserisi 2 harekette adam satan mahalle itlerinden ayırt et kendini.

ha sonra klavyeden yazdım malesef başka bişiyle yazılmıyoda sen arda sana küfür etti diye burda utanmasını istiyosan zaten sen o arkadaşlıktan hayır bekleme yahu
devlet dairesimi arkadaşlık küfür edilmiycek lol
bana şurda arkadaşlarım küfretsin ben güler geçerim arkadaşımsa
ama kalkar birisi agır küfür eder bende tepki veririm
bide o mahalle itleri dedigin adamlar senin gibi küfür edildi diye arkadaşlarını utandırmaya çalışmıyolar yahu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

glamdring_S said:

Yüzyüze konuşsaydın demişsin, arda bana karşı bu lafları söyleyebilecek kadar sinirleniyor ama görünce selam veriyor bu nasıl iştir


Elimi kaldırıp, sonra suratına bakmamamı güzel manipüle etmişsin.


glamdring_S said:

ardanın gelip tamam ağır konuştum son anda gereksizdi ama sizde çok ayıp ettiniz tarzı bir tavır koyması ve olayın tatlıya bağlanması için yaptım.


Ağır konuştum. Gerekliydi.

/nomoredrama
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayar için yaşayan bir site düşün.

bir de çocuk gibi bir ayar ve kasıntılık yarışı düşün.

böyle bir formattta en 24 ayar yazıların bu bölümde olacağı muhakkaksa ; buraya mod koymak o kadar saçma .

kesinlikle terbiyesizlik olacaktır . taraf tutulacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...