belmondo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 warning! spyware detected on your computer install an antivirüs or spyware remover to clean your computer bilgisayarıma aniden bu yazı geldi masa üstüne. ne demek bu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 dikkat! bilgisayarınızda casus yazılım tespit edildi temizlemek için lütfen virüs programı tarzıdan birşeyler kurunuz. kesin sana spy flm bulaştı yoksa çıkmazdı bu format at agali =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 belmondo said: warning! spyware detected on your computer install an antivirüs or spyware remover to clean your computer bilgisayarıma aniden bu yazı geldi masa üstüne. ne demek bu şimdi Uyarı! Bilgisayarınızda casus yazılım tespit edildi. Bir antivirüs veya casus yazılım temizleyici kurarak bilgisayarınız temizleyiniz. Abovvvvvvvvv virük girmiş bilgisayara! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 o zaman bilgisayarın altında duran ........ adlı antivirüs ne işe yarıyor. şimdi ismini verip teşhir etmeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 oha feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Meme resmi indirdin mi? Ondandır. Meme yüzünden hep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 dosya indirdiğim doğru da meme falan değil. adamlar birşeyi bedava koymaz nete ya cep numarası ister ya da virüs koyarlar a q çocukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Tam tercümesi yaklaşık olarak şöyle bişey: "Uyarı! Ben bir casus yazılımım. Bilgisayarınızın ırzına daha rahat geçmek için bir kaç yazılıma daha ihtiyacım var. Ben indirmeye üşeniyorum mümkünse anti-virüs ayağına siz indirin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 bu nod32 ne işe yarar ya o kuruluyken oluyor sa bu ben ne yapayım. bi antivirüs indirdim 27 virüs buldu ama tam silecek ken kredi kartı numarası istiyor. var mı şöyle güzel birşey virüslerin kucağına vermeyin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Sık sık update etmen gerekir antivirüs programını yoksa işe yaramaz. Symantec Antivirus ile Spyware Doctor öneririm. Bi de utorrent gerekli o olmadan bu ikisi olmaz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 avira antivir inidir security suite olursa firewall ile gurup yapıyor antivirüğs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Kaspersky benimki, memnunum, 30 TL mi ne vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 your computer is danger! windows security center has detected spyware/adware infection! it is strongly recommended to use special antispyware tools to prevent data loss. en son bu yazdı ya şimdi ne demek istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 belmondo said: your computer is danger! windows security center has detected spyware/adware infection! it is strongly recommended to use special antispyware tools to prevent data loss. en son bu yazdı ya şimdi ne demek istiyor biraz pr0n'lari azalt demek istiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 belmondo said: your computer is danger! windows security center has detected spyware/adware infection! it is strongly recommended to use special antispyware tools to prevent data loss. en son bu yazdı ya şimdi ne demek istiyor "Dikkat genç Bilgisayarına sıpayvar soktuk,senin datalarını daha rahat Xebilmek için verdiğim linke tıkla. p.s. antispy bahane pr0nlar şahane." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 belmondo said: bu nod32 ne işe yarar ya o kuruluyken oluyor sa bu ben ne yapayım. bi antivirüs indirdim 27 virüs buldu ama tam silecek ken kredi kartı numarası istiyor. var mı şöyle güzel birşey virüslerin kucağına vermeyin beni nod32 bir anti-spy programı değil antivirüs programıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 PrudenT said: belmondo said: bu nod32 ne işe yarar ya o kuruluyken oluyor sa bu ben ne yapayım. bi antivirüs indirdim 27 virüs buldu ama tam silecek ken kredi kartı numarası istiyor. var mı şöyle güzel birşey virüslerin kucağına vermeyin beni nod32 bir anti-spy programı değil antivirüs programıdır. ve iyidirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 nod32.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 o son hali. o versiyonun spy kaçırdığını da görmedim şahsen. eski versiyonunu kullanıyor diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 benimki de eset nod 32. am bunun son hali nerdir. bilmiyorum. ama tek bildiğim sadece nod 3 olmadığı eset nod32 benim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar