Suark Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Ya patide sorulmaz biliorm ama acil ihtiyaç buna sebep veren. Bir arakadaşımın - harbi arkadaşım - bilgisayarına girip bir dosyaya bakmam okumam veya kendıme almam lazım. Tabi ondan izinsiz, yoksa kendim isterim =). Yardım edebilecek, anlayan eden var mı? Özel mesaj atarsanız sevinirim.
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 bilgisayardan anlamıyorsa trojan yedirtçen :)
Suark Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ya yedirtirim sorun yok, aradaşım diorm olm bak bu trojan al aç bak dersem açar yani =) Sorun şu, ben çok bihaberim. Ne yollıcam? sonra neyle ona giricem felan? biri anlatsa özel mesajdan felan
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 trojansız da halledilebilir hani. uzak bilgisayarlara bağlanıp onlardan dosya çekmeni felan sağlıyan şeyler var. ama tabii karşıdakinin de "aç abi bunu" diyince açması gerekiyor :P gizli gizli gerekiyorsa tabii trojanlardan başka çare yok
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Radmin indir internetten. Ona serverı kurmasını söyle. Kullanıcı adı ve şifre versin sana. Sende viewer dan gir onun bilgisayarına, neyi alacaksan al. Sonra silersiniz isterseniz.
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 sen masumane kullanacaksın ama bunları sadece sen okumayacaksın ;)
Öne çıkan mesajlar