Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ROCK'N COKE 2008 - FAIL

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Apache said:
yalnız ben bir konuya değinmek istiyorum.

rock'n coke türkiye için bir çizgidir.rnc öncesi bir tane bile rock müzik festivali yokken sonrasında çeşitli bir sürü festival ortaya çıkmaya başlamıştır.beğenmeyenler ve devamlı kötüleyenlerin göz önünde bulundurması gereken bir konu.ancak geçen sene başta olmak üzere organizasyonun kalitesinde bir düşüş yaşanıyordu zirve 2006 dır.

H2000 vardı dsjkajkda
Sosyal ağlarda paylaş

Sermaye sermayedir. Cola olmaz efes olur, efes olmaz doğanoğlu şalgam suları olur. En azılı komünistin dahi naturalist olmadığı sürece kapitalizmin bi parçası olmaması gibi bi şansı yok.

Sony'den çıkarmıycaklar da napıcaklar? Alternatif?

Saçmalamayın. Sığ "komünistim diyosun ama malbuş içiyosun oluyo mu?" eleştirilerinden öteye gidebilin.
Sosyal ağlarda paylaş

Queens of the Stone Age,White Stripes,Pixies,Wolfmother etc. beklerken şu haber cidden yıktı beni.Masstival de zaten Def Leppard falan getiriyor,Radar Live'ın da bunları getireceğini hiç sanmıyorum,geçen sene feci battılar zaten.Keşke gerçekleşsseydi Rock'n Coke.
Bir de şu festival üzerinden saçma politik çıkarımlar yapmayın lütfen.Dünyadaki bütün festivaller büyük sponsorlar ile düzenleniyor.'Nike ayakkabı giyip komunist olmak' seviyesine inmek saçma.
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar sonuçta konser açı olan ülkemize grupları yığıyormuydu?
evet.

fiyatların uyguszluğu
toz toprak camur ve yağmur altında rezil olmama arzuzu
katılan kitlenin beni genel olarak cazip etmemesi
nedeniyle 5 yılda 2 kere gittim RnC ye
ama kötü bir duygu beslemiyorum.
RnC cıkar,cok iyi festival yapar,ki ülkemiz standartları için iyiydi,diğer organizasyonlardada bundan etkilenilir.
mis
kaybeden yok.

offspring,muse,the cure,metric,cok sevdiğim gruplar,ve RNC sayesinde izledim.ne mutlu bana

thread boyunca atılan bazı cevaplarada yorum yapmak istiyorum

1) solar beach te güzel tabi,kum deniz mis,ama fesitval alanıyla kamp alanının ayrı olması sorunu çözülmedikçe ve götümü yerleştirecek yer sayısı artmayıp insanalr güneşte kaldıkça,alternatif sahne büyümedikçe,daha farklı bi yerlere baksak ?

mesela sarıyer mehmet akif erson oramnı,barışa rock ve Rak repablicke ev sahipliği yapmıştı,orman içinde gölgelik,güneş altında kavrulmyuorsun,piknik alanı olduğu için bol bol oturacak yer mevcut,hiç elimde yemekle "lan nerde yicem bunu" diye gezmedim,şu masa boşalsın diye beklemedim,gittim oturdum eğlendim.

2)barışaktamı apılmasın? ne zorun var genital organım derdimde ayıp olurdu o yüzden güzelce sorayım,niye insanalrın eğlenip hoplayıp coştuğu ÜCRETSİZ ve iyi niyetli insanlarca organize edilen,kazıkcı olmayan ve yabancı-yerli amatör müzisyenlere bol bol şans tanıyan bir müzik festivaline hayır dersinki arkadaşım.
Sosyal ağlarda paylaş

sıra sıra para dökücez bu yaz konser başına. en azından festival oluyodu. içip aktivite yapıp sevdiğimiz grupları dinliyoduk. üstüne hesap yapınca çok daha ucuza geliyodu bizim içinde.
ama olsun. bu yaz fazlasıyla doyurucu olucak zaten.
hele kesinleşmesi beklenen akıllara zarar organizasyonlar gündemde bu ara. onlarda olursa ne mutlu bize.
Sosyal ağlarda paylaş

Ferrero said:
barışarock ve rock-a yeter.
bide unirock olacak.
yeterli ya.
zaten bi ton konser var gerek yoktu bu yaz.

Şu unirock gayet dehşet bişi ki.
Opeth, Testament arka arkaya ya. Bi de orphaned land var e oh mis. Yanında bi ton başka grupta olacaktır.
Pazarlamaya çok düşkün olmadıkları için veya fazla harbi oldukları için mi bilmiyorum biraz gölgede kaldı bu 'unirock' ismi sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

HellHound said:
Dev said:
ratm, rock'n coke a gelirse gözümde biter.

Dev said:
ki gelmez yani ne diyorum ki ben

Rock am Ring'e katiliyorlar (MTV, Coca Cola vs. vs. sponsor) Rock'n Coke'a niye katilmasinlar

7 sene once dagildiklarinda dinleyenler bilimum sirketlerde islerini buldular, Che t-shirtleri de evlerinde paspas oldu bile... yeni dinleyicilere ihtiyaclari var :P

bi de 7 yıldır mezun olamayan hanzolar war :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...