BonePART Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Now all I need is a gauss rifle and an old vault full of fucking muties. I am coming for you bastards. http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/7341336.stm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 minigun + 60'lardan külüstür bir araba yeter bana. bol bol ammo tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 It works by inhibiting the protein that initiates the cell suicide programme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 RadAway yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 hayır radyasyonu da geçtim, apoptosis'i bununla önleyebiliyorlarsa gerçekten o zaman welcome to highlander. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 cok guzel demek can korkusu olamdan dunyanin icine edebilicez birileri kirmizi dugmemi getirsin atesleyiyorum fuzeleri heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ayni thread i yapacaktim. sonra "bu ne lan konu disi diil bu" denip garbageye atilir diye acmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 iyide radyasyon dediğin bi günde geçmiyo ki. atom bombasını attıkları günden 40 sene sonra bile oluyor radyasyon... 40 sene boyunca her gün bunu mu kullancaz? masraf kapısı çıkartmasınlar şimdi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Battlestar Galactica'da vardı bu radyasyondan koruyucu ilaç.Çok gülmüştüm öyle saçma şey olur mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 valla mrmarvelous, rad-x satanlar iyi para kırıyordu fallout'ta ben onu bilirim. (:P) ha ayrıca para ile ölüm arasında seçim yapmak gerekirse kimsenin zorlanacağını sanmıyorum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 patlamayı atlatabilirsem radyasyonda yaşayabilirim... kanser olurum en kötü, bi de çocuk yapmadım mı tamam... 40 sene öyle yaşasam yeter bana... ilaçsız çözdüm işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 24 saatte yattara olursun, kanserle ucuz kurtarabilme şansı olmaz pek öyle bir durumda. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 bakınız çernobil felaketi ardından olay maaline gidip sonra da aşırı radyasyondan ölen kişiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 save edin önce sonra bişey olursa load yaparsınız dsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar