Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 sakasi bile suc kapattirmiyalim paticigi 2 kere okiyalim siyasal icerikli yazilarimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Horizon said: İnanmadığın bir dinin yada kitabı olmayan bir inanca mensub olan bir insanın inancını da yasaklayabilirmisin ? buna hakkın var mı ? , kendisine göre var sana göre yok , hatta dayandırdığı bir kitabı da yok. Bu insan inandığı şeyi yaşama hakkına sahip mi dğeil mi ? peki niye tüm dinlere aynı kıyak çekilmiyor da sadece islamiyet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Bone cevap veremezler ona. Anca "evet orda yanlis yapiyorlar, soyle soyle yapsa AKP" diip yine hayallere dalarlar. Adamlarin zihnini, gericiligini yine gormezden gelirler, "HATA" olarak kalir akillarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 cunku din sacmalik. ve sacmaliklari moderate etmek icin sacmasapan yasalar gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 LathspeLL said: Bone cevap veremezler ona. Anca "evet orda yanlis yapiyorlar, soyle soyle yapsa AKP" diip yine hayallere dalarlar. Adamlarin zihnini, gericiligini yine gormezden gelirler, "HATA" olarak kalir akillarinda. verdim ben : )))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Bone said: Evet, "Hac"da "türban" takan insanlar var. Ama islami bir zorunluluk olduğundan değil, İran'da ve Arabistan'da kadınların o şekilde örtünmesi gerektiğinden. Gidip başın açık dolaşamassın mesela İran'da. Evet tüm dünyaya bizden yayıldı o iş. 50 yılda hemde. Dediğin gibi İran, Arabistan hepsi fetocu. Bahsettiğim gibi Endonezya'ya gittim. 18.000 km öteye hepsi bizden öğrenmiş baş kapamayı. Çok ilginç. Burda tartıştığımız dinin emri olup olmaması değil. Bence öyle, diyanete göre öyle ama sana göre değil yapacak birşeyim yok bu konuda. Ama kaldırıp efendim biz bulduk onu. 50 sene önce icaat ettik tüm dünyaya yaydık yaklaşımının yanlış olduğunu söylüyorum. Sorun neden böyle bir palavraya ihtiyaç duyulduğu. Bahsettiğin akılın bir miktarı ile bir düşün bakalım diyeceğim ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Haplo said: Evet tüm dünyaya bizden yayıldı o iş. 50 yılda hemde. Dediğin gibi İran, Arabistan hepsi fetocu. Bahsettiğim gibi Endonezya'ya gittim. 18.000 km öteye hepsi bizden öğrenmiş baş kapamayı. Çok ilginç. ohoo ben ne diyorum adam ne diyor ya. dediklerimin tam tersini anlamak zorunda mısın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 To Protect and Serve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 feto kesin madara aha buraya yaziom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Bone said: Horizon said: İnanmadığın bir dinin yada kitabı olmayan bir inanca mensub olan bir insanın inancını da yasaklayabilirmisin ? buna hakkın var mı ? , kendisine göre var sana göre yok , hatta dayandırdığı bir kitabı da yok. Bu insan inandığı şeyi yaşama hakkına sahip mi dğeil mi ? peki niye tüm dinlere aynı kıyak çekilmiyor da sadece islamiyet? Öncelikle forumda oraya buraya postalarında resim postlayıp , tek cümle atıp "hah soktum lafı" davranışları içinde kendini eğlendiren bazı şaklabanlar var , takılın siz. Sizin gibiler herzaman olur forumlarda , forumların vazgeçilmez şaklabanları olduğunuzu belirteyim geçmişte ve gelecekte. Üstelik bu arkadaşlar yalanalr ve iftiralar atıp altında kalmaktan da utanmayan cinsten. ( Lafım sana değil bone ) Konuya gelince bone , ben zaten her din için yapılmasını istiyorum , genel olarak bakacak olursan ben başka dinlerden şuyum buyum kısıtlanıyor diye çıkıp konuşan görmedim , eğerki varsa da hakkını aramalıdır. Ben birşeye dikkat çekmek isterim , geçmişte gayri müslimlerin ibadet alanları azdı , özellikle mesela Bursa da yıkık dökük içinde serserilerin dolandığı eski klise vardı , geçenlerde önünden geçtim ve aktif hale getirilmiş. Genel olarak diğer dinlere kesin bir saygı artışı var bence. Bu benim görüşüm ve AKP bu konuda eksik varsa istek varsa nasıl İslam ile ilgili hakları koruma yoluna gidiyorsa yasakları kaldırmak istiyorsa tüm dinler için yapmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Horizon said: Öncelikle forumda oraya buraya postalarında resim postlayıp , tek cümle atıp "hah soktum lafı" davranışları içinde kendini eğlendiren bazı şaklabanlar var , takılın siz. Sizin gibiler herzaman olur forumlarda , forumların vazgeçilmez şaklabanları olduğunuzu belirteyim geçmişte ve gelecekte. oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 adam şaklaban dedi.buralarda bir yerde ben kimseye hakaret ettim mi ispatlayın diyordu.sanırım başka bir başlıkta.fotoğraflarını bile fotoshoplayamacağız.bu kadar fethoş sevgisi mazallah allahtan çok seviyorlar düşüncesine kapıldım.baksana toz kondurmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Çarpıtmaya devam odi , neden şaklaban dediğimin ana fikri yazılı orda. Şaklaban hakaret değildir aynı zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Annelerin ninnilerinden spikerin okuduğu habere kadar, yürekte, kitapta ve sokakta yenebilmek yalanı, anlamak, sevgilim, o, bir müthiş bahtiyarlık, anlamak gideni ve gelmekte olanı. Bana göre giden Laik Cumhuriyet, gelen Şeriatımsı Demokrasidir. Malezya gibi olacağız kağıt üzerinde demokrasi olacak ama markette kadınlarla erkekler ayrı sıraya girmezse cezayı yiyorsunuz. Başını örtmeyen kamuda çalışamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Okulda irtica dayatması HİCRAN ÖZDAMAR İZMİR - İzmir'in Yeşilyurt semtindeki Yüzbaşı Şerafettin İlköğretim Okulu'ndaki bir bayan öğretmenin öğrencileri türban takmaya ve Adnan Oktar 'ın "Harun Yahya" takma adıyla yazdığı ve şeriat yanlısı "Sivrisineğin Mucizesi" kitabını okumaya zorladığı belirtildi. Öğretmenin son 4 yılda 5 okul değiştirdiği vurgulandı. Zehra Kumbaracı adlı öğretmenin, öğrencileri arasında inanç ayrımı yaptığı, çocuklara "Bu arkadaşınız için dua edin, cehennemde yanmasın" , okulda mescit açılması isteğine olumsuz yanıt alınca da yöneticilere "Cehennemde yanacaksınız" dediği öne sürüldü. Okulda dördüncü sınıf öğrencilerinin dersine girdiği kaydedilen Kumbaracı'nın, çocukların sınıf dışından hiç kimseyle konuşmasına izin vermediği de öğrenildi. Veliler çocuklarını aldı Kumbaracı'nın okula geç geldiği, eğitim müfredatını uygulamayarak öğrencilere Harun Yahya'nın evrim teorisi karşıtı ve dini bilgileri içeren kitaplar okuttuğu belirtildi. Bazı velilerin çocuklarının kaydını başka okullara ya da sınıflara aldığı, okul yönetimine şikâyette bulunduğu vurgulandı. Okul yönetiminin de öğretmen Kumbaracı hakkında inceleme başlattığı öğrenildi. Eğitim-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Ali Rıza Özer , "Bu siyasal İslamın kadrolaşma girişimidir. Eğitim emekçilerinin laik eğitim tercihi karşısında duranlara karşı tavrımızı sürdüreceğiz" diye konuştu. Cumhuriyet 21.04.2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bu irticacıların biyoloji merakı, allahın varlığını mahlukattaki mucizelere bağlama fikrini, varlık sorununa somut kanıtlar getirilmeye çalışılması ve sanki doğada somut kanıt olmasa allahın varlığı sekteye uğrayacakmış düşüncelerine anlamak mümkün değil.illa somut bir şeyle kanıtlayacak illa evrimi kendi aklınca cürütecek.işte inançları bu kadar kırılgan.en ufak bir bilimsel kanıtta bu kanıtı cürütüp sinek,arı örnekleri vermeye calışıyorlar.birde örnek verenlerde bilim tahsili olsa gam yemeyeceğim.bilimin b sini bilmeyenlere inan öğretmenlere yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Can Ataklı said: Her gün AKP ve yanlılarının çeşitli yerlerde sergiledikleri garip davranışları anlatan mesajlar alıyorum. Ama bugüne kadar hiçbirini yazmadım çünkü (lütfen gönderenler alınmasın) bunların doğruluğunu bilmek mümkün değil. Bu tür mesajlarla kolaylıkla oyuna da getirilebilirsiniz. Ancak bugün ilk kez bu tür bir olayı size de anlatmak istiyorum. Çünkü bu kez neredeyse 40 yıldır tanıdığım okul arkadaşım bir iş kadınından dinledim olayı. İsterseniz onun ağzından okuyalım; Pazartesi günü Eminönü’nden kalkan Kadıköy vapuruna bindim. Üst salonda oturuyorum. Karşımda simsiyah çarşaf içinde bir kadın oturuyor. Yanında da 7-8 yaşlarında bir oğlan çocuk var. Çocuk bayağı haşarı. Bir aşağı bir yukarı koşturup duruyor. Ara sıra da benim yanıma geliyor. Dirseğini dizime dayıyor. Çocuktur, yapar. Benim kızım da küçükken otobüste vapurda tanımadığı kişilerin yanında durur, hatta yaslanırdı bile, çocukların genel davranışıdır bu. Ancak biraz sonra garip bir şey olmaya başladı. Çocuk önce dirseğini dayarken daha sonra bacağımı tutmaya başladı. Daha sonra elini etiğimin altına sokmaya çalıştı. Bir iki sefer kızıp "Haydi git bakayım annenin yanına" diye seslendim. Oralı olmayınca çarşaflı kadına dönüp "Hanım şu çocuğuna biraz sahip çık, bak ne yapıyor" dedim. Dememle birlikte kadın ayağa kalkıp bana ne söylesin? "Kadın kadın çocuk diye kızıyorsun değil mi, büyük biri okşasa çok hoşuna giderdi ama" O an kendimi kaybetmişim. Yerimden fırladığım gibi kadının üzerine atladım. Boğuşmaya başladık. Kadının çarşafı açıldı, altından 20-22 yaşlarında bir kız çıktı. Tam bu sırada cüppeli, beline kadar siyah sakallı bir adam peydah oldu. Kalabalığa dönüp "Ey ümmeti Müslüman, görüyorsunuz değil mi bu dinsizleri, Müslüman kızlara nasıl saldırıyorlar?" diye bağırmaz mı? Çok şükür ki vapurdakiler hem olayı görmüşlerdi hem de aralarında fanatik dinci yoktu herhalde adamın etrafını çevirip "Her şeyi gördük, milleti tahrik etme, burayı İran'a çevirmeyin" diye çıkıştılar. Adam, kız ve çocuk hemen alt kata indiler, bu sırada iskeleye yanaşıyorduk, yok olup gittiler. Eğer çok güvendiğim biri başına geleni anlatmasa dünyada inanmazdım. Zuhaha dinciler normalde ergenlikten azmaya başlıyor ama bu velet erken başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 beyinleri tenasül organlarında olan ve işleri güçleri seks olan dincilerden başka birşey beklenemezdi.biliyorsunuzdur cenneti hurilerle seks merkezi tadında yıllarca anlattılar camilerimizde, din kültürü ahlak bilgisi derslerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Sağlam yardırmışsın valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 canlarım, bu böyle olmuyor.. ali maldır, hüseyin ise salağın önde gidenidir zaten. hilmi ise onu ayağımın altına alırım "lan!" derim gerekirse.. tarzı yazılar ile olmuyor.. ama ben çözümü çok basit bi şekilde buldum. yok bunu kapatmıyorum, kilitlemiyorum. güzelce açık kalıcak. birbirlerine söven, devlete hakaret eden, ortamı çok geren falan gördüğüm anda yazıcam kafadan 3gün.. ohh sen rahat, ben rahat.. görüşlerinizi açıklamanız güzel de birbirinize sövmeniz.. hah orası sıkıntı yaratıyor.. yaratmasın devlet büyükleri hakkında da hakarete varan yazılar var. olmasın haydi hayırlı uçuşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 hakaret etse gene bi noktaya kadar ama adam cumhurbaskanina suikast duzenliyicegini soyluyor :p acsa biri ihbar etse direk alirlar iceri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 lathspellin mesaj gitmiş benimki saçma durdu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Slat said: Çocuk önce dirseğini dayarken daha sonra bacağımı tutmaya başladı. Daha sonra elini etiğimin altına sokmaya çalıştı. Bir iki sefer kızıp "Haydi git bakayım annenin yanına" diye seslendim. Oralı olmayınca çarşaflı kadına dönüp "Hanım şu çocuğuna biraz sahip çık, bak ne yapıyor" dedim. Dememle birlikte kadın ayağa kalkıp bana ne söylesin? "Kadın kadın çocuk diye kızıyorsun değil mi, büyük biri okşasa çok hoşuna giderdi ama" O an kendimi kaybetmişim. Yerimden fırladığım gibi kadının üzerine atladım. Boğuşmaya başladık. Kadının çarşafı açıldı, altından 20-22 yaşlarında bir kız çıktı. Tam bu sırada cüppeli, beline kadar siyah sakallı bir adam peydah oldu. Kalabalığa dönüp "Ey ümmeti Müslüman, görüyorsunuz değil mi bu dinsizleri, Müslüman kızlara nasıl saldırıyorlar?" diye bağırmaz mı? Ne zararı var Allah Allah! ne güzel çocuk birşeyler öğreniyor. Hem o kadının suçu, çarşaf giyseydi, insanları azdırıyor sonuçta. Terbiye denen birşey var yani. Ayıp. Münferit olaylar bunlar. Yaşasın özgürlük yaşasın demokrasi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 THY`nin yurt disi burosu baslarindan biri yakin bir tanidik. THY`de ki curumeyi kanitlayarak gosterdi sagolsun. AKP hukumet suresince resmi makamlardan dini mesajlarin yani sira soyle bir mail gelmis. "erkek hasta bir arkadasimiz icin acil ERKEK kanina ihtiyacimiz var..." Bu mail duruyor ve bunun gibi bir suru enteresan mailler dolaniyor. Anonimde degil, ismi cismi belli AKP`nin atadigi yeni isimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar