Gazanfer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 soldat gibi, gunbound gibi, bots gibi, akşamları girip bi iki saat oynayabileceğim, "dur lan bu gece sabahlıyım da level 8372 olayım" demeyeceğim, karakter geliştirmeden çok oyuncunun kendisini geliştirmesine dayalı, güzel communitysi olan, mümkünse ücretsiz olan (ücretli de olabilir ama zorluk çıkarırım), 3d'ye abanmamış, fps olmayan, hikaye falan çok kasmadan eğlendiren, eğlendirirken bi daha eğlendiren online bi oyun arıyorum. yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ben de aynı arayışlardayım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 I can football iste :P altta konusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 7 yıldır sıkmadı beni http://forum.paticik.com/read.php?35,2137583 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Ücretsiz MMO arıyorum türevi topic açmıştık birçok cevap bulabilirsin orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bu arayis hala devam ediyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 continium yıllsrdır oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Eski oyun istersen Continuum (yada böyle bir seydi adi) vardi. 2 boyutlu uzay gemisi savasi. 5-6 tane mi ne gemi vardi. Her geminin degisik özellikleri var, hepsi ayri bir uzmanlik gerektiriyor falan. FFA, team FFA vs gibi modlari da vardi. Baya eski ama cok güzeldir hala oynaniyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 abi 10 mesajlik topicte 3 tane continuum onerisi olmus :) cok tesekkurler de, sevmiyorum o oyunu hic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 dungeon lords dene istersen ben eğlenmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 uo desem ne kadar tepki alırım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Puzzle Pirates ? Guild Wars ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 puzzleli oyun bozar biraz beni sanki :/ guildwars da mmo bildigim kadariyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 guildwarsın çok kasış ya. onbinmilyon tane skill var. o skillin antisi var falan fişmekan derken öğrenemesi zor oyun yani. piyasa da lvl geliştirmemeli mmo mu kaldı zaten : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 rappelz online derim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 mmorpg değil mi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Evet güzel bi oyun free zaten bi de indirilebiliyor. Çok iyi bi bilgisayar istemiyor da çok kalabalik yerlerde biraz kasabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 continuum iyidir gerçi ilk başladığında 4-5 saat oynayabilirsin heh ama alıştıkça 1-2 saate düşer o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar