S_burti Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Valla taban Frf oyundayiz. Hatta ben ve glad preorder ile girioruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ben de pre orderla alıyorum fakat öss den sonra açim diyorum acc u bu sefer kazanim bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 senin yerine meşgul edebilirim account u ziyan olmasın maksat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 olur msn gönder ekleyim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 sne yi de cagirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Basarilar arkadaslar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Zamanında yaklaşık bir ay SWG oynamıştım. FrF çok yardımcı olmuştu bana. Özellikle biri vardı, Absolut diyesim geliyor ama değil. Ona benzer bir nick'i vardı. Çok yardımcı olmuştu. Guild'de tanıştığım herkes olgun, eğlenceli ve yardımseverdi. Çok sevindim AoC'ye geldiğinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Biz de yeniden ekip olarak bu oyuna başladığımız için mutluyuz=) Akse - Agida - Azermann falan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avmfv Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 SWG de hangi server da oynamıştınız.Ben gorath taydım orda bu isimde bir guild vardı ama hiç Türk yoktu aralarında.Sayılarıda vardı bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Biz Eclipse serverındaydık sadece ordakini duymadım hiç=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Sufi said: frf'ye herkes başvurabilir teorik olarak ancak eksik bilgilendirmeyle yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermeyelim. frf'ye katılım süreci şu şekilde işliyor: katılmak isteyen kişi isteğini belirttiğinde o kişi için tanışma süreci başlıyor. bu süreç içinde aday, diğer üyelerle oyun içinde tanışıyor. mevcut üyeler adayı tanıma imkanı bulurken aday da guildi ve üyeleri kısmen tanıyor. sürecin sonunda adayın verdiği bir tanıtım yazısı ile adayın üyelik oylaması yapılıyor. %51 kabul oyuyla üyelik gerçekleşiyor. buradan anlaşılacağı üzere frf'ye katılmak isteyen bir kişinin frf'nin kurulu olduğu bir oyunda aktif olarak oynuyor olması gerekiyor. şimdiki durumda bu oyunlar swg ve wow. böyle bir buluşma platformu yokken yapılacak bir başvurunun kabul oyları alması biraz zor. Gwindon'un tavsiyesi üzerine SWG'de FrF'ye girmiştim. Zaten fazla da oynamamıştım SWG. Uzun süredir oynamıyorum WoW'da FrF'de değilim. Ama AOC'ta olmak isterim. Preorder ettim oyunu. Tanıtma yazısı felan gerekiyorsa tabii yazarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 ama hakkaten çok az oynadın sana bi robe bi de vibro knuckler verdiğimi hatırlıyorum iki kertenkele kestin bıraktın geri=) çok mutlu olurum aynı guildde kalıcı oynamaktan^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 ya ben ya ben??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Siteye üy olamiyorummmm... wow macerasini dün aceh le kapattik. biraz dinleneceğiz :) 20 sinde akarız herhalde oyuna. hangi serverde olacağız. nasıl buluşacağız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 kader hepimizi birleştirir:D swg de şöyle bişey olmuştu: ikimiz de çooook uzun süre sonra geri dönmüştük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 6 haziranda frfdeyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 oyunu alir almaz geliom laa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 bende geleyim mi? ilk defa aranıza katılacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 gel la dicem ama buyukler dururkene bana soz dusmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Gel, kim olursan ol yine de gel! Yetkililer bi göstersin kendilerini değerlendirilir her şey sufi yok balık yok ortalıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 nirede yetkililer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 frf forumlarına baktım da frf bir terslik olmazsa soe oyunu son anda oyunu ele geçirmezse,frf aoc da olacak büyük ihtimalle. bende oyunu pre-order edeceğim.en geç 20 mayıs da hangi server da olacağımız belli olur. not:gwindon frf nin adresini vermiş ama guild e kabul edilmeden kimse foruma giremiyor.Sufi nin de dediği gibi şuan oyun başlamadan üye almamız mantıksız.aldığımız üyeleri oyun içerisinde tanıyarak alıyoruz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 finaller bittiği gibi aranızdayım 3 yıl aradan sonra! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Soe frf nin aoc a geçtiğini duyunca, funcom dan aoc haklarını almış, frf bırakmadan oyunu bırakmıcaklarmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ahah kavga çıkar swg de herşey resmen pembe dizi gibi gelişti bu arada dacop seni yeniden görmek güzel:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar