Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Freedom Fighters Guildi

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

Zamanında yaklaşık bir ay SWG oynamıştım. FrF çok yardımcı olmuştu bana. Özellikle biri vardı, Absolut diyesim geliyor ama değil. Ona benzer bir nick'i vardı. Çok yardımcı olmuştu. Guild'de tanıştığım herkes olgun, eğlenceli ve yardımseverdi. Çok sevindim AoC'ye geldiğinize.
Sosyal ağlarda paylaş

Sufi said:
frf'ye herkes başvurabilir teorik olarak ancak eksik bilgilendirmeyle yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermeyelim. frf'ye katılım süreci şu şekilde işliyor:

katılmak isteyen kişi isteğini belirttiğinde o kişi için tanışma süreci başlıyor. bu süreç içinde aday, diğer üyelerle oyun içinde tanışıyor. mevcut üyeler adayı tanıma imkanı bulurken aday da guildi ve üyeleri kısmen tanıyor. sürecin sonunda adayın verdiği bir tanıtım yazısı ile adayın üyelik oylaması yapılıyor. %51 kabul oyuyla üyelik gerçekleşiyor.

buradan anlaşılacağı üzere frf'ye katılmak isteyen bir kişinin frf'nin kurulu olduğu bir oyunda aktif olarak oynuyor olması gerekiyor. şimdiki durumda bu oyunlar swg ve wow. böyle bir buluşma platformu yokken yapılacak bir başvurunun kabul oyları alması biraz zor.

Gwindon'un tavsiyesi üzerine SWG'de FrF'ye girmiştim. Zaten fazla da oynamamıştım SWG. Uzun süredir oynamıyorum

WoW'da FrF'de değilim. Ama AOC'ta olmak isterim.
Preorder ettim oyunu.

Tanıtma yazısı felan gerekiyorsa tabii yazarım :P
Sosyal ağlarda paylaş

frf forumlarına baktım da frf bir terslik olmazsa soe oyunu son anda oyunu ele geçirmezse,frf aoc da olacak büyük ihtimalle. bende oyunu pre-order edeceğim.en geç 20 mayıs da hangi server da olacağımız belli olur.
not:gwindon frf nin adresini vermiş ama guild e kabul edilmeden kimse foruma giremiyor.Sufi nin de dediği gibi şuan oyun başlamadan üye almamız mantıksız.aldığımız üyeleri oyun içerisinde tanıyarak alıyoruz çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...