Jandor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 oynadım hiç beğenmedim oyunun adını ofsayt oyunu diye değiştirseler iyi olur... Anca bilinçli adamlarla oynanırsa zevk alınır bu oyundan. 5 saniyede 1 ofsayt oluyor çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 oyun HIC olmamis ahaha, ama yine de iyi bir caba. Bu tip bir oyun istiyorsaniz, buraya buyrun... Football Superstars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 fena değil bence nede olsa daha beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Kicks online oynayın bence... football superstars daha çıkmadı diye biliyorum. yakında teste açılacak deniliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Fis, oynmuo musun sen powerchallenge? adin falan ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 aha girdim oyuna euauh acayip zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 i can you can what can you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 oyun aslinda fena degil, kankalardan olusan bir 11 ile cok zevkli maclar cikabilir aslinda ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 üye olanlar oyundaki isimlerini yazarsa daha bi güzel olabilir mesela orhan baltalı adlı kişi benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 lol ilk fifa 99 oynadigimda demistim keske herkesi farkli biri yoneten multisi olsa diye, 9 yil sonra yapmislar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 9 yılda gerekli şeyleri öğrenip sende yapabilirdin, ama yok. varsa yoksa bira cips internet. yazık gençliğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Az Modai yim ben sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Azmo varsa takımda heleki forvetteyse o maç golü unutsun o takım. Hayır halısahadan biliyorum adamı, yetemiyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 oynayanlar icin bisi sorcam... dielim ben defansim ve top karsi kaleye gitti ben topumu izlicem yoksa kendi karakterimimi? yane demek istediim ekranda hep bi topmu yoksa hep bi ben mi olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 şuan sadece seni gösteriyor ama ilerde muhtemelen farklı kamera açılarıda olur. birde hemen kötülemeyin bence. beta testleri başlayalı daha 1 hafta falan oldu. düzgün bir şekilde geliştirilirse çok tutucak gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 biz eglendik valla 2-3 kisi olunca. 10 kisi cikarirsak ve sistematik oynarsak guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ewet güzel oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Sly ile konustuk ve kurduk takimi arkadaslar. Paticik FC. Burdan konusup serverda bulusuruz. Bize gonullu mevkili adamlar lazim yanniz. Oyun default olarak 3-4-3 oynatiyor ama biz onu 4-4-2 yapcaz kendimiz, ve 4-4-2 diamond olacak sistem, amc li dmcli kanatli. Forvetlerden biri olarak, adeta bir eric cantona gibi ben duracam, sly ise yaratici ortasaha ve takimin maestrosu olarak AMC de gorev alacak. Su an bize bole bisi lazim: Kaleci DR DC DC DL DMC RCM LCM SLY Azmo FC ilgilenenler yazsin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 FC adayları ofsayta düşmediklerine dair noter tasdikli referans göstermeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 yaz forveti beni ofsayt'a kalmama ve her maçta gol atma garantim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Son Halimiz... Kaleci DR DC DC DL DMC RCM LCM SLY Azmo adaminbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 daha kurmadımda yarın aksamustu kurup deniycem. orta saha kanat gobek falan, istediğiniz yere yazın dolmassa yarına kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 bi kurdum baktım eglenceli :) cok eksigi var ama oyun icinde donen muhabbetler bile komik. yarın oynarım ama sınav var :) indira gandi oyuncumun adi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Azmodai said: Son Halimiz... Kaleci DR DC DC DL Josc GeD LCM SLY Azmo adaminbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 azmo george best ben sol kanata orta sahaya talibim sağa da olur farketmez müsaitse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar