Larva Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 genç yetenek olarak oyundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 i can you can what can you do yazmıştım bi daha yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bende yeni başlıyorum axl rose olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Organizasyon yapalım yahu. Bölüm yetkilileri falan el atsın olmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 S-H said: bende yeni başlıyorum axl rose olarak Ahah bugün gördüm seni. Recep Çetin olarak ortamlarda kavga çıkartmaktayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 dikkat etmedim hiç :) yeni patchle özel oda açmak mümkün hale gelmiş sanırım denemedim ama yazıyodu bişiler geçtim direk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphim Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Oyun hakkında bilgi almak istedim fakat sitesi çok yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 bende oyun açılmıyor siyah ekran hatayı veriyor şeklini atıp kapanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 game optionsdan opengl yerien direct x seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Loadingde kalıyor bendede. Optionsa kadar gidebilsem :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 .net framwork 2nin service packini kurmak bazı hatalara çözüm olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 KenshinHimura said: Yahu şu framework ün jit hatası bendede çıkıp duruo ne yaptıysam olmadı varmı becerebilen? Hata resmi Hata Kodu See the end of this message for details on invoking just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box. ************** Exception Text ************** System.ArgumentException: An entry with the same key already exists. at System.ThrowHelper.ThrowArgumentException(ExceptionResource resource) at System.Collections.Generic.TreeSet`1.Add(T item) at System.Collections.Generic.SortedDictionary`2.Add(TKey key, TValue value) at Sobee.UI.UIComboBox.AddItem(String item, Object value) at Sobee.Client.UI.OptionsPanel.VideoPanel..ctor(GraphicsDeviceManager graphicsDeviceManager, GraphicsDevice graphicsDevice, UIFrame frame, OptionsPanel optionsPanel) at Sobee.Client.UI.OptionsPanel.Initialize(GraphicsDeviceManager graphicsDeviceManager, GraphicsDevice graphicsDevice, UIFrame frame) at Sobee.Client.UI.FootballUIManager.Load(String fileName) at Sobee.Client.UI.FootballUIManager.ReloadUI() at Sobee.Client.UI.FootballUIManager.Initialize(GraphicsDeviceManager graphicsDeviceManager, GraphicsDevice graphicsDevice, String dataPath, ClientContext clientContext) at Sobee.Client.ClientForm.InitializeGraphics() at Sobee.Client.ClientForm.Initialize() at Sobee.Client.ClientForm.OnShown(EventArgs e) at System.Windows.Forms.Form.CallShownEvent() at System.Windows.Forms.Control.InvokeMarshaledCallbackDo(ThreadMethodEntry tme) at System.Windows.Forms.Control.InvokeMarshaledCallbackHelper(Object obj) at System.Threading.ExecutionContext.runTryCode(Object userData) at System.Runtime.CompilerServices.RuntimeHelpers.ExecuteCodeWithGuaranteedCleanup(TryCode code, CleanupCode backoutCode, Object userData) at System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state) at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state) at System.Windows.Forms.Control.InvokeMarshaledCallback(ThreadMethodEntry tme) at System.Windows.Forms.Control.InvokeMarshaledCallbacks() ************** Loaded Assemblies ************** mscorlib Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.42 (RTM.050727-4200) CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll ---------------------------------------- Sobee.Client Assembly Version: 1.0.0.0 Win32 Version: 1.0.0.0 CodeBase: file:///C:/Vestel/Sobee/ICanFootball/Sobee.Client.exe ---------------------------------------- System Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.42 (RTM.050727-4200) CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll ---------------------------------------- Temp Assembly Version: 1.0.0.0 Win32 Version: 1.0.0.0 CodeBase: file:///C:/Vestel/Sobee/ICanFootball/Sobee.Client.exe ---------------------------------------- System.Windows.Forms Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.42 (RTM.050727-4200) CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll ---------------------------------------- System.Drawing Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.42 (RTM.050727-4200) CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll ---------------------------------------- Microsoft.DirectX Assembly Version: 1.0.2902.0 Win32 Version: 5.04.00.2904 CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC/Microsoft.DirectX/1.0.2902.0__31bf3856ad364e35/Microsoft.DirectX.dll ---------------------------------------- Microsoft.DirectX.Direct3D Assembly Version: 1.0.2902.0 Win32 Version: 9.05.132.0000 CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC/Microsoft.DirectX.Direct3D/1.0.2902.0__31bf3856ad364e35/Microsoft.DirectX.Direct3D.dll ---------------------------------------- System.Xml Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.42 (RTM.050727-4200) CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll ---------------------------------------- System.Configuration Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.42 (RTM.050727-4200) CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll ---------------------------------------- Microsoft.DirectX.Direct3DX Assembly Version: 1.0.2911.0 Win32 Version: 9.12.589.0000 CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC/Microsoft.DirectX.Direct3DX/1.0.2911.0__31bf3856ad364e35/Microsoft.DirectX.Direct3DX.dll ---------------------------------------- ************** JIT Debugging ************** To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this application or computer (machine.config) must have the jitDebugging value set in the system.windows.forms section. The application must also be compiled with debugging enabled. For example: When JIT debugging is enabled, any unhandled exception will be sent to the JIT debugger registered on the computer rather than be handled by this dialog box. Şu olayı çözebilen yok mu ya? Aynı sorun bendede var. Framework'un kurmadığım versiyonu, service packi kalmadı ama yok yok yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ben oynadim biraz basta guzeldi ama sonra cok lag oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Framework'ün service packlerini kurun. Yine olmuyosa adamlara mail ile hatayı bildirin, program kodunda göremedikleri bi hata olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 oeh footstar konusuna yazıcagıma buraya yazmısım, saat geç olmuş tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 çok noob var çekilmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Oyunda epey yenilik oldu; Grafikler yenilendi. Boş olan mevkileri seçme özelliği eklendi. Takım kurma olayı eklendi. Sadece takımların oynayabildiği yeni bir server açıldı. Oylamayla oyuncu susturma ya da oyundan atma özelliği eklendi. Aslında varsa şuan takip eden takım kurup maç yapmak için tam zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Arkadaş listesine ekleme olayı çıktı, kulüp olayı çıktıı, güzel oldu. Ekleyin beni roket adam. Canım çekti bi oynaym. Daha 2 hafta önce güncellemiştim yine güncelleme istiyor, bütün oyunu baştan çekiyor. yeter ya. hızlı çekse gam yemicem 6 ile çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 çekiyorum tekrar bende ama 15 kb la geliyor, önümüzde hafta biter herhalde indira gandi olarak oyundayım ekleyebilirsiniz, seni göremedim roket adam ondan ekliyemedim ,sanırım önce listeden görmek gerekiyor. edit:aynen sildim oyunu hala sorunları çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Kulüp kurma seçeneği eklenmiş, bi pati grubu kuralım turuncu turuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Az önce indirdim tekrardan. Var mı oynamaya devam eden? Varsa kuralım şu takımı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 abi oyun komedi inanılmz geyik var arada takılıyorum bu kadar süper geyik insan toplanamaz ya harika :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 uyelik kapanmis sanki bakayim diye indirdim ama olmadi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Oynayan var mı ? Sobee almış Ttnet ile çok daha güzelleşmiş üye oldum fakat oynamayı beceremedim Firefox ile giriyorum oyuna antremanda başlat diyorum başlamıyor. Explorer ile girincede explorer 7 ve üstün içindir mesajı veriyor ama benimki 8 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar