DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 addonlarımı wowmatrix/aceupdater isimli programlar aracılığıla downlaod ederim. wow oynadığım pc de mozilla yüklü,ama çok kişiyle paylaşıyorum pc yi spyware fln programım yok.güvenlik duvarımda kapalı. bikere hacklenmedim yıllardır,şifremde hep aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Nolur nolmaz diye keyloggerlara karşı ben de değişik bi yöntem uyguluyorum. Bi tane dosyam var şifre onda yazılı. Ama sağında solunda ortasında bilmem neresinde hep alakasız karakterler duruyo. Ben şifreyi bildiim için alakasız karakterlerin dışında kalanları kopyalıyorum şifre bölümüne, tamamdır sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Copy pasteler keyloggerda görünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 keylogger olması çok düşük ihtimal. Son hack i bilgisayara format atıp wow u yeniden kurduktan bir gün sonra yedim ki, arada patch dışında bir şey indirmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Windows orjinal mi? Firewall yukle para ile satın laıp şu herşeyi sornlardan bi tanesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Absolut said: Copy pasteler keyloggerda görünür. Aboo, tüh o zaman :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 zaten hack olayından cok sogudum itemleri hala inceliyoruz diyorlar bense biraktim oynamiyorum artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Blizzard log ekranındaki sifre haricinde her chari , char giris ekranında ayri ayri sifreleme gibi bi imkan tanısa sanırım hack olaylarının %90 ı cozulur.Sherefsis pilizzırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Daha once bende bir topic acmistim bu konu hakkinda ve yardim istemistim burada. Account Administrator'larin verdigi yaklasik 3 hafta sure ne yazik ki dogruymus -en azindan benim icin. 3 Hafta sonra dayanamayip GM ile konustum ve account'umun inceleme safhasinda oldugunu, blizzard'dan gelecek mail'i beklemem gerektigini soyledi ve bende tesekkur ettim. Arkasindan 1 yada 2 gun sonra nihayet bekledigim mail geldi ve GM ile temasa gecmem soylendi. Hevesle oyuna girdim ticket acip 1 saat kadar bekledikten sonra GM butun esyalarimin mail ile yollandigini soyledi. Account'um hack'lendiginde daha once basina gelmis bir arkadasim sadece karakter uzerinde esyalari geri alabilecegimi soylemisti hatta baska bir arkadasimin da basina benzeri gelmis ve o da en azindan Trade Goods denilen malzemeleri geri alamamis. Ben sansli miyim yoksa artik yontemleri mi degisti bilemiyorum fakat reagent'lardan tutun, vendor'luk esyalari(gri) bile geri yollamislar mail ile. Askerden geleli cok olmadigi icin ana karakterimde kaybedecek aman aman seylerim yoktu, varsa yoksa sezon 1 esyalari, biraz mavi ve 700g. En basta mail'im hacker tarafindan degistirildi sanmistim ama account'u yaklasik 3 sene once acinca insan mail'i bile unutabiliyormus :) Account'u geri aldiktan sonra SL'den karakteri cikartip bankaya gittim sonuclari gormeye. 2 parca disinda butun PvP esyalar silinmis, cantalar hp&mana pot, enchant malzemeleri, mavi ve yesil esyalar(muhtemelen bot toplamis SL'de) ile dolu, ustune 800g falan vardi. Anlasilan bot yaparken gondermeye firsat bulamadan ben account'u geri aldim. Inceleme sureci icerisinde karakterlerimi AH'den aldigim yesil esyalarla giydirip tekrar honor farmladim ve eskisinden daha iyi seviyeye geldiler neredeyse ve derken esyalarim geri geldi. Simdi adminlerin yolladiklariyla beraber 2.5k'ya yakin altin ve 2'ser tane sezon 1 armor setim var :) Biraz zaman kaybi oldu sadece, umarim herkes benim kadar sansli olur. Ufak bir not daha ekleyeyim; Kendi bilgisayarimda buldugum trojan'i silsem bile tekrar geri geliyordu. Bunun nedeni bilgi alisveris'i yaptiginiz herhangi birseye(Tasinabilir bellek, yazdiginiz bir cd, network'teki baska bir bilgisayar vs.) otomatik olarak kendini kopyalamasi. Ben cok kullandigim programlari sd kart'a yuklemistim ve her formattan sonra o karttan hepsini teker teker yeniden yukluyordum fakat oraya da bulasmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 katliamci said: Blizzard log ekranındaki sifre haricinde her chari , char giris ekranında ayri ayri sifreleme gibi bi imkan tanısa sanırım hack olaylarının %90 ı cozulur.Sherefsis pilizzırt aslında iyi fikir, suggestionsa yazsana bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Yav tek şifrenize sahip çıkamıyorsunuz 2 şifreye ne gerek var hackliyen adam onu hackliyemezmi 2. şifre konulunca 3. sünü 4 . sünümü isticeksiniz ben ne dersenizz diyin hacklenen insanların bazı şeyleri yanlış yaptığına inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 abi sağlam virüs programı kullanırsan , int cafeden girmessen ona buna vermessen "şifreni" bişeycik olmaz bide gelen saçma sapan mailleri acmassan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 hadi buna ne denir bizim guildbank hacklendi. officerın biri hacklenince guildbanka ulasımı vardı adamlar guildbankıda hackledi.questhelper son sürümü yuklemiş en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 aslında oyun içi bir şifreleme yapılsa olay çözülür. ne bilim bankaya erişmeye çalıştığımızda, çantadaki itemları vendorlamak istediğinde, trade attığında, mail kullandığında vs vs pin code gibi bir sistem olsa oyun içi süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 biri bizim cl i ve guild bankı hackledi dün. sora sen tut bizim itemları ah ye koy HoD lar recipeler fln. adamı görüp bişi yapamamak daha feci >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Absolut said: Geçmiş olsun. +1 Nasıl hacklendiniz demek yerine bunu demek daha iyi BENCE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Dworgian said: biri bizim cl i ve guild bankı hackledi dün. sora sen tut bizim itemları ah ye koy HoD lar recipeler fln. adamı görüp bişi yapamamak daha feci >.< Noob druid önce ben yazdım sen ne yazıyon ustune ahda kim koymus onları onu bi bul aksam taciz edelim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 su cinliler sundan para kazandigi surece kim olursa olsun bu hacklenmlerin onune gecemez. battle.net diablo da adamlar patchleri koreli duperlara gore cikariyordu nerdeyse. ve her nasilsa koreliler mutlaka bi yolunu buluyorlardi (knight online ve turkler, silkroad online ve vietnamlilar gibi). dikkat ederseniz hepsinde ingame itemlar ve gold reel para karsiligi satiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 valla sizde nasıl bilmiyorum ama bu adadaki dailyleirn acılması ve günlük daily sayısının 25 olması ile 2 charla acayip kolay para kasılıyor 2 haftada 3 k civarı para kastım q lerden ve dusen matlarden 2 charla yani demek istedigim artık gold almak o kadar gerekli olmuyor pek biraz q yapmak bile iyi para kazandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 abi ne gold almasi, gather proflari felan sildim direk o kadar guzel para geliyo. aptalliktir yani su saatten sonra gold a para vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 konuyu dagitmis gibi olcam ama 5 gunde kastım swift flying mount ı :P Yani evet gold alanin kendine gore bi sebebi vardir.Zamanim yok vs gibi ama gold alanlardan da satanlardan da nefret ediorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Gold aldım gene alırım gerekirse ama eskisine göre daha rahat kasılıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 hozceri said: Dworgian said: biri bizim cl i ve guild bankı hackledi dün. sora sen tut bizim itemları ah ye koy HoD lar recipeler fln. adamı görüp bişi yapamamak daha feci >.< Noob druid önce ben yazdım sen ne yazıyon ustune ahda kim koymus onları onu bi bul aksam taciz edelim bari senin takipçinmiyim nubiş oneofa die bi karakter de nasıl bulucas lvl 1 bişey. zaten hodlar satılmış bile tanesini 300 den koymuş herif ya offf bizim resist setler kaldı soraya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Belki yapan vardir ben hic uygulamadim ama mesela uyumadan once parental control u acip , uyandıgımızda kapatabilio muyuz?Hack olayını engeller gibime gelio.Bilen biri varsa helpplsthnxkk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar