Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bende Hacklendim :(

ozii_x

Öne çıkan mesajlar

Nolur nolmaz diye keyloggerlara karşı ben de değişik bi yöntem uyguluyorum. Bi tane dosyam var şifre onda yazılı. Ama sağında solunda ortasında bilmem neresinde hep alakasız karakterler duruyo. Ben şifreyi bildiim için alakasız karakterlerin dışında kalanları kopyalıyorum şifre bölümüne, tamamdır sdfa
Sosyal ağlarda paylaş

Daha once bende bir topic acmistim bu konu hakkinda ve yardim istemistim burada. Account Administrator'larin verdigi yaklasik 3 hafta sure ne yazik ki dogruymus -en azindan benim icin. 3 Hafta sonra dayanamayip GM ile konustum ve account'umun inceleme safhasinda oldugunu, blizzard'dan gelecek mail'i beklemem gerektigini soyledi ve bende tesekkur ettim.

Arkasindan 1 yada 2 gun sonra nihayet bekledigim mail geldi ve GM ile temasa gecmem soylendi. Hevesle oyuna girdim ticket acip 1 saat kadar bekledikten sonra GM butun esyalarimin mail ile yollandigini soyledi. Account'um hack'lendiginde daha once basina gelmis bir arkadasim sadece karakter uzerinde esyalari geri alabilecegimi soylemisti hatta baska bir arkadasimin da basina benzeri gelmis ve o da en azindan Trade Goods denilen malzemeleri geri alamamis. Ben sansli miyim yoksa artik yontemleri mi degisti bilemiyorum fakat reagent'lardan tutun, vendor'luk esyalari(gri) bile geri yollamislar mail ile.

Askerden geleli cok olmadigi icin ana karakterimde kaybedecek aman aman seylerim yoktu, varsa yoksa sezon 1 esyalari, biraz mavi ve 700g. En basta mail'im hacker tarafindan degistirildi sanmistim ama account'u yaklasik 3 sene once acinca insan mail'i bile unutabiliyormus :) Account'u geri aldiktan sonra SL'den karakteri cikartip bankaya gittim sonuclari gormeye. 2 parca disinda butun PvP esyalar silinmis, cantalar hp&mana pot, enchant malzemeleri, mavi ve yesil esyalar(muhtemelen bot toplamis SL'de) ile dolu, ustune 800g falan vardi. Anlasilan bot yaparken gondermeye firsat bulamadan ben account'u geri aldim. Inceleme sureci icerisinde karakterlerimi AH'den aldigim yesil esyalarla giydirip tekrar honor farmladim ve eskisinden daha iyi seviyeye geldiler neredeyse ve derken esyalarim geri geldi. Simdi adminlerin yolladiklariyla beraber 2.5k'ya yakin altin ve 2'ser tane sezon 1 armor setim var :)

Biraz zaman kaybi oldu sadece, umarim herkes benim kadar sansli olur.

Ufak bir not daha ekleyeyim; Kendi bilgisayarimda buldugum trojan'i silsem bile tekrar geri geliyordu. Bunun nedeni bilgi alisveris'i yaptiginiz herhangi birseye(Tasinabilir bellek, yazdiginiz bir cd, network'teki baska bir bilgisayar vs.) otomatik olarak kendini kopyalamasi. Ben cok kullandigim programlari sd kart'a yuklemistim ve her formattan sonra o karttan hepsini teker teker yeniden yukluyordum fakat oraya da bulasmis.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında oyun içi bir şifreleme yapılsa olay çözülür. ne bilim bankaya erişmeye çalıştığımızda, çantadaki itemları vendorlamak istediğinde, trade attığında, mail kullandığında vs vs pin code gibi bir sistem olsa oyun içi süper olur
Sosyal ağlarda paylaş

su cinliler sundan para kazandigi surece kim olursa olsun bu hacklenmlerin onune gecemez. battle.net diablo da adamlar patchleri koreli duperlara gore cikariyordu nerdeyse. ve her nasilsa koreliler mutlaka bi yolunu buluyorlardi (knight online ve turkler, silkroad online ve vietnamlilar gibi). dikkat ederseniz hepsinde ingame itemlar ve gold reel para karsiligi satiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

valla sizde nasıl bilmiyorum ama bu adadaki dailyleirn acılması ve günlük daily sayısının 25 olması ile 2 charla acayip kolay para kasılıyor 2 haftada 3 k civarı para kastım q lerden ve dusen matlarden 2 charla
yani demek istedigim artık gold almak o kadar gerekli olmuyor pek biraz q yapmak bile iyi para kazandırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hozceri said:
Dworgian said:
biri bizim cl i ve guild bankı hackledi dün.

sora sen tut bizim itemları ah ye koy HoD lar recipeler fln.

adamı görüp bişi yapamamak daha feci >.<

Noob druid önce ben yazdım sen ne yazıyon ustune ahda kim koymus onları onu bi bul aksam taciz edelim bari

senin takipçinmiyim nubiş

oneofa die bi karakter de nasıl bulucas lvl 1 bişey.

zaten hodlar satılmış bile

tanesini 300 den koymuş herif ya offf

bizim resist setler kaldı soraya :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...