Gangren Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Buradan öğrenebilirsiniz. US Proudmore açtı bu arada Badge Vendor'u :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Badge vendor 100% oldugunda rewardlara kavusabiliyo muyuz? yoksa phase 3 ün bitmesi mi gerekiyor. Grim Batol'dayım ben vendorumuz geldi quest veriyor ama rewardlar yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Anvil'in ayrı bi progress'i var o bitince alıyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Anvil questini yapmanız lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Ya ada bana çok darman duman geldi, bir kaos ortamı hakim. Dailyler falan çorba sanki anlamadım bir halt, açıkçası vize dönemim olduğundan araştırmadım da hiç birşey. Diyorum ki şöyle daily qların nerelerden alınacağını haritada nerelerde yapılabileceğini anlatan/gösteren bir şeyler yapsa birileri benim gibi tembel adamlar faydalansa ne güzel olur değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 wowhead ana sayfa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Yeni dailyler benim çok hoşuma gitti yaw. 15-20 dakkada 5 tane quest yapabiliyosun, kafadan 50 gold hergün ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ya anlamadım simdi bu verdiginiz sitede grim batol'a bakın. %69 olan kırmızı bar %100 olunca rewardlar gelmeyecek mi yani. orası 100 olduktan sonra baska progress daha mı var tamamlamak için. öfff küfür etmek istiyorum ama artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 evet, badge vendor diyen iste, o bitince acilicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Sporeggar'da terör estiriliyor o adada. Bayadır yapamıyorduk ağzımızın tadıyle wpvp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Pvp gearıyla quest yapıyoruz bizde, kan gövdeyi götürüyor mekanda ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Görende questleri sadece PvE gear ile yapılıyor sanacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Ya quest yapıcağım zaman devamlı pve gearımla takılıyorum.Ama gankin kol gezdiği bi mekanda pvp gearıyla quest yapmak daha mantıklı geldi bana :)Cheapshot yediğim vakit trinketle çıkıp instaghostwolf topuk direk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ohooo hiç kasamam ööle trinket falan, bırakırım öldürsün, madem çok istekli :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ben de quest yaparken birisi genkleyince yere yatıp bekliorum öldürmelerini ahha. uğraşamiorum. üstümdeki PVP mode açılmadığı sürece pvp yapamiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Gece gnom olduğum için kapıdan çıkıp 4 tane remnant toplayana kadar 8 farklı rogue tarafından saldırıya uğradım en sonunda /mockladim herifleri ne kanıtlamaya çalışıyorsun bazında çünki tipler süper resleniyorum arazi yapiyorum çiftli wretchedlere daldiğim anda tepemde bi rog gorrate+expose loy loy yapio sacri shadow olduğundan conf felanda yok çok kötü roguelere karşi 494 resil 13.5k hp var yetmio sagdan soldan o kadar çok rogue çikioki zergling gibi eşek sıpaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Tek daily bile yapmadım bu güne kadar ama daily yapanlari genklemek çok keyifli oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Yapıyorum şimdi o questleri, böyle gnomeları seçiyorum özellikle. Zug zug. -Bir orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Alyansçıları gankleyip sürü psikolojisine sokmak = paha biçilemez. Bizde (Frostmane) 50% civarı olması lazım anvil progressin. Ben bitmesin istiyorum, umarım dailyler progress bitince hala teşvik edici olur, o ada hep öyle canlı kalsın. Dailyler de kanaatimce en rahat dailyler, benim bile yapasım geldi o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ben utanıyorum ama daily yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ulan bu almanlarda ne fena. ilk 26 da sadece 3 ingilizce server var, diger 23 de alman serverlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 bugün holy priestimle daily yaparken s2'li rogue, üstüne s3'lü warrior gankleyince, 3 yıllık pvp realm macerasının ömrümden kaç yıl götürdüğünü hesaplamaya çalıştım :/ sonra o warrior'ı %40 hp'deyken gankledim, o ayrı. az şeyi olandan çok şeyi olana bi armağan, lolz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Who you gonna call? Swarley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Grim Batol 99% ve NPC'nin hali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 demin girdim grimbatole demek lag ondandı bir ara world server down dedi hehe, dedim noluyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar