Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Isle of Quel'Danas Progress


Gangren

Öne çıkan mesajlar

Ya ada bana çok darman duman geldi, bir kaos ortamı hakim. Dailyler falan çorba sanki anlamadım bir halt, açıkçası vize dönemim olduğundan araştırmadım da hiç birşey.
Diyorum ki şöyle daily qların nerelerden alınacağını haritada nerelerde yapılabileceğini anlatan/gösteren bir şeyler yapsa birileri benim gibi tembel adamlar faydalansa ne güzel olur değil mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gece gnom olduğum için kapıdan çıkıp 4 tane remnant toplayana kadar 8 farklı rogue tarafından saldırıya uğradım en sonunda /mockladim herifleri ne kanıtlamaya çalışıyorsun bazında çünki tipler süper resleniyorum arazi yapiyorum çiftli wretchedlere daldiğim anda tepemde bi rog gorrate+expose loy loy yapio sacri shadow olduğundan conf felanda yok çok kötü roguelere karşi
494 resil 13.5k hp var yetmio sagdan soldan o kadar çok rogue çikioki zergling gibi eşek sıpaları
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alyansçıları gankleyip sürü psikolojisine sokmak = paha biçilemez.

Bizde (Frostmane) 50% civarı olması lazım anvil progressin. Ben bitmesin istiyorum, umarım dailyler progress bitince hala teşvik edici olur, o ada hep öyle canlı kalsın. Dailyler de kanaatimce en rahat dailyler, benim bile yapasım geldi o derece.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bugün holy priestimle daily yaparken s2'li rogue, üstüne s3'lü warrior gankleyince, 3 yıllık pvp realm macerasının ömrümden kaç yıl götürdüğünü hesaplamaya çalıştım :/

sonra o warrior'ı %40 hp'deyken gankledim, o ayrı. az şeyi olandan çok şeyi olana bi armağan, lolz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...