Gimli Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 ufak bi jazz parçası. Reaperda yapıldı. Yorum isterük http://download.yousendit.com/18EADEDB09140093 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 expire fln diyor. ben dinleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 THE FILE ASSOCIATED WITH THIS LINK HAS EXPIRED.. Bu nedenle olabilir mi ? İlk mesajın girildiği tarih eski, mümkündür dinleyememen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Yeni baska bir funky bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 bi bossa Eski bi bossa bestem. Alt yapıyı band in a boxta yapıp midileri teker teker ayırdım vstelere atadım. İşin doğrusu altyapı nası olacak diye merak ettiğimden ses kartını da bağlamadan çalınca melodi ve solo da delayler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bi summertime denemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Summertime güzel olmuş. Satie esintileri yakaladım ben biraz. Sevdim, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bir ara beraber birşeyler yapalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Teşekkür. Biraz düzenlesem daha güzel şeyler çıkardı, doğaçlama çaldım. Progressionlara, tuşelere bakmak lazım. Bu arada Satie hastası sayılırım. Bakınız bi bestem: Güvercinleri Besleme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Olur tabii her türlü projeye açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Güzel kompozisyon. Tuşen de iyi gerçekten, o açıdan tasan olmasın hiç :) Kardeşim piyano dersleri almaya başladığında Satie'nin tüm Gnossienne'lerini zorla ezbetletmiştim sırf bana çalsın diye. Sibelius kullanıyor musun? Kullanıyorsan orada minik yaylı dörtlüsü partisyonu yazıp yollayayim, sende piyano eklersin, yaylıları modifiye edersin, sonra ben aynısını yaparım, yaylı dörtlüsü ve piyano için bir sonat yaparız kardeş, kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 oynak bişeyler yapında bende davul yazıyım altına hehe :) buarada gayet güzel olmuş (tu) ne içtiysen bende ondan istiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 murat davulcuya bassiste ihtiyacin var sahi gecen turkiyedeyken kimi gordum tahmin et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 :D E gel çalalım barkıncım beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Be Kind, Rewind'ı izlemişmiydin Gimli? Orada çok seveceğin bir karakter vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar