adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 PATİCİK AÇILMIIIIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ee 3 hafta içinde noldu merak ettim, zeki mi güzel mi, elde var sıfırsa paticek kınıyacağız paticek ne güzel oldu öyle eeue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 biri seks mi dedi? nerde? meme var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ikisinide secme. elini sec derim ben sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 kimse montla sıç dememiş hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ya guzel olan yatakta iyi degilse??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 burada arkadaşın daha önce tecrübeli olduğunu varsayarak bir yanılgıya düşüyor olabilirsin yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Sparkcaster said: kimse montla sıç dememiş hayret kurudu artık dfgsd bu arada haklılar hangisinin göğüs boyutları büyükse ona sıçra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 yatakta sen zeki ve entelektüel kızın köpeği olursun, motor kız senin köpeğin olur =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Ekmek said: Hangisinin memeleri büyükse ona git. ilk mesajda doğru tespit gelmiş. bravo +1 yani gerçekten bu sorunun cevabına böyle ulaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 off ölücem galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ata demirer gibi dürüst ol vercen mi diye sor anında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ikisinede yetebilceğini göster onlara.. sadf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Joscelin said: BOOBS! HAAY GUISE SOMEONE SAID BOOBS???? :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 w00t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 mastrmasyon ile yetin, sana o bile fazla diyip seni kırmak yerine, yaşın kaç olursa olsun, hayata bakışın ne olursa olsun, öne kendini bul, ondan sonra nasıl birşey istediğini bulup ona yönel diyerek; yıkıcı değil yapıcı olmaya çalışıyorum. Ayrıca Ekmek arkadaşımızın ilk postlarıyla ona; sen mastrbasyon bile yapma, israf etme demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Abicim lisenin olayı memedir,ünide bulursun bi ruh ikizi takma kafana,boobs ownage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 gerçekten noldu acaba? hangisini seçtiki?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Hangisi zenciyse ona git. Şaka maka kesin bunu yaşayan vardır; "motor"la işini bitirdikten sonra "yaw ak, ha bu ha o, ikisi de aynı zevk olcaktı sonuçta, öküzüm gül gibi kızı kaçırdım" gibisinden triplere girceksin büyük ihtimal. Bu açıdan sherefin de söylediği gibi 29+2 de bi çözüm olabilir. Ailenizin cinsel sağlık uzmanı Rikkie Dümen konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Ulan bu topicte bir eksiklik var diyordum şimdi aklıma geldi. SHADAYİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Güzeli seçtim abi. Tavsiyeler için teşekkürler. Yüzeysellik değilmiş bu, ihtiyaçmış. Bi de neden garbage olmuş abi bu, kişisel bişey sonuçta :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 burada daha mutlu olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Kişisel kişiseldir. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ben olsam zekiyi seçerim neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Şimdi şunu da dikkate almak lazım.Zeki kız adamdan hoşlanmıyor,ona karşı ne hissettiği belli değil.Eğer ortada aşk meşk yoksa,insanın elinin altındakini seçmesi bence daha doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar