pwnbot Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 IsAbeLLa said: zekiyi seç düşünme bile.. öbür türlü kızı da bulursun her yerde.hayatında lisedeyim üniversitedeyim diye sınıflandırma.her iki türlü kıza da hayatının her anında ulaşabilirsin çünkü. zekiyi secme, guzeli sec. obur turlu kizi her yerde bulamazsin, hayatini da lisedeyim universitedeyim diye siniflandir. her iki turlu kiza da hayatinin her aninda ulasabilirsin, ama vermezler cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 pwnbot said: her iki turlu kiza da hayatinin her aninda ulasabilirsin, ama vermezler cunku. Cümlenin sonuna doğru devreler yanmış kankoli sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 orjinaline sadik kalmaya calistik kankut. yoldaş sam ve junior anti-sex league adina! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 BOOBIESSSS!!! ya ne zekisi abicim kac yasindasin zeki bankaci hatunnar 30 yasindan sonra ureme doneminde lazim spermlerin bosa gitmeisn diye ha aslinda cirkin olcaksa cocugum olmasinda guzel bi ikir benim zekam ikimizede yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 olm bankaci hatunlar zeki diil 1 gayet iyileri var 2 30 yasindan sonraya kisitlanmamak lazim, stayjerden girisilebilir 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 hatta bi dakka devochi sen zekiyi al memeliyi bana yolla ASFASFASFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 hatta zekiyi ve güzeli sen al, toplam 4 memeyi bana yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 sis erqeqler hp aynsnssss yhaaa =(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Kadınlar ne farklı halbukü. Büyüğü var küçüğü var. Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 montla sıç en çok kimin hoşuna giderse bu haraketin onla evlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Seviş ve inkar et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 akıllı olanları sonra gene bulursun şimdi elinin altındaki motoru değerlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 vur kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 ver kaç... sanki olmadı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 al işte kız diyo bunu. ondan sonra kızları neden kullanıyosunuz. yarın öbürgün sana da patlar söyliyim. motoru al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 aklını kullanmadıktan sonra ortam malı olursun bu kadar basit bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 we love ortam malı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 motora binip zekiyle gez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Lexius said: motora binip zekiyle gez saygı duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Tamamen senin ne istediğine bağlı. Seks istiyorsan,tabi ki güzel olanı seç.Seks değil de,seviyeli bir ilişki istiyorsan. diğerini seç. Tabi bence sevişmek isteyen kıza yönelmen daha mantıklı,zira diğer kızın senle çıkacağı belli değil,eğer o diğer kıza karşı sevgi aşk meşk falan beslemiyorsan boobs ftw diyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ikisine de ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 2siyle de aynı anda çıkmaya çalış. bol actionlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 zeki kızdan yada zekiymiş gibi davranan kızdan uzak dur yaklaşma bile. ben öle bi hata yaptım sen yapma. bide daha lisedeymişin, motor olanı seç ilerde zeki kız ararsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Lexius said: motora binip zekiyle gez ARTI BİR BÖLÜ KÖK ÜÇ bence de. doğru evet. katılıyorum. epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar