Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tırnak Problemi..

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

bendede vardı taa küçüklükten bu yana yerdim. 2 sene önceye kadar geçen seneye kadar , ne zaman öss bitti kendimi eğlenceye verdim gezip tozunca ya da bişilerle ilgilenince zamanla tırnak yemeye zamanım olmadı uzadıklarını gördükçe de yememem gerektiği hep aklıma geldi vs

psikolojik öyle yok bibermiş yok bandmış hiç bişi durduramaz tırnak yeme olayını
Sosyal ağlarda paylaş

ben cok agir yerdim hatir hutur ondan sonra hobi olarak maket yapmaya basladim ama maketi tirnaksiz takip sokemiyodum azmettim iradenin gucuyle toptan biriktim 4 sene once

simdi tikir tirkir yapiyorum maketleri hehe

bir kere karar verip birkainca ve harbi tirnaklarin faydalarindan yararlanmaya baslayinca birakamiyorsun kolay kolay

kotu olan bi kere toptan birakinca genelde tirnak kesme aliskanligi oturmamis oldugundan uzadigina anca biyere carpip biri farkedicne filan farkina variyorsun

ha eli agza goturme aliskanligi kolay kolay gitmiyor o yuzden tirnagini yemek yerine disini filan tirnagin icine sok veya parmagini cigne
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:
ben cok agir yerdim hatir hutur ondan sonra hobi olarak maket yapmaya basladim ama maketi tirnaksiz takip sokemiyodum azmettim iradenin gucuyle toptan biriktim 4 sene once

simdi tikir tirkir yapiyorum maketleri hehe

bir kere karar verip birkainca ve harbi tirnaklarin faydalarindan yararlanmaya baslayinca birakamiyorsun kolay kolay

kotu olan bi kere toptan birakinca genelde tirnak kesme aliskanligi oturmamis oldugundan uzadigina anca biyere carpip biri farkedicne filan farkina variyorsun

ha eli agza goturme aliskanligi kolay kolay gitmiyor o yuzden tirnagini yemek yerine disini filan tirnagin icine sok veya parmagini cigne

o el ağza gidince bir daha da tırnaklı dönmüyor bende viktor :(
Sosyal ağlarda paylaş

benim bu topiği takip etmem lazım..evet..
bende de bazen uzuyo gaza geliyorum baya uzatıyorum ojeler fln sürüyorum sonra birisi bi yere takılıp ucu pürüzleniyo takılmaya devam ediyo,koparana kdr onu huzur kalmıyo.sonra bi başlayınca diğerleri de aynı yoldan gogo..
Etleri de ayrı bi çiğniyip duruyorum da allahtan yanağın içini yeme durumu yok.
Nasıl bırakılır ki bu illet,o garip oje bi işe yaramıyo ki,iğrenç acı tad bitene kdr uğraşıyorum tırnağımla,bitiyo zaten azmedince.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...