dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 amma tırnak kemiren varmış, pati değil rodentia mübarek. iyi bir pati patisine zarar vermez! ben kemirgen deilim de böle şeylerden kurtulması zor olduuğunu biliyom. yalnış olduunu bile bile aynı olaya girmek kötu ishte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 eskiden bende yerdim.. şimdi gitar çaldığım için uzatıyorum sende gitar çal ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Ben çok uzun süre tırnak kenarlarında ki etleri yedim kanata kanata, hala tam düzelmedi 1 yıldır. İlaç falan da kullanmadım, "Sittir et." dedim, çünkü insan içinde gerçekten çok çirkin görünüyor. Sağlığa da zararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 benim ki yine iyiymiş ya. tırnak kemirmek bi rahatlama resmen ama ben hiç öyle frodo modeli kadar kemirmedim. gördüm ama böyle nerdeyse olmayan tırnaklar bazılarında. çok feci. kanatma olayı da çok acaipmiş. freakler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 bilmiyorum soylendi mi ama bi dalga vardi oje gibi(renksiz tabiki) suruyodun, azina attiginda berbat bi tat veriyodu engel oluyordu isirmana.ugur bocegi taktigi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 üç etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 parmağı kanatarak yemek falan o_o resim var mı , aklıma getiremiyorum : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 taze limonu sık bi kaba ellerini beklet 10 dakika kadar 1 hafta boyunca hergün yap daha güçlü tırnaklara sahip olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ciddimisin la O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 evet arkadaşlar harika bir yöntem limon yöntemi. süper işe yarıyor denedim ben inanılmaz sonuçlar aldım yapın mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 la limon asidik, neyse yaparım, bayaa uzamıştı yine indi dibe(fail) ama yine uzatacağım kararlıyım(before fail :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ben bi kere çok derin koparmıştım tırnağı, dolama olmuştu tırnağım, davul gibi şişmişti, 1 hafta öle dolaştım sora top oynarken patladı, yaklaşık 1 bardak iltihap akmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 uff tırnak acısı da fena yaa, dibine kadar yerim, kalem tutamam sınavda sonra, terlerim tuz gelir yanar, kalecilik yaparken eldivenler içinde terler ölürüm acıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 düzenli olarak maniküre gidemiceğini varsayaraktan kağıt törpü alarak törpülemeni tavsiye ediyorum.bende tırnakların yanındaki etlere - özellikle sınav döneminde - çok şiddetli bi şekilde saldırıyorum çünkü. evet işe yaricaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 kakaya sür tırnaklarını. yemezsin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bendede vardı taa küçüklükten bu yana yerdim. 2 sene önceye kadar geçen seneye kadar , ne zaman öss bitti kendimi eğlenceye verdim gezip tozunca ya da bişilerle ilgilenince zamanla tırnak yemeye zamanım olmadı uzadıklarını gördükçe de yememem gerektiği hep aklıma geldi vs psikolojik öyle yok bibermiş yok bandmış hiç bişi durduramaz tırnak yeme olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Metakuso said: kakaya sür tırnaklarını. yemezsin o zaman kızın eline öyle mi dokuncam gahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 ben cok agir yerdim hatir hutur ondan sonra hobi olarak maket yapmaya basladim ama maketi tirnaksiz takip sokemiyodum azmettim iradenin gucuyle toptan biriktim 4 sene once simdi tikir tirkir yapiyorum maketleri hehe bir kere karar verip birkainca ve harbi tirnaklarin faydalarindan yararlanmaya baslayinca birakamiyorsun kolay kolay kotu olan bi kere toptan birakinca genelde tirnak kesme aliskanligi oturmamis oldugundan uzadigina anca biyere carpip biri farkedicne filan farkina variyorsun ha eli agza goturme aliskanligi kolay kolay gitmiyor o yuzden tirnagini yemek yerine disini filan tirnagin icine sok veya parmagini cigne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 bende sürekli saçlarımı koparıyodum ki hala koparıyorum tik oldu.ama bi ara baya azalttım.tam elimi gotürdüğümde farkına varınca daan diye biyere vuruyodum acıyodu.o baya bi azaltmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Viktor said: ben cok agir yerdim hatir hutur ondan sonra hobi olarak maket yapmaya basladim ama maketi tirnaksiz takip sokemiyodum azmettim iradenin gucuyle toptan biriktim 4 sene once simdi tikir tirkir yapiyorum maketleri hehe bir kere karar verip birkainca ve harbi tirnaklarin faydalarindan yararlanmaya baslayinca birakamiyorsun kolay kolay kotu olan bi kere toptan birakinca genelde tirnak kesme aliskanligi oturmamis oldugundan uzadigina anca biyere carpip biri farkedicne filan farkina variyorsun ha eli agza goturme aliskanligi kolay kolay gitmiyor o yuzden tirnagini yemek yerine disini filan tirnagin icine sok veya parmagini cigne o el ağza gidince bir daha da tırnaklı dönmüyor bende viktor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 krem sürerdim ben işe yarar yaglı oldugu icin agzına götüremiyorsun elini.. suan hem parmaklarımın yanlarını hem de tırnaklarımı yiyorum orası ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 7 sene önce bıraktım tırnak yemeyi. Tırnak yemek istediğimde hemen ilgimi başka bir şeylere çekmeye çalışmıştım. Tabii bi de iradeli olmalısın. Tutman lazım kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 benim bu topiği takip etmem lazım..evet.. bende de bazen uzuyo gaza geliyorum baya uzatıyorum ojeler fln sürüyorum sonra birisi bi yere takılıp ucu pürüzleniyo takılmaya devam ediyo,koparana kdr onu huzur kalmıyo.sonra bi başlayınca diğerleri de aynı yoldan gogo.. Etleri de ayrı bi çiğniyip duruyorum da allahtan yanağın içini yeme durumu yok. Nasıl bırakılır ki bu illet,o garip oje bi işe yaramıyo ki,iğrenç acı tad bitene kdr uğraşıyorum tırnağımla,bitiyo zaten azmedince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ya bende de aynı durum var. fark ettim ki tırnakları aşırı kısaltınca artık etleriyle oynamıyorum ve etler de kopmuyor. ne zaman ki tırnaklar yavaş yavaş uzamaya başlıyor, o zaman tekrar yemeye başlıyorum. yani tırnakları mümkün olduğunca kısa tutup törpülemekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 hala daha yiyiyorum, acı veriyor, duramıyorum, efendim durduramıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar