SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Şimdi senelerdir tırnak yiyen bi insan olarak, kız arkadaşımın da isteği üzerine bırakmaya karar verdim. Gayet güzel bi seviyeye kadar uzadı. Fakat sınavlar falan girdi araya, stres seviyesi arttı, tam 1 saat önce güzelim tırnaklarımı yine bok ettim. Ne yapacağımı bilemiyorum. İstemiyorum yemek, yani tırnak kullanamamak kötü birşey, sonra görüntü itibariyle de kötü, yamuk yumuk dipte tırnaklar. Öyle de pis bi müptelalık ki arkadaş, ağzıma gittiyse elim bitiyor o tırnak. En son yara bandı yapıştırdım tırnaklara birer parca da. Hep de onunla olmaz ki. Şimdi benim sorum şu. Bu pis alışkanlıktan nasıl kurtulabilirim. Ve tırnaklarımı hızlı bi şekilde nasıl uzatabilirim. İnternette bakındım ılık süte batırın işte zeytinyağına falan sokun diyor. Sizin var mı bi öneriniz. Acilen bırakmam lazım bu alışkanlığı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 düzenli olarakta manikürede git bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 sakız çiğne hep en azından ağzında sakız varken yemezsin tırnakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 şöyle bi 3 santim uzaın istemiyorum ki ben, ya çok kısa yani, acı veriyor arada, hatta çoğu zaman, tuzlu birşey yerken, domatesle temas edince falan çok canım yanıyor. Şekil olsun diye istemiyorum uzamasını, normal bi insan tırnağı olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 bu tamamen psikolojik kaynaklı. o yüzden bi nlp kursuna ya da psikologa gitmen sorunu tamamen halledebilir. ya da kendinde daha dikkatli olarak halledebilirsin. ne biliyim mesela elini tam agzına götürdügünde bunun ne kadar kötü oldugunu hatırlamaya calış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 hatırlıyorum da çok garip bi duydu, yani çekemiyorum elimi ağzımdan ya, bu kadar kötü birşey olur mu, farkındayım ama çekemiyorum, o tırnak bitmeden rahat edemiyorum sanki, şu anda tuşlara basarken bile işaret parmaklarım acıyor, çok kötü birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 bende kurtulmak istiyorum ama olmuyor ya. acı oje falan kullandım ama yine yiyorum yani. ağzım yana yana yiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 küçükken kullandım acı oje, hiçbir faydası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 yemek yerine tırnak makasıyla kes işte uzayınca ayak parmağındaki tırnağa ne yapıyoson onu yap zn içerikli vitaminler iyi gelri tırnağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 forgiver anlamamış olayı. abi uzamıyor olay o her zaman yiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 çok da kötü bi görütü yahu, parmak ağzında, evire çevire yiyiyorsun, iyisi mi yara bandı kullanmaya devam, birde şu besleyici şeylerden alayım, elbek biyerden sonra bırakırım, di mi yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Bi ara ben bırakmıştım ama kendi çabamla değildi. Arkadaşım yediğimi gördü an çarpıyodu ağzımın ortasına. İşe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Todesengel said: Bi ara ben bırakmıştım ama kendi çabamla değildi. Arkadaşım yediğimi gördü an çarpıyodu ağzımın ortasına. İşe yarıyor. yalan soluyor.tirnaklarini gorene helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 hahahaha arkadaş zoru da yemedi, çat çut yesem de ağzıma yine de yiyiyorum o tırnakları, neyse saat 6'dan beri yemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 tirnagi yiyememek icin bi oje war seffaf parlamiyo felan boya daha dogrusu bildigin zehir zikkkim gibi tadi war azina deydirdigin an geberiyosun ha sitsen eime dokundurmam o ayri tirnaklarimi tirnagimin etini yanak iclerimi kanatacak sekilde yiyen bi adamim bi tur psikolojik rahatlama onnarda olmasa surekli huzursuz gezcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Bende de var ama daha çok ben tırnağımın kenarlarındaki eti yiyorum. Kötü birşey. Bırakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 CaNNi said: Bende de var ama daha çok ben tırnağımın kenarlarındaki eti yiyorum. Kötü birşey. Bırakmak lazım. aynen bende onu yapıyorum çok kötü bişi yaow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 O yanak içlerini dudak arkasını (ne demekse) kemirme huyu bende de var, sonra kanı yutuyorum hatta emip emip sapık gibi. Tırnak konusunda, sakal bırakılıp onla oynanabilir. Çok güzel oynanıyor sakalla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 bizi bbq sosu paklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ETİ NASIL YİYORSUNUZ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 çok kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaplumbaða Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 evet bende yiyorum.Özellikle sınavlarda çok pis yiyorum.Sınavdan çıkınca yanağım içe göçmüş oluyor adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 tırnak yemek guzeldir ya. her gun bi tırnagımı koparır 3 4 saat agzımda gezdiririm sonrada tükürür atarım. hapşırırken fırlıyo arada ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Ne iğrenç konu lan bu sabah sabah midemi ekşittiniz =/ Sigara iç tırnak yemek yerine stresi daha iyi alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 http://www.quitnailbiting.com/freereport.htm?hop=microclick http://hubpages.com/hub/ways_to_stop_nail_biting_fast ingilizce biliyosan bak bir bunlara, bi sürü site var nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar