Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tırnak Problemi..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi senelerdir tırnak yiyen bi insan olarak, kız arkadaşımın da isteği üzerine bırakmaya karar verdim. Gayet güzel bi seviyeye kadar uzadı. Fakat sınavlar falan girdi araya, stres seviyesi arttı, tam 1 saat önce güzelim tırnaklarımı yine bok ettim.

Ne yapacağımı bilemiyorum. İstemiyorum yemek, yani tırnak kullanamamak kötü birşey, sonra görüntü itibariyle de kötü, yamuk yumuk dipte tırnaklar.

Öyle de pis bi müptelalık ki arkadaş, ağzıma gittiyse elim bitiyor o tırnak. En son yara bandı yapıştırdım tırnaklara birer parca da. Hep de onunla olmaz ki.

Şimdi benim sorum şu. Bu pis alışkanlıktan nasıl kurtulabilirim. Ve tırnaklarımı hızlı bi şekilde nasıl uzatabilirim. İnternette bakındım ılık süte batırın işte zeytinyağına falan sokun diyor. Sizin var mı bi öneriniz. Acilen bırakmam lazım bu alışkanlığı...
Mesaj tarihi:
şöyle bi 3 santim uzaın istemiyorum ki ben, ya çok kısa yani, acı veriyor arada, hatta çoğu zaman, tuzlu birşey yerken, domatesle temas edince falan çok canım yanıyor. Şekil olsun diye istemiyorum uzamasını, normal bi insan tırnağı olsun yeter
Mesaj tarihi:
bu tamamen psikolojik kaynaklı. o yüzden bi nlp kursuna ya da psikologa gitmen sorunu tamamen halledebilir. ya da kendinde daha dikkatli olarak halledebilirsin. ne biliyim mesela elini tam agzına götürdügünde bunun ne kadar kötü oldugunu hatırlamaya calış.
Mesaj tarihi:
hatırlıyorum da çok garip bi duydu, yani çekemiyorum elimi ağzımdan ya, bu kadar kötü birşey olur mu, farkındayım ama çekemiyorum, o tırnak bitmeden rahat edemiyorum sanki, şu anda tuşlara basarken bile işaret parmaklarım acıyor, çok kötü birşey
Mesaj tarihi:
çok da kötü bi görütü yahu, parmak ağzında, evire çevire yiyiyorsun,

iyisi mi yara bandı kullanmaya devam, birde şu besleyici şeylerden alayım, elbek biyerden sonra bırakırım,

di mi yani :D
Mesaj tarihi:
tirnagi yiyememek icin bi oje war
seffaf parlamiyo felan
boya daha dogrusu
bildigin zehir zikkkim gibi tadi war
azina deydirdigin an geberiyosun
ha sitsen eime dokundurmam o ayri

tirnaklarimi tirnagimin etini yanak iclerimi kanatacak sekilde yiyen bi adamim
bi tur psikolojik rahatlama
onnarda olmasa surekli huzursuz gezcem
Mesaj tarihi:
O yanak içlerini dudak arkasını (ne demekse) kemirme huyu bende de var, sonra kanı yutuyorum hatta emip emip sapık gibi.
Tırnak konusunda, sakal bırakılıp onla oynanabilir. Çok güzel oynanıyor sakalla.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
tırnak yemek guzeldir ya. her gun bi tırnagımı koparır 3 4 saat agzımda gezdiririm sonrada tükürür atarım. hapşırırken fırlıyo arada ama olsun
Mesaj tarihi:
http://www.quitnailbiting.com/freereport.htm?hop=microclick

http://hubpages.com/hub/ways_to_stop_nail_biting_fast

ingilizce biliyosan bak bir bunlara, bi sürü site var nette
  • Yeni Oluştur...