Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tırnak Problemi..

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Şimdi senelerdir tırnak yiyen bi insan olarak, kız arkadaşımın da isteği üzerine bırakmaya karar verdim. Gayet güzel bi seviyeye kadar uzadı. Fakat sınavlar falan girdi araya, stres seviyesi arttı, tam 1 saat önce güzelim tırnaklarımı yine bok ettim.

Ne yapacağımı bilemiyorum. İstemiyorum yemek, yani tırnak kullanamamak kötü birşey, sonra görüntü itibariyle de kötü, yamuk yumuk dipte tırnaklar.

Öyle de pis bi müptelalık ki arkadaş, ağzıma gittiyse elim bitiyor o tırnak. En son yara bandı yapıştırdım tırnaklara birer parca da. Hep de onunla olmaz ki.

Şimdi benim sorum şu. Bu pis alışkanlıktan nasıl kurtulabilirim. Ve tırnaklarımı hızlı bi şekilde nasıl uzatabilirim. İnternette bakındım ılık süte batırın işte zeytinyağına falan sokun diyor. Sizin var mı bi öneriniz. Acilen bırakmam lazım bu alışkanlığı...
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bi 3 santim uzaın istemiyorum ki ben, ya çok kısa yani, acı veriyor arada, hatta çoğu zaman, tuzlu birşey yerken, domatesle temas edince falan çok canım yanıyor. Şekil olsun diye istemiyorum uzamasını, normal bi insan tırnağı olsun yeter
Sosyal ağlarda paylaş

hatırlıyorum da çok garip bi duydu, yani çekemiyorum elimi ağzımdan ya, bu kadar kötü birşey olur mu, farkındayım ama çekemiyorum, o tırnak bitmeden rahat edemiyorum sanki, şu anda tuşlara basarken bile işaret parmaklarım acıyor, çok kötü birşey
Sosyal ağlarda paylaş

tirnagi yiyememek icin bi oje war
seffaf parlamiyo felan
boya daha dogrusu
bildigin zehir zikkkim gibi tadi war
azina deydirdigin an geberiyosun
ha sitsen eime dokundurmam o ayri

tirnaklarimi tirnagimin etini yanak iclerimi kanatacak sekilde yiyen bi adamim
bi tur psikolojik rahatlama
onnarda olmasa surekli huzursuz gezcem
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...