Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sesi geliştirmek

JD

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Eledhwen said:
en önemlisi şan dersi.bir de geliştirme aşamasında sigara ve sigaralı ortamlarla çok haşır neşir olmamak gerekiyo bence,bi süre sonra ciddi anlamda sesi etkilemeye başlıyo çünkü.

ben sigaranın pek etkisi olduğunu zannetmiyorum
tek etkisi çok içerseniz performans sırasında bazen balgam yapışabiliyor ancak onuda tecrübeyle alt edebilirsiniz...

bol bol şarkı söyle ama ilk 1-2 sene evde söyleki arkadaşların rahatsız olmasın :)
1-2 sene sonra farkediceksin değişikliği.

şan dersi alabilcek durumun varsada iyi olur ancak öyle netten bi züğürtü bulup gitme 20-30 ytl ye ders veriyor ucuz diye...

git adam gibi bulunduğun şehrin bir konservatuarına ordaki bir hocadan ders al.
Opera tekniğiyle geliştir sesini.
başlangıçta opera tekniğindeki sesin hoşuna gitmeyecek ama normal şarkı söyleme tekniğine geçtiğinde çok geliştiğini farkedeceksin
Sosyal ağlarda paylaş

Jandor said:
Eledhwen said:
en önemlisi şan dersi.bir de geliştirme aşamasında sigara ve sigaralı ortamlarla çok haşır neşir olmamak gerekiyo bence,bi süre sonra ciddi anlamda sesi etkilemeye başlıyo çünkü.

ben sigaranın pek etkisi olduğunu zannetmiyorum
tek etkisi çok içerseniz performans sırasında bazen balgam yapışabiliyor ancak onuda tecrübeyle alt edebilirsiniz...

bol bol şarkı söyle ama ilk 1-2 sene evde söyleki arkadaşların rahatsız olmasın :)
1-2 sene sonra farkediceksin değişikliği.

şan dersi alabilcek durumun varsada iyi olur ancak öyle netten bi züğürtü bulup gitme 20-30 ytl ye ders veriyor ucuz diye...

git adam gibi bulunduğun şehrin bir konservatuarına ordaki bir hocadan ders al.
Opera tekniğiyle geliştir sesini.
başlangıçta opera tekniğindeki sesin hoşuna gitmeyecek ama normal şarkı söyleme tekniğine geçtiğinde çok geliştiğini farkedeceksin

performans sırasında nefes kontrolünü etkiliyo bazen ya da yalnızca bana öyle oluyo bilmiyorum.nasıl engelleyebilirim onu da bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...