JD Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Yöntemleri nelerdir ? Kime başvurmalı ? Ne yapmalı ? Ne yapmamalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 şan dersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Ne yapmamalı ? En önemlisi üşütüpte boğazı harap etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 karga sesli biriside şarkı söyleyecek düzeye gelebiliyor mu? ve ne kadar sürüyor ortalama.. ve kurs gibi fln alırsak eğitimi ne kadar para çıkar cebimizden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 paso şarkı söyle açılmaya başlıyor bi süre sonra iyice. zorla yani. şan dersi de lazım tabi. jandor'a sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Bir pirofesyönelden ders almalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Şan eğitimi alman yararlı olur senin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 1 senede aşşa yukarı tekniği öğrenirsin gerisi sesi kullanma olayı. tabi yetenek çok önemli. şan dersi almalısın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 en önemlisi şan dersi.bir de geliştirme aşamasında sigara ve sigaralı ortamlarla çok haşır neşir olmamak gerekiyo bence,bi süre sonra ciddi anlamda sesi etkilemeye başlıyo çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Herşeyden önce aramaya inanmak lazım,netekim bi ara uzun uzadıya tartışılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 link verseydin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Eheh onuda arayıp buluverin bi zahmet B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Eledhwen said: en önemlisi şan dersi.bir de geliştirme aşamasında sigara ve sigaralı ortamlarla çok haşır neşir olmamak gerekiyo bence,bi süre sonra ciddi anlamda sesi etkilemeye başlıyo çünkü. ben sigaranın pek etkisi olduğunu zannetmiyorum tek etkisi çok içerseniz performans sırasında bazen balgam yapışabiliyor ancak onuda tecrübeyle alt edebilirsiniz... bol bol şarkı söyle ama ilk 1-2 sene evde söyleki arkadaşların rahatsız olmasın :) 1-2 sene sonra farkediceksin değişikliği. şan dersi alabilcek durumun varsada iyi olur ancak öyle netten bi züğürtü bulup gitme 20-30 ytl ye ders veriyor ucuz diye... git adam gibi bulunduğun şehrin bir konservatuarına ordaki bir hocadan ders al. Opera tekniğiyle geliştir sesini. başlangıçta opera tekniğindeki sesin hoşuna gitmeyecek ama normal şarkı söyleme tekniğine geçtiğinde çok geliştiğini farkedeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Jandor said: Eledhwen said: en önemlisi şan dersi.bir de geliştirme aşamasında sigara ve sigaralı ortamlarla çok haşır neşir olmamak gerekiyo bence,bi süre sonra ciddi anlamda sesi etkilemeye başlıyo çünkü. ben sigaranın pek etkisi olduğunu zannetmiyorum tek etkisi çok içerseniz performans sırasında bazen balgam yapışabiliyor ancak onuda tecrübeyle alt edebilirsiniz... bol bol şarkı söyle ama ilk 1-2 sene evde söyleki arkadaşların rahatsız olmasın :) 1-2 sene sonra farkediceksin değişikliği. şan dersi alabilcek durumun varsada iyi olur ancak öyle netten bi züğürtü bulup gitme 20-30 ytl ye ders veriyor ucuz diye... git adam gibi bulunduğun şehrin bir konservatuarına ordaki bir hocadan ders al. Opera tekniğiyle geliştir sesini. başlangıçta opera tekniğindeki sesin hoşuna gitmeyecek ama normal şarkı söyleme tekniğine geçtiğinde çok geliştiğini farkedeceksin performans sırasında nefes kontrolünü etkiliyo bazen ya da yalnızca bana öyle oluyo bilmiyorum.nasıl engelleyebilirim onu da bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 sigara güzelde yapabiliyo sesi hafif boğuk bi ses istiyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar