Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Enginarların "ENCÜNİĞRİNG" deyişlerini geri istiyoruz. Mühendis dediğin abazan olur arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 suda savas cok hos olmus, videoyu izlemeyenler izlesin mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 2008 son çeyrek sağlam kapışmaya şahit olcak valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Ben RA2deki desolatorları geri istiyorum. Soundları da on numaraydı. "It will be a silent spring" Ne çılgın ünitelerdi bea. Gerçi hikaye böyle olunca ırakı nasıl entegre ederler bilmiyorum ama, böyle bir oyuna japonları bile katıp da ırak-ortadoğu falan katmayacak senaristin ben ta aklına .......... yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 TANYA YOK MU AGALAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ölmüiş ölmüş, ruslar trazdonya yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 DESOLATOR READYyYYYyyyyy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 tanyada var natashada var EA napıcağını şaşırmış, boris yerine natasha hiç olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 OLEYYY BILGISAYAR ALMAMA GEREK YOK oh be bi bluetooth keyboard + mouse aldim mi artik pcde oyun cilem bitcek yok instaldir directx 29dur felan abi bisi sorcam ama ulan tesla shipi nasil yaptiniz lan gemidekiler carpilir allah korusun su ulan bu carpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Rikkie said: Ben RA2deki desolatorları geri istiyorum. Soundları da on numaraydı. "It will be a silent spring" Ne çılgın ünitelerdi bea. Gerçi hikaye böyle olunca ırakı nasıl entegre ederler bilmiyorum ama, böyle bir oyuna japonları bile katıp da ırak-ortadoğu falan katmayacak senaristin ben ta aklına .......... yani. silahı anladım da bu adamların gözlerinin neden yeşil olduğunu hiç anlamadım kendi kendilerini mi dezole etmişler acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 yok aga o kaynakci gozlugu kaynak almasin gozlerini diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 dezole ısığı yansıyo manskedi cama iste, yüksek yansıtmalı cam o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Bütün ordu erkek olunca Natasha'nın Yuri görevi yapması gayet mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 omgwtfbbq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Bilgisayarı yenilemek farz oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 BonePART said: abi bisi sorcam ama ulan tesla shipi nasil yaptiniz lan gemidekiler carpilir allah korusun su ulan bu carpar tuz oranı dusuk denizler secilmis savas icin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 gkonskrippt ripporting afyarmotivf(aynen boyleydi lan iste) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Su efektleri güzel. Deniz olayı keyifli olacak gibi. Genel olarak ünite tasarımları oyuncak gibi duruyor, oyunda hareketli halde de öyle duruyorlarmış. Japon olayına şimdilik sıcak bakmıyorum, ünitelerde güzel atraksiyonlar yaptılarsa bir şans veririm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 EarS said: omgwtfbbq Oha flak trackdan adam fırlatıyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Gallant said: red alert 2 + 3D = Red Alert 3 olacak gibi duruyor. benim için yeter de artar bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 off c&c3 mod olmuş oyun.. rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 grafikleri nedense acaip sc2 ye benzetiyoırum.çalıntı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Lancelion said: ohoo, ne konskript reportingi ya, naptınız siz EKNOLİÇ AFÖRMÖTİF EKNOLİÇ çok kibar, ibo ağzıyla sölicen AEACKNOLİÇ AFIRMATİF ÇAÇAAAAĞĞĞNNAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Lancelion yanlış yazmış, Suark doğru yazmış (hatırladığım kadarıyla). Ulan amma unutmuşuz oyunu. Tanya'yı kim oynuycak acep bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 behran said: grafikleri nedense acaip sc2 ye benzetiyoırum.çalıntı gibi. çalmışlardır ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar