Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Command & Conquer: Red Alert 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
7thBreath said:
4 kişi hamachiden paso oyun döndük +2 daha gelse cok güzel seyler olabilir =)

evet abi +2 ile hep oyun dengelenir hemde büyük maplerde takilabiliriz değişik bir tad olur
Mesaj tarihi:
oyunu bir türlü yükleyemedim. copying new files yazan yerde ya başlarda takılıyor, ya da sonlara doğru geliyor orda kitleniyor. daha önce fallout 3de de aynı şey olmuştu, 5-6 kez denedikten sonra anca yükleyebilmiştim oyunu. sizce neden böyle bir şey yapıyor ? işletim sistemi vista / 32bit
Mesaj tarihi:
bu arada sunu farkettim
rus campaigni disinda
dier 2 campaignde ilk videodan sonra bi video daha war hatunnar commander gel bize seviselim diyolar
(alliesin ki en iyi bu arada)
rusda yok
niye aceba
Mesaj tarihi:
Red 3 te Allied sonuna laf etmiştim ama adamlar sadece Red 2 nin son videosunu biraz daha abartmışlar o kadar.

[video]http://au.youtube.com/watch?v=DGzLHScVwCY&feature=related?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
Please make sure you have DirectX 9.0 or higher installed.Also verify that your video card meets the minumum requirements, and that you do not hardware acceleration disabled in the Display control panel

DirectX 10 kurdum görüyor mu görmüyor mu bilmiyorum.Canyourunit ten Pass aldım video card için. Lütfen bana bu hatanın ekran kartından kaynaklanmadığını söyleyin =(
Mesaj tarihi:
ettim ya ama directx olayı fena kafama takıldı.Bazı forumlarda directx i görmediği yazılmış.

Benim ekran kartı eski.Bazı siteler min req. de atı 8500+ diye gösteriyor.
Bazıların x1800 şimdi benimkisi ikisinin arasında =)
Canyourunit te pass veriyor. Üstelik nvidia nın sitesi Atı ye pass veriyor =)
  • Yeni Oluştur...