Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi Twink hangi Class dır..


ozii_x

Öne çıkan mesajlar

Evet güzel bir konu gibi geliyor benim güzel bir lvl 39 Twink Druid im var Feral Spec ve gear da agi sta diye abandım 1v1 her class ı kesebiliyor veya gönlümce kiteliyip kaçıyorum

Başa bela olan rogue ve warriorlar oluyor.. ama en kötü zaman Mongoose proclayınca oluyor. lvl 39 da druid çok avantajlı gibi hele 49 da tam istediğim talent ortaya cıkıyor..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ad3m said:
Hangi lvl aralığında ama?

19 lvlda hunter 39 aralığında mage/warrior hariç hepsini konuşturabilirsin.
Ama hunter ownz :p



yok be abi ben ne saglam wariorlar gordum direk bleed vur kitele kaç root a al bida gir vs..vs.. şimdi yeri geldi adam critledi çatır çatır aldı yeri geldi arkamdan sövdü :P

Mageler problem oluyor frostlarsa yani aslında hp leri az zaten ne olursa olsun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kenu(druidim) bir zamanlar twinkti, gerçi diğer karakterlerden hiç yardım görmedi. level alırken kendi yaptığı, kendi başına satın aldığı itemlarla her x9 levelde baya uzun süre boyunca pvp yaptı. hatırlıyorum da warden staff ın parasını bile kendi başına çıkarmıştı... bu yüzden lvl 40 mountunu ancak lvl 49 da iken alabildi.

Şu anda mage twinkim var lvl 49 olan, ve Kenu'nun öncesinde bi lvl 49 warrior twinkim vardı.

içlerinde en çok zevk alarak oynadığım Kenu olmuştur, feral/resto idim ve 3 farklı set gearım vardı; dps, stamina ve healing.

druid twink olmanın en guzel tarafı kimseye bağımlı değilsiniz. tek başınıza girip bayrak taşıyabildiğiniz, kendinize yetebildiğiniz gibi, arkadaşlarınızla katıldığınızda healing gearınızı uzerinize geçirip insanları healleyebiliyosunuz :) genelde ben Myrawen ile (warrior hala arena partnerimdir) beraber katılırdım lvl 49 zamanlarında, onda da sağlam gear vardı, Kang vs.

Warrior&Druid ikilisi gerçekten etkili twink olarak da.

şuanki twinkim http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Scarshield+Legion&n=nakrem

oynaması zevkli yüksek critler ve gerçekten çok ama çok iyi damage yapıyosunuz, fakat hayatta kalmak biraz zor oluyo düşük armor ve overpowered hunterlar yüzünden :P druidimi özlüyorum açıkçası.

Myrawen de twink olarak enhance şaman açtı, şimdiye kadar gördüğüm belki de en iyi twinklerden. Ama tek başına oynadığı zaman çok sıkılıyo, çünkü çok çabuk ölüyo, ranged classlardan kolay kite yiyo ve melee sınıflara karşı çok etkili değil.

armorysi burda
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Scarshield+Legion&n=elymera
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi şey daha söyliyim, healer twink yapmanızı tavsiye ederim eğer daha önce healer karakteriniz olmadıysa.

genelde herkes rogue/hunter açıyo HK için :) ama oyunu bilen, kazanmak ve eğlenmek için oynayan insanların gözünde takıma faydalı bi healer, maç başına 40-50 frag yapıp bi tane bayrak çalamayan dps classtan daha değerli.

49 wsg günlerinde bi tane lvl 40 priest vardı, sürekli ben ve Myra ile dolaşan flag carriere dispell, shield etc. ile yardım eden. super zamanlarda fear yapan. o levelde bile bir oyuncunun neler yapabileceğini kanıtlıyordu. ve takımdaki herkes tarafından da kollanıyordu lvl 40 olduğu ve nispeten daha kolay öldüğü için ^^.

demem o ki, hangi classı seçeceğiniz size ve oyun anlayışınıza kalmış. takımın faydası için oynuyorsanız hangi sınıfı seçerseniz seçin, zevk almamanız için hiç bi neden yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben şahsen hiçbir karakterimi sadece twink olsun diye açmadım. RP serverında olduğum için herşeyden önce her karakterimin kendilerine öz kişilikleri var. powerlevelingi sevmem. oyunu hep zevk alarak oynamaya çalıştım, anın tadını çıkararak.

hiç durmadan quest yapmayı sıkıcı buluyorum.

ben ve arkadaşım pvp yi de çok sevdiğimiz için ve ayrıca pvp itemları düşük leveller için gayet iyi olduğundan. her x9 level basamağında questing/instancing e ara verip, onun yerine pvp ve rpye ağırlık vermek daha çok hoşumuza gidiyo. ve o itemlara ulaşmak ve oyundan daha çok zevk almak için, alabildiğimiz en iyi itemları alıp bglere akıyoruz.

low level bglerde pvp yapmanın oynadığım sınıfı öğrenmek için baya faydalı olduğunu düşünüyorum. her 10 levelde bir durup sahip olduğunuz özellikleri diğer oyuncularla beraber diğer oyunculara karşı kullanmak bence güzel bişey.

twink olarak en çok vakit harcadığım bracket lvl 49 bgler olmuştur. çünkü oynadığım iki serverda da en populer olan bgler bunlardı, bekleme zamanı diğerlerine göre daha azdı ve oynayan belli başlı kişiler olduğundan arkadaşlıklar kurulup oyun daha zevkli hale geliyodu.

belki gear olarak twinklerin diğer normal sadece level alırken arada bi iki bg yapayım diyen yeşil gearlı belki daha düşük level olan oyunculara karşı üstünlüğü lame sizin için. ama bu lvl 70 bglerin durumundan çok da farklı değil. zira, lvl 70 de de bglere katılıyorum ve full yeşil gearlı oyuncular en az low level bglerdeki düşük levelli ya da gearlı oyuncular kadar zayıf kalıyo vengeful gearlı grup karşısında.

yine de her ne oynuyosanız oynayın, o şeyi guzel kılan sizin oyunu nasıl gördüğünüz ve onu kiminle beraber oynadığınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kenu, guzel yazmissin ama senin bahsettigin olay 'twink' degil, yani tam olarak kastedilen o degil

anladigim kadariyla sen guclu x9 char yapip pvpden keyif almayi, karakterini tanimayi seciyorsun zaman zaman, oysa twink yapan adam yeri geliyor senin mainine saglayamadigin enchantleri basiyor twinkine, lvlinin en iyi itemlarini alip en iyi set kombinasyonlarini yapiyor vs...

pek ayni sey degil yani, ciddi twink yapan buyuk emek ve para harciyor o bacak kadar karaktere

ben sevmiyorum o olayi pek, yani mesela premade bg yapan twink guildlerini seviyorum, zira zaten karsilarina genelde yine twinkler cikiyor. ancak random girip onune geleni one shotlayan twinkler dusuk lvl bg keyfini azaltiyor normal charlar icin bence. ustelik twinkim olsa milleti iki vurusta almaktan zevk alacagima da ihtimal veremiyorum; ozellikle de o anda iki vurup indirdigim zavallilarin uc gun sonra bg disinda karsilassak beni evire cevire dovecek kadar lvl atlayacagini biliyorken =P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse alinmasın ama nedense twinkçilere karşı içimden atamadığım bi detestlik var üzerimde uyuz oluyorum..

Ben karakter kasmayı seviyorum genelde boş vakitlerimde diğer karakterleri gelişitiriyorum(ki 8 tane 70 im var eli yüzü düzgün)
yinede 1. jenerasyon karakterlerine aksine (ki bglerin honor contest' akabine geldiğini unutmayalim)
ortalikda adam yok tek ayda yılda bi adama denk geliyorsun oda senin gibi lvl kasmaya uğraşan bi gariban çıkıyor misal ben release ile horde başlamişdim mulgoreden çıkıp xroads a gidene kadar 20 kere felan ganklenmişimdir 1k needleye geldiğimde asansörde karşılama yapdılar hoş geldinizzz diye..

Şimdi milletin BG lüksü var yinede onuda kullanamaz olduk bi wsgye girdin bittin sen yandan bi amca gelir roooarrrrr 500 crit der indirir öte tarafdan gelir biri 1 dot koyar köpek gibi ölürsün sagan bi rogue çıkar milleti doğrar üstüne 2-3 bandaj tick i ile hp fuller potlar felan ne bileyim bence twinkçiler genelde kendi karakterlerine güvenemeyen veyahut başaramayan/başardığından tatmin olamayan tipler
(Hepsi demiyorum ama bence büyük çoğunluğu böyle)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

twink aslinda cok yararli bir olayda millet degerlendirmiyor.
her guildda 5-6 saglam twink olmali

ab ve wsg markini toplamanin en kolay yolu :) level 70 olmayi dusunen ese dosta iste o 5-6 kisi yardim edecek mis gibi marklari hazir olacak sirf eots ve av takilacaklar 70 olduklarinda

ozellikle wsg buyuk dert cunku
turtle basladimi kafayi yiyorsun mark pesindeysen
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...