Afush Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 İzlediğim en eğlenceli videolardan biri..Müzik kısmına mı koyayım buraya mı bilemedim ama vurgulamak istediğim şey müzik değil video klip olunca buraya koyayım dedim =) İnsanın içinden cidden "I wanna be a rockstar!!" diye çığırmak geliyo=) Nickelback-Rockstar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 güzel ama orjinal olmayan bir klip.ben mi yanılıyorum yoksa bu tarz kliplerden düzünelerce var mı? gerçi şarkının sözleri çok güzel ama şarkıda biraz klişe değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 komple berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 arçelik reklamından çalmışlar!!!11birbir aslında hoşmuş klip tipler güzel olmuş hareketler falan edit: yeni dikkat ettim baya da ünlü oynuyo sanki, gerçi dikkatimi çeken özellikle discovery channel (ng de olabilir) da motor yapan amca oldu :D edit 2: ana gene simmons da varmışş! dicektim ki altta yazıyomuş zaten kimler olduğu Dominique Swain, Billy Gibbons (who voices his lines in the song), Nelly Furtado, Kid Rock, John Rich (Big & Rich), Gene Simmons, Ted Nugent, Taryn Manning, Eliza Dushku, Bam Margera, The Naked Cowboy, Chuck Liddell, The Girls Next Door, Dale Earnhardt Jr, Paul Wall, Wayne Gretzky, Grant Hill, Victoria Beckham, and the crew from Orange County Choppers kendime not:tam izlemeden yorum yaparsan bu kadar edit olur tabi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 poplusu vardı bunun http://www.imfine.info/browse.php?u=Oi8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL3dhdGNoP3Y9ZTBuUkRaeWVYMUE%3D&b=29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Bam Margera nerde yaa ben göremedim =)) Nası kaçırdım hayret,hayır gene izledim onun için gene bulamadım. Bu tarz videolardan zilyonlarca var da,hiç ünlülerin oynadığı tarzda olanını görmemiştim,sözlerini de sevdim.Öyle işte.. Hugh Hefner ın Playboy Mansion kızları da var içinde :P *Paticik erkek popülasyonunu izlemeleri için gaza getirme çalışmaları=))*lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 faith var diyecektim ki yazmışınız eliza dushku diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 şogüzel bi şarkı ve klibi de beğendik biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 peki arlarda cıkıp sessiz kısımları söliyen Billy Gibbonsmı Joe Michael "Dusty" Hill'mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 pek beyenmedim ama aralarda cikan Kendra yetti baa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Klibi izlediğimde çok beğenmiştim ben de, yalnız şarkı hakkaten iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 klip kötü şarkı iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 billy gibbons. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 kadir has uni. de bi kaç sene önce pump it'i çekmişlerdi o bile trilyon basar la buna edit:link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Pump it çok tatlı lan =) Böyle bir şey yapasım geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 huuhe güzelde harbi bam margera nerde?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 buldum galiba 1.57 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Cuce said: peki arlarda cıkıp sessiz kısımları söliyen Billy Gibbonsmı Joe Michael "Dusty" Hill'mi Gibbons aquila aq snn yhaaa =(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Abiiii!! Arada sarı saçlı bi kız çıkıyo mavi mini etekli beyaz tişörtlü bahçede dans ediyo kim o ya!! Yerim onu ben!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Kindra Wilkinson o playboy girls next door dan. Yanlız başka bişi ararken hortlattım konuyu. Nickelback Savin me klibi death note u anımsatıyor ^^ http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=27331953 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 süper lan nesini beğenmediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar