PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Arkadaşlar torrentle aram kötüdür hiç kullanmışlığım yok ama torrent i indir dediğimde geliyor masaüstüne ve limewire simgesi oluyor tıkladığımda kaynak için bekliyor diyor başka bir şey demiyor :S acaba limewire la torrent hedelerini çekmek mümkünmüdür? ps: indiriyorda hız çok kötü yav :/
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 limewire'i sil torrent kullan en iyisi
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 limewire ile torrent dosyalarını kullanabilirsin evet.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ama ama 5kbps hız gösteriyor :S port falan lazımmı dicem aramanın gücü diyeceksiniz di mi? =)
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Utorrent kullan yada azerus eğer adam gibi hızlarda indirmek istiyorsan!
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 diyorumki onları kullansam port açmaya falan gerek var mı?
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 hayır port acmaya gerek yok. ama hızın programdan cok indirdigin dosyanın seedlerine bakar. paylasımına yani, torrenti nerden cektigin onemlidir bunun için.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 www.portforward.com adresine bakarsan o isleri halledebilirsin CoolRider said: Utorrent kullan yada azerus eğer adam gibi hızlarda indirmek istiyorsan! utorrent = banli bazi trackerlardan azureus = kaynak eritip bitirir deluge sevin, sevdirin. http://deluge-torrent.org/
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 tamam teşekkür ederim =) anladım olayı da ben çalışayım öss var :D edik: delugeyi deneyecm en yakın zamanda o zaman =)
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 utorrent 1.6.1 hiçbir trackerdan banlı değil.
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Deluge yi duymadığım daha önce utorrentlede hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar herhangi bir trackerda! Walla limiter ile zibidilik yapmazasan problem çıkmaz çoğu yerde.
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 @Passive Kesh Torrent istemcisi olarak Azureus'u deneyebilirsin, Türkçe ve kolay yapılandırılıyor. U torrent kullandığım zamanlarda indirdiğim animelerde çoğu zaman bazı sahnelerde donma oluyordu ve bölümü baştan çekmem gerekiyordu. Azureus'la bu sorunu yaşamıyorum. Geçen buluşmada bana söylediğin port sorunu sanırım format atmakla çözülebilir. Bence temiz PC ile dene. Torrent'e yeni başladıysan Mininova.com sitesine göz atabilirsin.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 utorrent kullan port için yapman gerekenler de şu adreste yazıyor. http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/AirTies/RT-205/Utorrent.htm
Öne çıkan mesajlar