Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 http://be.imba.hu/ karakterinzie bakiyor ve gear dan specden hesapliyip nerden upgrade alabiliceginizi hangi instance a yeticeginizi hangisine yetemiyiceginizi karakterin eksiginin ne oldugunu filan soyluyor super birsey her pve ciye tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Şaka gibi niye karakteri bulmuyor diyorum, world server çökmüş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 bakamıyorum abi armory cokmus olabilir diyo ama cokmemiş, acılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 evet world serverla alakası yok muş explorer,mozilla aynı sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 hmm çok güzel bir siteymiş teşekkürler paylaşım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 use cached version seçiyosunuz muhtemelen armory'den al diye işaretleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Güzelmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 pve gear score um 217.47 senin çok bi işin kalmamış, bt + hyjlal takıl ama istersen dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Pve skorum 199.31:D hehe edit: yanlış yere bakmışım .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 biraz eski ama heralde. geçen haftadan beri update olmadı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 99.7 :P hiç biryere giremiyormuşum ama ben heroiclere giriyordum:/ gerçi hunter olarak ne kadar önemli bilemiyorum^^ durmak yok kasmaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rejvak Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 241.67 sanırım heryere girebiliyorum :P Üst sınır kaç skor olarak bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 http://be.imba.hu/?zone=EU&realm=Frostmane&character=Sa%C3%A9lrin KARAZHANLARDA HARCANIYORUM BREH :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Ayé *repe yapar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 PvE'ye 197.76 verdi. http://be.imba.hu/?zone=EU&realm=Frostmane&character=Penthesilea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 bana 171 verdi git ssc ve bt ye takıl dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 233,70 dio ne yapmak lazım simdi?hanı yazmıo nereye gırmem gerktıgını :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Böyle salak bir site görmedim :p Bir karakter yaratıosun, lootlarını nerden aldığını, hangi gemleri koyduğunu, statlarının ne olduğunu bilmeden oynuyorsan zaten GG. Feral Druid'im, 47 - 14 dağılım var, bu PvP talenti dedi, en sona da PvE koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Full tank gearlı feral druidimie de pvp tavsiye etti helal diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 S1 warlockuma bu pvp itemlı dedi geçti :) (((o) sana puan dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ben beceremedim hala abi deliricem cok merak ettim ya. grim batol'da mı bi problem var acaba? "Update from Armory if cache data is expired" seciyorum, aldıgım cevap: Character not found in Armory. Please check if the selected realm and character names are correct. off gerizekalı site, realm kısmını otomatik dolduyor grim ve batol arasında bosluk bırakmadan. bıraktım ben simdi oldu. 200 puan sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 PvE gear score: 273.53 bana hiçbişi demedi bu ? p.s : aha buldum char sat dio bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 benim karakteri de bulamadı sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ben night elf karakterimi gösterdim bu gay olm dedi git horde reroll dedi mal mıdır nedir töbe tböe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 274.02 blue ve red bar ı göremedim yanlız ben. bide hiçbişey demiyor bana, acaba niyekine ? ilevel e bakarak hesaplıyorsa yükseltilir bu daha da :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar