adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Ne zaman çıkar ya öncesinde sabahlıycaz bi bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ben aldım hepsini. kimseye satmıcam stad boş kalcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Her gün fenerbahce.org a bakıyorum bende ama daha ses seda yok.. Muhtemelen kasımpaşa maçından sonra çıkacaktır.. Çıktıgı günde saat 9 da satılmaya başlasa 11 de biter bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 off. önceden haber almak lazım yoksa yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Ben kulüpten alcam çok yakın bi arkadaşım üye kulübe ama ordan almak içinde böyle önceden beklemek gerekirmi onu bilemedim güvenemiyorum şimdi kulüp diye boşlarsam alamam hiç sonra çok üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 antalya we ankaralılar napacak acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 kalan biletleri toplamak için biletixin önünde kamp kuracaz herhalde :) harbi zor bu maça bilet bulmak,2 tane Fenerbahçe kart aldım inş bi işe yarar şu maçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Beyler bilet satışa çıksa bile 3-5 arası bekliyorsunuz sayet taraftar kartınız yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ben bile almayı düşünüyorum. chelsea kaç kere gelicek daha buralara. jose'siz chelsea sıkıcı olsada gelicez işallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 taraftar kartımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Kasımpaşa biletleri satışa çıktı Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçemiz ile Kasımpaşa takımları arasında 21 Mart Cuma günü yapılacak 27. haftanın açılış maçı biletleri satışa çıkarıldı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçın biletlerinin satışına Biletix gişelerinden 30 ile 225 YTL arasında değişen fiyatlarla başlandı. Kaynak: AA tahmin edilen gibi chelsea maçı kale arkası 45 milyon olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Aldığım duyumlara göre biletler onumuzdeki hafta pazartesi günü satışa cikiyor, kale arkasi : 50-80 YTL maraton : 100-150 ytl gibi bir beklenti var. Bilginize. Kaynak : Mail grubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 londra'daki maçın biletleri çıktı kadıköy çıkmadan, bilginize. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar