matama Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Muhtemelen gelmis gecmis en buyuk bilimkurgu yazari, bence en iyi yazar olan arthur clarke vefat etmis. Cnn in breaking news olarak gectigi bu olayi yaziyim dedim. Bayagdir birinin olmesine bu kadar uzulmemistim. Aranizda okuyanlar varsa space odessey ve rama yi bilirler kendisi ayrici su an kullandigimiz butun uzay uydularinin yorungesini bulmus insandir. Allah rahmet eglesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Off çok üzüldüm gece gece ya. En sevdiğim yazardır, büyük üstaddır. Cidden üzüldüm ya gözlerim doldu off :( İnanan biri değilim ama varsa umarım cennete gider. Of üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ana! allah taksiratını affetsin.. mekanı uzay olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Blessings of god upon him. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tutsakemanet Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 temiz bir hassiktir çektim başlığı görünce,ölümüne üzüldüğüm sayılı yazar vardır,onlardan biri oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 oyt yazık büyük adamlar gidiyo bu ara :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 mekanı cosmos olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Adının okunuşunu en sevdiğim adam yıllardır. Toprağı bol olsun. Artırsikılark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 oha. toprağı bol olsun da, ben öldü zannediyodum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 huzur içinde yatsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 "space odessey" güzel filmdir ama O uzayın zamansızlığını göstermek için yaptığı geminin ilerleyişini gösteren uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnn sahnede yaşlandığımı farketmiştim. :) Ne diyelim huzur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 90 yaşında öldü adam, allah rahmet eylesin. rama duruyordu rafta okuyayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Asimov'la tavla oynayıp yukardan bizi izliyip gülüyorlardır şimdi RIP mekanı cennet olsun (Kankisi Asimov'la yazdığı "gerçek" cehennem kavramıyla ilgili kısa bir öyküsü vardır okuyun derim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 bir efsaneyi kaybettik, toprağı bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Absolut said: "space odessey" güzel filmdir ama O uzayın zamansızlığını göstermek için yaptığı geminin ilerleyişini gösteren uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnn sahnede yaşlandığımı farketmiştim. :) Ne diyelim huzur içinde yatsın. Birde sonlarda adamın gözlerini gösteren bir sahne vardı. O da yarım saat sürdü gibi gelmişti bana. Toprağı bol olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 kucuk bir not filmin sahibi kubricktir yazari clarke tir. Aslinda kitabi bayag bayag surukleyici bir kitapti. Acikcasi bu kadar hayrani olduguna sasirdim paticikte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 yörünge asansörünün fikir babalarındandır kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Jack L. Chalker, John Fowles, Robert Jordan ve Kurt Vonnegut'dan sonra da Arthur C. Clarke gitti. Favori düşünür-yazarlarım son yıllarda teker teker gidiyor. Sırada kim var? Moorcock mu? Çok kötü bir yıl oldu bu son üç yıl edebiyat için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mükemmel bir yaratıcı zeka... Allah rahmet eylesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 huzur içinde yatsın, benzeri kolay gelmeyecek zihinler. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 cok, cok yazik olmus. rama serisiyle bana bilim-kurguyu sevdirmis insandir. yapay uydularin gelisimine olan katkisinida unutmak mumkun degil. mekani cosmos olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Allah rahmet eylesin:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 üzüldüm ama ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar