byzasz Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 said: Dünya tepsi gibi düzdür ! bende göbeğim için öle diyorum ama değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 dünya yamuktur aksini iddaa edenlere selam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Nibiru geliyor ozaman anlariz duz mu topac mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mr_Hand said: moriQ said: 16 gen değilmiydi ? ne ara düzeldi. Olm ekran kartın ne senin? Gir optionsdan visual bölümüne, orada model detail var, onu lowest ayarından high'a falan getir. ööle kutu gibi naapıyosun biraz bişeye benzesin di mi? o_O! PUAHAHAHHHAHAHAHHA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 hepimiz düzüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Dünyanın içinde başka bir dünya olduğuna inanılan Hollow Earth teorisi zuzuzu Girişler http://unmuseum.mus.pa.us/hollow.htm http://paranormal.about.com/library/weekly/aa090400a.htm Boş vakti olan varsa baksın çok uçuk teoriler var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigitoglu Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 DoruK said: o değil de dünyanın öküzün boynuzları üstünde durması nedir abicim ya, neden yerde duruyor veya tavanda asılı gibi mantıklı şeyler varken böyle fantastik bişi uydurmuş, hangi cin fikirli abimiz milleti keklemek için böyle bişi yaymış merak ettim. hintlilerin dini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ShadowFury said: LoL süpermiş Aradaki sayfaları okumaya üşendim, yani önceden söylenmişmidir bilmiyorum ama bu ne cehalettir ya? Bunları dünyanın kenarına götürüp aşağı atmak lazım.adamlar makale şeklinde bilimsel aıklama kasmışlar sense cehalet diyorsun =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Voys said: e bi yöne doğru dümdüz gidince 360 derecelik ilerleme tamamlandıgında yıne aynı yere gelmeyi nasıl açıklıolar? madem bişeye başlıcan bi uçak kirala durmadan 360 derece dumduz ilerle di mi ama İçim rahatladı lan. Adnan Hoca gibi gerizekalılar bir tek bizde değilmiş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 deathgate cycle'da bu teorilere benzer 4 tane dünya yaratılıyor nükleer bir savaş sonrası ortaya çıkan büyü güçleri ile insanlar hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Marl0_on said: 2012 de isik olucaz asil. o olay da çok komiktir. herkes uzun bir süredir marduk da marduk diyip duruyor ama, 2010 yılında marduk muhabbetinden uzaklaşacaz, 2012 yılına girince bir iki kişi çıkıp "efendim 2012 yılının sonuna kadar bekliyelim" diyecek. 2013 yılında ise marduk fanatizmini başlatan insanlar "efendim ben demiştim zaten marduk gelmiycek diye, inanmadınız" diycekler. bilimden uzak gençliğin bilimci olma heyecanıyla çıkmış popülist bir hadise marduk hadisesi. hiç bir dayanağı yok marduğun, ama tüm trendy ve tikky gençlerin ağzında sakız olarak dolaşıyor bu 2012 muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 düz bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 önümüze bakmaz isek dünyadan düşebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Bone said: ama tüm trendy ve tikky gençlerin ağzında sakız olarak dolaşıyor bu 2012 muhabbeti. trendii ve tiki muhabbeti daha vahimmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 vahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 efendim denizci birisi olarak sunu soylemek istiyorum. "bok duzdur. aksine sizin beyinleriniz duz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Bone said: hiç bir dayanağı yok marduğun katılmıyorum, marduk gelecek, ucuz nestle gofretlerini yiyen yahudi oluyomuş. danone yoğurtları da çocuklarımızı gerizakalı yapayormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 ginaly said: katılmıyorum, marduk gelecek, ucuz nestle gofretlerini yiyen yahudi oluyomuş. danone yoğurtları da çocuklarımızı gerizakalı yapayormuş. nestle gofretleri ucuz değildir, yiyen herkese +1 bonus veriyormuş. danone sux, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 GALİLE'Yİ BİTİREN GERÇEK !!11!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ahaha konuyu upladigin tam isabet olmus, gecen gun galileonun parmagini buldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Dünya değil Konya düzdür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 sg-1 said: GALİLE'Yİ BİTİREN GERÇEK !!11!!!1 Amerikanin kesfi bir fiyaskomu yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 yaaauuv hadi tamam dünya düz. yöööörügit tamam düz dünya düz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 tamam duz de, neden tepsi gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 tsubasa izleseler böyle olmazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar