Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tarkan-telekom aşkı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet şimdi haberlerde dinliyorum da telekom tarkanın beleş mp3 lerini indirebilmemiz için tarkana tam 2.5 trilyon ödeme yapmış. Telekom aynı özeni biraz da bağlantısını güzelleştirebilmek için harcasa diyorum...
Mesaj tarihi:
ya hayır ayıp bi tarkan icin bu kadra para ödenebilir mi ya, tarkan trt den 6 şarkı için yılbaşında 750 bin dolar aldı. nedir bu adam ilah falan mı, 2.5 trilyona baglantısında yaptıgı bi iyileştirme daha çok getiri sağlardı. neyse baglantı yavaş dediğimde kabloları kontrol ettiniz mi beyefendi diyen elemenları hala duruyoken biz öğüt vermeye çalışıyoz :S
Mesaj tarihi:
yalandır ya, 2.5 tril olsa telekomda yurtdışı çıkıslarını arttırır, salak değildir okadar, inşallah yalandır, yalan olsun, her nekadar bu sene bağlantılar 20mbit e kadar cıkıcak deniliyorsada 2.5 tril böyle boktan şeye harcamak, şüphelendiriyor beni.
Mesaj tarihi:
Ya işin garibi tarkan hayranlarının bile o şarkıları dandik ttnetmüzik sitesinden saçma salak kopya korumalarıyla uğraşıp indereceğini sanmıyorum. açar laymvörünü çatır çatır çeker alla allaa.

Bi de Wow la alakası ne yav konunun
Mesaj tarihi:
haberde dinledim abi o yuzden yazdım direk zaten solumda tv onumde pc hahaha. cok bozuldum dinleyince zaten wow la alakasına gelince zaten olay online oyun oynayanlar icin onemli, hele bi de serverlar yurtdışında olunca direk baglantı yalan oluyo.
Mesaj tarihi:
sözlük de yazmışlar hislerimi zaten. milletin atladığı bir konu var. tarkanın yaptığı anlaşma gel rekmalda oyna anlaşması değil. tarkan albümünü telekomun sitesinden indirebilme haklarını falan filan sattı. boşuna zırlamasın kimse.
Mesaj tarihi:
Tarkan'a laf atan yok zaten, Laflar telekom'a bire zindik diyoruz, o parayla tarkan'in albumunun haklarini satin alacagina, de get şu interneti adam et diyoruz : )
Mesaj tarihi:
tarkana laf atıldı da. star haberde atıldıgını gördüm ondan yazdım. orası öyle en dandik ve en pahalı interneti biz kullanıyoruz. ne kadar küfrettiğimi kimse bilemez ama.
  • Yeni Oluştur...