ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 MHP ve DTP'den Nevruz ittifakı! Nevruz MHP ile DTP’yi birleştirdi. Meclis Genel Kurulu’nda, MHP İstanbul Milletvekili Atilla Kaya tarafından verilen “Nevruz’un milli bayram olarak kutlanması”yla ilgili kanun teklifinin doğrudan genel kurul gündemine alınması önerisine DTP de destek verdi. Meclis Genel Kurulu’nda, MHP İstanbul Milletvekili Atilla Kaya’nın, 21 Mart’ta kutlanan Nevruz’un “Milli Bayram” ilan edilmesine ilişkin kanun teklifinin doğrudan Meclis Genel Kurulu gündemine alınmasına ilişkin önerisi görüşüldü. Kaya, önerisi üzerine konuşurken, Nevruz’un baharın başlangıcı sayıldığını ve Türk dünyasında yüzyıllardır bayram olarak kutlandığını belirtti. MHP’nin önerisine DTP de destek verdi. Meclis Genel Kurulu’nda söz alan DTP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, öneriyi desteklediklerini kaydetti. MHP’li Kaya’nın önerisi, Genel Kurul’da oy birliğiyle kabul edildi. http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=MHP_ve_DTPden_Nevruz_ittifaki_167859_1&tarih=18.03.2008&Newsid=167859&Categoryid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Hımm bu ilginç bir ittifak olmuş, şimdi ikiside milliyetçi bir çizgide ve bayramlarınıda bu çizgi üzerinden tanımladıklarına göre, bu bayram konusu derinleştimi birbirlerine girerler mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 nevruzu artık amacını aştı eskiden baharın gelişini hedesiydi şimdi kürt bayramı olarak kutlanıyo direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 biri nevruz diğeri newroz der sonra borsa düşer ahmet kızar canan ölür yangın yanar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 deliye her gün bayram.. okul falan yok, tatil yapıcam ben evde zaten.. balkona çıkıp sağa sola çivi çakıcaz kardeşimle. bir de seromoni yapacağız. hatta modern dans ile baharın gelişini bile anlatacağız. daha dansın provasını yapmadık ama elimi kolumu sallasam bile modern dans olabilir. sonrasında birbirimizi tebrik edip izzet altınmeşe ve belkıs akkale şarkıları dinleyip eğleneceğiz. 24nisan'ı da Hobartma bayramı olarak kutlamayı düşnüyoruz biz.. dediğim gibi, delilere her gün bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 E bu gözler kimin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Abi inanmayacaksın ama aynı benim gözler onlar. Apo'ya mı benziyorum ne? Annem gördüoğlum senin gözler bak dedi. (kaşlarda birebir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 O da iyiymiş yav. Adamlar boşa dememiş halkımızın gözleri diye. Yarın ilk iş kaşları aldırıyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 o zamanda başka türlü gözle bakarlar. Apo'Ya benzemeyeceğiz diye kestaneyi çizdirmeyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 MHPliler de atalarina ozenmis heralde. Biz samanist miyiz anasini satayim da baharin gelisi milli bayram lan? Nevruz ne abi, isteyen ates uzerinden ziplasin orasini burasini yaksin, nedenini falan gectim anlamini bile bilmedigim sey nasi milli bayram oluyo yahu? Ben mi milletten uzaklastim yoksa bu adamlarda mi bi sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Diğer Türki cumhuriyetlerde en büyük milli bayrammış. Özellikle Özbekistan'da. MHP'liler oradan sardı bu işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Penthesilea said: MHPliler de atalarina ozenmis heralde. Biz samanist miyiz anasini satayim da baharin gelisi milli bayram lan? Nevruz ne abi, isteyen ates uzerinden ziplasin orasini burasini yaksin, nedenini falan gectim anlamini bile bilmedigim sey nasi milli bayram oluyo yahu? Ben mi milletten uzaklastim yoksa bu adamlarda mi bi sorun var cadılar bayramı, paskalya bayramı da mı kutlamadın hiç?!?11** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Azerbaycan'da ve diğer Türkî cumhuriyetlerde bayağı ciddiyetle kutlanıyor diye biliyorum. Lisedeyken ilçenin nevruz kutlamaları bizim okulda verilirdi de oradan şettim, zevkli bi bayram :P Millet 2 gün saçlarım, kaşlarım yandı ya diye dolaşıyordu tabii :P tabi bir de kımız şöyle kımız böyle diye dolaşanlar da oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 DoruK said: Penthesilea said: MHPliler de atalarina ozenmis heralde. Biz samanist miyiz anasini satayim da baharin gelisi milli bayram lan? Nevruz ne abi, isteyen ates uzerinden ziplasin orasini burasini yaksin, nedenini falan gectim anlamini bile bilmedigim sey nasi milli bayram oluyo yahu? Ben mi milletten uzaklastim yoksa bu adamlarda mi bi sorun var cadılar bayramı, paskalya bayramı da mı kutlamadın hiç?!?11**Cadilari Anlama, Salem ve Sabrina Bayrami'mi kutluyoruz cadilar bayrami derken? Ben nevruz kutlanmasin demiyorum, milli bayram ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 diğer milli bayramlarımız gibi olsun lütfen! stadyumlarda devasa ateşler yakılsın, cumhurbaşkanı, genelkurmay başkanı falan da üzerinden atlasın, eğlenceli aslında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 belki sen değilsin penth ama bü ülkede şamanistler var sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Chris_Metcalf said: aha zangiyef. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Nevruz gerekçesi o günü bayram yapmaya yetmiyorsa ben bir gerekçe daha ekleyeyim. O gün benim doğumgünüm >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar