Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nevruz

ombakkombak

Öne çıkan mesajlar

MHP ve DTP'den Nevruz ittifakı!

Nevruz MHP ile DTP’yi birleştirdi. Meclis Genel Kurulu’nda, MHP İstanbul Milletvekili Atilla Kaya tarafından verilen “Nevruz’un milli bayram olarak kutlanması”yla ilgili kanun teklifinin doğrudan genel kurul gündemine alınması önerisine DTP de destek verdi.

Meclis Genel Kurulu’nda, MHP İstanbul Milletvekili Atilla Kaya’nın, 21 Mart’ta kutlanan Nevruz’un “Milli Bayram” ilan edilmesine ilişkin kanun teklifinin doğrudan Meclis Genel Kurulu gündemine alınmasına ilişkin önerisi görüşüldü. Kaya, önerisi üzerine konuşurken, Nevruz’un baharın başlangıcı sayıldığını ve Türk dünyasında yüzyıllardır bayram olarak kutlandığını belirtti. MHP’nin önerisine DTP de destek verdi. Meclis Genel Kurulu’nda söz alan DTP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, öneriyi desteklediklerini kaydetti. MHP’li Kaya’nın önerisi, Genel Kurul’da oy birliğiyle kabul edildi.

http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=MHP_ve_DTPden_Nevruz_ittifaki_167859_1&tarih=18.03.2008&Newsid=167859&Categoryid=1
Sosyal ağlarda paylaş

deliye her gün bayram..

okul falan yok, tatil yapıcam ben evde zaten.. balkona çıkıp sağa sola çivi çakıcaz kardeşimle. bir de seromoni yapacağız. hatta modern dans ile baharın gelişini bile anlatacağız. daha dansın provasını yapmadık ama elimi kolumu sallasam bile modern dans olabilir. sonrasında birbirimizi tebrik edip izzet altınmeşe ve belkıs akkale şarkıları dinleyip eğleneceğiz.

24nisan'ı da Hobartma bayramı olarak kutlamayı düşnüyoruz biz.. dediğim gibi, delilere her gün bayram
Sosyal ağlarda paylaş

MHPliler de atalarina ozenmis heralde. Biz samanist miyiz anasini satayim da baharin gelisi milli bayram lan?

Nevruz ne abi, isteyen ates uzerinden ziplasin orasini burasini yaksin, nedenini falan gectim anlamini bile bilmedigim sey nasi milli bayram oluyo yahu? Ben mi milletten uzaklastim yoksa bu adamlarda mi bi sorun var
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
MHPliler de atalarina ozenmis heralde. Biz samanist miyiz anasini satayim da baharin gelisi milli bayram lan?

Nevruz ne abi, isteyen ates uzerinden ziplasin orasini burasini yaksin, nedenini falan gectim anlamini bile bilmedigim sey nasi milli bayram oluyo yahu? Ben mi milletten uzaklastim yoksa bu adamlarda mi bi sorun var

cadılar bayramı, paskalya bayramı da mı kutlamadın hiç?!?11**
Sosyal ağlarda paylaş

Azerbaycan'da ve diğer Türkî cumhuriyetlerde bayağı ciddiyetle kutlanıyor diye biliyorum. Lisedeyken ilçenin nevruz kutlamaları bizim okulda verilirdi de oradan şettim, zevkli bi bayram :P Millet 2 gün saçlarım, kaşlarım yandı ya diye dolaşıyordu tabii :P tabi bir de kımız şöyle kımız böyle diye dolaşanlar da oluyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:
Penthesilea said:

cadılar bayramı, paskalya bayramı da mı kutlamadın hiç?!?11**
Cadilari Anlama, Salem ve Sabrina Bayrami'mi kutluyoruz cadilar bayrami derken?

Ben nevruz kutlanmasin demiyorum, milli bayram ne alaka?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...