Suark Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ozaman industrial a takıcan, toplarken fayda saglar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Şuraya sorıyım bari.Market fitarlarına bakıyordumda ore buy orderlara gözüm takıldı.Kernite fiyatı 220 civarlarında ben onu refine ettigimde çıkan minerallerden o kadar para yapamam ? Aynı şekilde veldspar vs de öyle veldde nerdeyse tam geliyorda kernite anlamadım.Netten %100 hiç waste siz çıkanlara baktım yinede kernite i 220ye satsandan çıkan para etmiyo yani.Nedir bu iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Refining yielda bonus veren fln skillermi var =P yani benim bildigim %100e yaklaştırıyorlar sadece.Şunu da sorıyım benim şu an refine penceresinde sağ üstte yieldımın %91.3 oldugu yazıyor.Refining 5 işte proccessinglerde 3-4.Refinery efficiency skili nedir %100e mi yaklaştırır sadece ? o kadar az bi fark için değermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Sadece o isi yapicaksan eger deger tabiki. Fiyat farkina gelince bazi madenleri eritmeden satmak daha cok kar getirebilir. Nedenini bilmiyorum mining yaptim ama hic oyle seylerin detayina ben bakmadim. Direk eritip sattim her zmn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 -Dark_Angel- said: Şuraya sorıyım bari.Market fitarlarına bakıyordumda ore buy orderlara gözüm takıldı.Kernite fiyatı 220 civarlarında ben onu refine ettigimde çıkan minerallerden o kadar para yapamam ? Aynı şekilde veldspar vs de öyle veldde nerdeyse tam geliyorda kernite anlamadım.Netten %100 hiç waste siz çıkanlara baktım yinede kernite i 220ye satsandan çıkan para etmiyo yani.Nedir bu iş ? kernite'in o kadar pahali olmasının sebebi o kernite'i lvl3 lvl4 misison yapanlar aliyor stroyline missionlarında vermek için.o yüzden o kadar pahaliya gidiyor.amarr bölgesinde kernite çıkar mesela ama kernite isteyen ajanlar gallente ajanlariydi sanırım. o yüzden gallente ajanlarının olduğu amarr sistemlerinde satarsan gayet güzel kazanırsın. bu tip madenleri eritmeden satıcaksın, eriterek daha çok kazanmanın imkanı yok.hatta lvl4 mission yapilan belli başlı sistemlere millet etraftan ucuz topladığı kerniteleri freighterla getirip orda satar gayette güzel kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 o refine skilleri cok onemli ama 0.0 da cunku 0.0 daki istasyon un baslangic dield i cok az ve beli miktar istasyon shibi aliyo yani max skille ancak 85% oluyo orda sanırım istasyon sahipleri alısa gore eyisiyo 80% civari genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ne kadar istiyoki agentlar ? 200k kernite buy orderı koymuş birsürü adam var =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 eet deli gibi kar getırıo onlar dark, ben paso onlardan kazardım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar