Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Düşüp kazıkların üstüne ölme/yaralanma sahnesi bekliyorum ben bu filmden. Ama yapmazlarki. Çöldeki yanlız prensin aşkı falan olur kesin. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ahaha kimin elini tutuyo o ya, annesinin mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 imdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 sg-1 said: Ahaha kimin elini tutuyo o ya, annesinin mi :P reese witherspoon df http://kotaku.com/5035762/first-pics-of-gyllenhaal-as-prince-of-persia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 herif karizma duruyor. sankim yeni prince of persiadaki prince'e benziyor. onda da karizma yapmislardi adami (gerci yeni karakteri hic begenmiyorlar) ne cok degisti yav prince, zamaninda sari sacli bir veletti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 behey bir zamanların sümüklü donnie darko su ibne kovboyuna bak sen. price of persia olmuş yakışmış ta helal valla seviyorum bu adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Çölün imparatoriçesi mi ne kötülerden, bir de prenses vardı, onları kim oynayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Prince of Persia için bula bula brokeback mountaindeki adamı(!) mı bulmuşlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Kimin elini tuttugunu ben de merak ediyorum, hatirladigim kadariyla Jake Gyllenhall out olan escinsel aktorlerden biriydi. Yakismis gene de bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 of bu adam o kadar atletik mi ki? Beğenmedim ben bu adamı ııh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Atletik değilse de, atletik yaparlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bu arkadaş karizmatik bi arkadaşımız.filmleride güzel oluo hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 sonunda prensin adını öğrendik: Prince Dastan mış^^ (p.s. Kaileena ve Farah nasıl olucak çok merak ediyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 jake gylenheel iyidir yakışmış ayrıca ama ben bundan çok kız kardeşi maggie gylenheel in hastasıyım8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Volfied said: topik acilmis mi bulamadim http://forum.paticik.com/read.php?11,3178502,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 önceki prince of persia topic iyle birleştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 abi adam gay degil, reese witherspoonlaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ian somerhalder olucak diyolardı. keşke o olsaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yok jake de gayet taş olmuş. orlando diyosunuz yav. o adam kılıçtan oktan pıçaktan uzak dursun bi süre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 orlando çok cılız prince olmak için , jake iyi olumş biraz yağları erittirseler :d six pack ler gözükmüyo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 http://www.trgamer.com/img/082008/news/n11.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 abi yannız will smith kapağını ciddiye alanlar var gibi gördüm :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 jake karın kaslarından sınıfta kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 aquila said: abi adam gay degil, reese witherspoonlaymis. I rest my case Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yanlız outfit direkt warrior within eee sands of time a ne oldu? Cılız genç prense ne oldu? Bu arada ismi film için ayrıca koymuşlar önceki prince of persialarda başka idi gerçi ozamanlar prense sarışındı pijama giyiyordu. Heygidi günler hey :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar