ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Ne kasıyonuz ya. Zaten Universite dediğiniz sandığınız kadar süper bir olay değil. Her yer kültürlü, olgun, adam-akıllı gençler ile de kaynamıyor. Girdiğinizde hatta çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyabilirsiniz. Türk gençliğinin dibe vurduğu yerdir universite. O zaman Aziz Nesin'in ne dediğini hatırlayıp kendinizi avutursunuz. Çok da stres yapılacak birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ünv. kazanında ayvayı yiyosunuz hani size diolarya ünv. kazanın rahatlıcaksınız falan ben daha 1 rahatlık göremedim lisede daha rahattım 4 sene daha lise okuman istiyorum hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 aynen lise rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 byzasz said: kimse sizin her soruya doğru cevap vermenizi de beklemiyor ankarada parasız bilgisayar mühendisliği okumak için her soruya doğru cevap vermek gerekiyo:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 -Neiloth- said: byzasz said: kimse sizin her soruya doğru cevap vermenizi de beklemiyor ankarada parasız bilgisayar mühendisliği okumak için her soruya doğru cevap vermek gerekiyo:( hayır gerekmiyor =) valla gerekmiyor.Ciddiyim bak ama senin hedefin full olmalı. lan bende girecem öss ye kendime akıl veremiyorumda neyse :D tek bölüme takıp umutsuzluğa girmeye gerek yok bence önemli olan sınav tercih sonra düşünülecek bir olay ha demiyorumki hedefin olmasın olsun ama o hedef için umutsuzluğa düşme. Ya tozu dumana katacaksın Yada tozu dumanı yutacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 2 ay kaldı :/. Töder sonuçlarını alalım :D. Say-2 263 benim. İşlem hataları falan olmasa 270-78 arası bişi inş yükselir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 pofenk. çok kişi giriomuş yav sınava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 @Sage: Döverim lan seni! ayrıca töder sonuçları açıklandımı ki? puan dediğimiz yükselen birşey demi şahit olucam yani o olaya? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Kitapçığı aldım ben salı ordan kontrol ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ben pazar aldımda kontrol etmedim dur edeyim de üseniyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Ee kontrol ettin mi şimdi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 yazıcı sağlam değil elimle yazdım yarım saat içinde yazarım sonuçları. (lan salağım neden kitapçığı getirip kontrol etmediysem asdasdas ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 pfff :( [spo] 1. BÖLÜM PUANINIZ 2. BÖLÜM PUANINIZ ÖSS - SAY 242.869 240.978 ÖSS - SÖZ 253.817 194.476 ÖSS - EA 250.170 222.787 [/spo] allah kahretsn ya bildiğim soruları işaretleyp silmişim nerden baksan 8 soru var böyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Neden yaptın abi öle bişi. Benim de mat-1 de bir sürü işlem hatam var. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 sınav sonuçları açıklandı mı yoksa internetten mi hesap yaptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 İnternetten hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Syn said: fen bilimlerinde 220 felan yapıyorsanız takmayın. fen bilimlerinde 210-215 arası yapıodum össde 238.5 yaptım:D Ondan harbi fen bilimlerine gidiyorsanız kafanıza takmayın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 toderde 240 civari aliosan zati kazanmissin demekdir... inan bana ... toderden 220 aldim aha simdi universite ogrencisiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Postlari okuduktan sonra ekonomi hocasinin , a.k.a Deli Cevdet (Yapi Kredi CEO larindan), dedikleri aklima geldi. "Bu ulkede herkes okumak zorunda degil. Insanlar saniyorlar ki universite okuyunca tamam hersey kabul oldu bitti is tamam hazir. *Elindeki Attendance Sheet i gosterir*. Suna bakin 50 kisilik sinifta 15 i derse gelmemis. Madem derse gelmiceksiniz universite de okumanizin mantigi ne? Meslek liseleri var sizin icin orda istediginiz alanda gelisirsiniz. Illa ust seviye olmaniz lazim degil.Turkiye'de o kadar cok i$siz universite ogrencisi var ki... Cunku ust seviye kapasitesini doldurdu. Orta kisimlara ihtiyac var ki orta kisimlar olmadan ust kisimlarin bir manasi yok. Eger universiteye ben bilgisayar muhendisiyim neden fizik aliyorum diye geliyorsaniz hic gelmeyin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ben de töder de 220 230 arası bir şey bekliyorum ilk senem of bir sürü eksik konum var daha büyük stresler var üzerimde.sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Deneme sonuçlarıyla öss sonucu alakasız gelince çok komik olacaksınız. Alakası yok yani, denemeler baya aptal şeyler, onların puanına bakmayın, sınav atmosferine alıştırın kendinizi, gidin kendiniz çalışın. Ben 2. dönem ne dershaneye gittim ne deneme çözdüm, kendim çalıştım en güzeli o oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Sage said: Neden yaptın abi öle bişi. Benim de mat-1 de bir sürü işlem hatam var. :/ ne bileym bende anlamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 eregorn said: toderde 240 civari aliosan zati kazanmissin demekdir... inan bana ... toderden 220 aldim aha simdi universite ogrencisiyim... önemli olan üniversite öğrencisi olmak değil önemli olan kendimi geliştirmek bunun içinde heryere gitmeyi göze alamıyorum.(evet üşeniyorum aptal aptal yerlerde çalışmaya =) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 İntegral ooo yess...(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 umarim kazanirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar