Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

offf az kaldı

TheRaskol

Öne çıkan mesajlar

Ne kasıyonuz ya. Zaten Universite dediğiniz sandığınız kadar süper bir olay değil. Her yer kültürlü, olgun, adam-akıllı gençler ile de kaynamıyor. Girdiğinizde hatta çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyabilirsiniz. Türk gençliğinin dibe vurduğu yerdir universite. O zaman Aziz Nesin'in ne dediğini hatırlayıp kendinizi avutursunuz. Çok da stres yapılacak birşey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

-Neiloth- said:
byzasz said:
kimse sizin her soruya doğru cevap vermenizi de beklemiyor

ankarada parasız bilgisayar mühendisliği okumak için her soruya doğru cevap vermek gerekiyo:(

hayır gerekmiyor =)

valla gerekmiyor.Ciddiyim bak ama senin hedefin full olmalı.

lan bende girecem öss ye kendime akıl veremiyorumda neyse :D

tek bölüme takıp umutsuzluğa girmeye gerek yok bence önemli olan sınav tercih sonra düşünülecek bir olay ha demiyorumki hedefin olmasın olsun ama o hedef için umutsuzluğa düşme.

Ya tozu dumana katacaksın
Yada tozu dumanı yutacaksın =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Postlari okuduktan sonra ekonomi hocasinin , a.k.a Deli Cevdet (Yapi Kredi CEO larindan), dedikleri aklima geldi.

"Bu ulkede herkes okumak zorunda degil. Insanlar saniyorlar ki universite okuyunca tamam hersey kabul oldu bitti is tamam hazir. *Elindeki Attendance Sheet i gosterir*. Suna bakin 50 kisilik sinifta 15 i derse gelmemis. Madem derse gelmiceksiniz universite de okumanizin mantigi ne? Meslek liseleri var sizin icin orda istediginiz alanda gelisirsiniz. Illa ust seviye olmaniz lazim degil.Turkiye'de o kadar cok i$siz universite ogrencisi var ki... Cunku ust seviye kapasitesini doldurdu. Orta kisimlara ihtiyac var ki orta kisimlar olmadan ust kisimlarin bir manasi yok. Eger universiteye ben bilgisayar muhendisiyim neden fizik aliyorum diye geliyorsaniz hic gelmeyin."
Sosyal ağlarda paylaş

Deneme sonuçlarıyla öss sonucu alakasız gelince çok komik olacaksınız. Alakası yok yani, denemeler baya aptal şeyler, onların puanına bakmayın, sınav atmosferine alıştırın kendinizi, gidin kendiniz çalışın. Ben 2. dönem ne dershaneye gittim ne deneme çözdüm, kendim çalıştım en güzeli o oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

eregorn said:
toderde 240 civari aliosan zati kazanmissin demekdir... inan bana ... toderden 220 aldim aha simdi universite ogrencisiyim...

önemli olan üniversite öğrencisi olmak değil önemli olan kendimi geliştirmek bunun içinde heryere gitmeyi göze alamıyorum.(evet üşeniyorum aptal aptal yerlerde çalışmaya =) )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...