Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mad Max the Game

axedice

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Shadow of Mordor, Batman ve Assassins Creed karışımıydı. Mad Max'de Batman ve Last of Us karışımı olmuş sdf.

Oyun iyi ama hani haritayı açmak için bi yere git, düşman baselerini ele geçir, combat direk Arkham zaten, haritada bişiler topla şeklinde geçiyor. Çok bi orjinalliği yok ya. Hani güzel çalmışlar ama. Mekanlar çok hoş, grafikler filanda iyi baya.

Hep aynı open world oyunlar bayıyor ama artık. Ondan düşük almıştır reviewlerde.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sen birisiyle dövüşürken diğerlerinin mal mal bakması ne kadar itici geliyor bana. Ne öyle irlandalıdan dayak yiyen esnaflar gibi. Dalsanıza adamakıllı. Ama yok illa dur senin sıran gelmedi mevzusu...
Onun haricinde çölde sürüş keyfi gayet hoş görünüyor. İlk indirimde kaparım artık 90 lira etmez bana kalırsa...
Sosyal ağlarda paylaş

Begendim ben baya. carmageddon , tatooine, uncharted, karisimi bir seyler olmus.

bir cok sey var yapacak ama tabii bunlar tekrar ediyor gibi duruyor. yancimiz guzel. araba ile surus vs baya iyi. max in tip daha bir sert ve diger tiplere uygun olabilirmis.

17 euroya aldim bu arada ben. gamekeys4all denen bir yerden. tik diye geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

I got an erection when i first destroyed a convoy.

Pros:

Nice graphics.
Satisfing gameplay.
You can wreck cars like never before.
The hand to hand combat is really good.
Huge map.
Lots of things to do on the map.

Cons:

The hand to hand combat is very easy , you can kill most of the enemyes easily.
Eats your time.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...