progamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=k5whLyyccqU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Nice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 http://www.rockpapershotgun.com/2015/08/11/mad-max-game/#more-306987 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=1ma648hH0po Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 mgs 5 ile ayni gun cikacak olmasi baya talihsiz bu oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Az kaldi :) Yancimiz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=CSeudN-hpgk 70 dk.neylan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 bunun pc portunu kim yapiyor acep? gene hep ps4 videolari veriyorlar cunku arkhamdaki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Aynen ya bende videoyu izlerken ayni seyi dusundum.oyun guzel geliyir unarim pc portunu mok etmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Norak said: bunun pc portunu kim yapiyor acep? gene hep ps4 videolari veriyorlar cunku arkhamdaki gibi. pc portunu kendileri yapiyorlar. https://twitter.com/AvalancheSweden/status/629397182412558337 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 ucuzladığında alırım ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 preload açmışlar buna steamde. 24 gb imiş. MGS V inene kadar oynarım bunu iyi oldu preload sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Nm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 co op bişeyler ekleselermiş keşke meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 mgs 5 bu ayni gun. lan! buda 30 kusur gb. g2a 20 euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 İlk reviewler karisik :( Lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Reviewler consol versiyonu için sanırım ben PC için PC Gamerın kini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 daha bir saat oynadım ama sevdim ya. Baya open world action oyunu işte. Shadow of Mordor gibi olmuş. Yapacak bir sürü şey var. Hikaye de daha araba inşa etmekle geçiyor. Çöl ortamı filan hoş baya ama. Beğendim gibi şu an sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Col ortamina bayilirim zaten ondan cok hevesliyim buna. Tatooine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Shadow of Mordor, Batman ve Assassins Creed karışımıydı. Mad Max'de Batman ve Last of Us karışımı olmuş sdf. Oyun iyi ama hani haritayı açmak için bi yere git, düşman baselerini ele geçir, combat direk Arkham zaten, haritada bişiler topla şeklinde geçiyor. Çok bi orjinalliği yok ya. Hani güzel çalmışlar ama. Mekanlar çok hoş, grafikler filanda iyi baya. Hep aynı open world oyunlar bayıyor ama artık. Ondan düşük almıştır reviewlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Ya sen birisiyle dövüşürken diğerlerinin mal mal bakması ne kadar itici geliyor bana. Ne öyle irlandalıdan dayak yiyen esnaflar gibi. Dalsanıza adamakıllı. Ama yok illa dur senin sıran gelmedi mevzusu... Onun haricinde çölde sürüş keyfi gayet hoş görünüyor. İlk indirimde kaparım artık 90 lira etmez bana kalırsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 En common düşmanlar sıra bekliyorda topluca dalanlar da var arada. arkham da ki gibi 2-3 kişi aynı anda counterlama olsa hoş olurdu harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 İşte bi ona bi ona çakacan ki az kalabalık ortamda dövüşüyor hissi olsun. Yoksa şey gibi oluyor: Next! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Begendim ben baya. carmageddon , tatooine, uncharted, karisimi bir seyler olmus. bir cok sey var yapacak ama tabii bunlar tekrar ediyor gibi duruyor. yancimiz guzel. araba ile surus vs baya iyi. max in tip daha bir sert ve diger tiplere uygun olabilirmis. 17 euroya aldim bu arada ben. gamekeys4all denen bir yerden. tik diye geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 I got an erection when i first destroyed a convoy. Pros: Nice graphics. Satisfing gameplay. You can wreck cars like never before. The hand to hand combat is really good. Huge map. Lots of things to do on the map. Cons: The hand to hand combat is very easy , you can kill most of the enemyes easily. Eats your time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar