Laraken Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 manda'da çok atar yaptılardı bana ama olsun yine yazayım: öldü iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 mandada kesin ben atarlanmışımdır. bi senedir hiç dinlemedim ve hiç özlemedim nirvana dinlemeyi bu işte bi iş var demek ki sdf sevmiyorum. viva ella fitzgerald. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 evet aynı utopia gibi zamanında ben de karşı çıkmış olabilirim :d ama kendimi buldum tamamen artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 daha intihar ettiği bile belli değil.. neyse konu o değil ki inihar edip etmemesi de umurumda değil açıkçası konuyu garbaçta görünce aklıma o not geldi ondan koydum onu. yapılan müzikleri seviyorum ve dinliyorum, dandik diyince birden itiraz edesim geldi işte ve öldü iyi olmadı yapabildiği kadar müzik yapıp sonra ölseydi iyi olurdu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 PhysX said: daha intihar ettiği bile belli değil.. neyse konu o değil ki inihar edip etmemesi de umurumda değil açıkçası konuyu garbaçta görünce aklıma o not geldi ondan koydum onu. yapılan müzikleri seviyorum ve dinliyorum, dandik diyince birden itiraz edesim geldi işte ve öldü iyi olmadı yapabildiği kadar müzik yapıp sonra ölseydi iyi olurdu :P o zaman büyük ihtimalle feci şeyler yaptığını ve daima yerinde saydığını ve yenilikten uzak olduğunu görecektiniz. dahası böyle bir hayat ve böyle bir eşle birlikte tüm varlıklarını kaybedecekler herhalde uyuşturucu komasından ölecek veya fakirleşip rezillik içerisinde tv.lere yansıyacaktı.. keşke michael jackson ve whitney houston da ölmüş olsalardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 yakışıklıymış herif allah taprağını bol etsin arkasından konuşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ben sıkıldıkça dinlerim seviyorum heh tabi artık insanların sevmiyor olması yeni albüm çıkarmadıklarından olabilir d: dolayısıyla insanları dinlemeyi istemeleri arasındaki periyod genelde 2-3 sene oluyor. Bir albümü alıp 2-3 ay durmadan dinlersen zaten o albüm sana 1 sene falan fazla bir zevk vermez diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 +1 dasaaa fakat bu müziklerinin dandik olduğunu göstermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 evet açtım şimdi tekrar dinliyorum hala güzel heh bir de herhalde hit olmak için intahar ettiğini düşünmüyorsunuz değil mi o kadar para yapmış bir adamın komik olmayın d: çocukluğundan beri reçeteli olarak kullanmak zorunda olduğu uyuşturucunun da etkisi var tabi her şekilde intahar etmek mallıktır o baya büyük bir fail kendisi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 kısabidönem için iyi olduklarını gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Laraken said: dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Biraz anti-popülistlik sezdim bu topikte nedense :) Öyle bi kelime varmıydı lan anti-popülistlik diye yoksa sarhoşluğuma verin ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Laraken said: Laraken said: dandik. başka kelime biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 nirvana için o tartışmalar periyodik olarak gider zaten. bi dönem dinleyenlere elit derler, özenti derler. bi dönem dinlemeyenlere anti-popülist, aykırı falan derler uzar gider bu böyle ben çok tecrübe ettim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 PhysX said: Laraken said: Laraken said: dandik. başka kelime biliyor musun? adam haklı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 PhysX said: Laraken said: Laraken said: dandik. başka kelime biliyor musun? hıhım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 yanlız smells like teen spirit gibi şarkılarının sözlerinde bir anlam var mı bilmiyorum, ben sözleri anlamsız deli saçmasıymış gibi yorumlayınca daha eğlenceli geliyor bana ruh halime uyuyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 bu arada "is that a fucking bear" çok başarılı heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 çılgın bilimadamı olduğun için öyle geliodur sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Ardeth benim kafadan :P sakinleşmek istersen the man who sold the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Ardeth said: bu arada "is that a fucking bear" çok başarılı heheh en iyi kısmı suck my dickli kısım bence ahahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ölmüş adamın arkasından konuşmayın len !1 sıkıysa yüzüne söyleyin *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 19 martta ölmemişmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar