Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yargitay turkiyeye kapatma davasi acsin

Jadelith

Öne çıkan mesajlar

daha da saçmalayacaklar.
yapacakları bir şey kalmadı çünkü .
ne kadar rezil , dinazor ve eski kafada olduklarını , nasıl bir cemaatleşme süreci içine farketmeden girdiklerini , kendi fikirleri için türkiyenin içine hemen edebileceklerini kanıtladılar.

ben şaşırmadım açıkçası .

ama ben bir şeyleri merak ediyorum açıkçası , gün olur devran döner; bu herifin arkasında hangi güçler olduğu falan belli olursa ; çok daha netleşir her şey.

tek kişinin gaza gelip açtığı bir dava gibi hiç gelmiyor bana.

akp mantalitesi ve sistemiyle en oturmuş parti.bunun seçimde işlerine yarayacağı aşikar.

zaten başörtüsü yasasından sonra bu davanın çıkması ve 7 senedir böyle bir partiden nefret ettikleri halde ses çıkarmamaları ; başörtüsü konusundaki nefretlerini , kinlerini açıkça tekrar ortaya koydu.

fakat dediğim gibi bunlar son çabalar.

tayyip gider, ali babacan taş gibi çıkar başbakan olur.

zaten yüzde 60larda aldıkları anketlerde ortada.bu oran daha da artacaktır.

keza rektörden tut yargıtayın bu kafadaki adamları da 2-3 yıla posta olacak.o taht kurup siyasi görüşlerini iyice adalet sistemine enjekte eden yüzyılların adamlarından bahsediyorum.

dünya şoka gircek tabi, çünkü bu kadar saçma,mantıksız davranan bir oluşum yok ; nasıl bu kadar yönetim içine sızmışlar o da işin ayrı üzücü tarafı.

allah'ın işi ,açtıkları ve kurdukları her tuzak ,her faaliyet; kendilerine tuzak olarak geri döndü.

ama bunlar son çırpınışlar , ve daha da saçmalayacaklardır eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

"Cumhuriyet Savcısı" isim olarak ne demek. Cumhuriyetin savunucusu demek. Adam aslanlar gibi görevini yaptı ve görevde oldugu sürece yapmaya devam edecek. Bana göre geç bile kalındı. bazıları her taşın altından cıkan yılan fethullahın devletin kurumlarında nasıl cemaatleştiklerini görmeyerek Atatürkcü insanlara aşşağılıkca saldırmaya devam edecektir. Söyle bir bakın genelkurmaydaki andıç olayından tutun dinlenen savcılara kadar devletin tüm laik kurumlarına sızmış resmen bir örgüt haline gelmiş amerikan ajanı fethullahçı köpeklerin kökü elbette parti kapatarak kazınmayacaktır. Ama emin olunki değil amerikayla tüm dünyayla birleşseniz bu cumhuriyetin ve Atatürk devrimlerinin altını oymaya ne gücünüz ne kudretiniz yeter. Sanmayınki üç cuval kömüre oy veren garibanlaştırılmış halkımız, yada en ufak bir kargaşada ülkeyi terk edecek dönek liboşlar olası bir çarpışmada sizin arkanızda duracak. Fare misali kaçacak delik arayacaksınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Bakin abicim kimse AKP kapaninca tum sorunlar cozulecek demiyor zaten ona bir aciklik getirelim.

Ama Ecevit'in dedigi gibi, Turkiye'nin en yuce kurumunda, TBMM'de, devlete meydan okuyamazsiniz, bu ulkenin bunu yapanlara haddini bildirecek, serefsizlerce kirletilmemis, Ataturkcu, laik, kurumlari vardir. Gerektiginde yuzde kac olduguna, kim olduguna, kac paran olduguna bakmaz, boyle ayari verirler.

AKP kapatilirsa, RTE siyasetten uzaklastirilirsa (ki "ben degismedim" lafini baz alarak eski suclamalarini da katmislar davaya, kesin uzaklastirilacak) tabi ki bir sorun cozulmeyecek. Turkiye'de hala seriat isteyenler olacak, laikligi dinsizlik sayanlar olacak, maddi yetersizlikler yuzunden bir paket komure oy verenler olacak, saf dini duygulari somuruye acik olanlar olacak, iktidar yalakalari olacak, olacak da olacak.

Ama bu bir adimdir. Ayni tirnak mantari gibi bu adamlar. Once mantari kaziyacak, ondan sonra ilac kullanmaya baslayacaksin. Simdi kaziyoruz, sonra egitimle, daha adaletli gelir dagilimiyla, halka AKP'den baska alternatifler oldugunu da gostererek, ustesinden gelecegiz bunun.

Demokrasi, bir kisim zeki elitin gudulmeye hazir halka, manevi duygularini kullanarak cobanlik yapmasi degildir. Demokrasi, secilen partiye her hareketi yapmasini saglayacak bir duzen hic degildir, eger boyle olsaydi her irrasyonel ve rejim karsiti hareket mesru olurdu. Devletin devamini saglayacak kurumlar iste bu zamanlar icin vardir, ve yargitay tam zamaninda devreye girmistir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı ona cevap vermeye çalışıyonuz, sallayın kardeşim bu adamlara cevap vernce kendilerini matah bir şey zannederler. Bırakın açtıkları post 3 mesajı geçmesin, kimse konulara verdikleri cevaplarıda altınıla yapıp üstüne yazmasın. Modlar atamıyorsa siz ignore edin, 3 kere konuşur sorada defolup giderler. Kaale alıp adam yerine koyuyorsunuz bunları o yüzden çeneleri düşüyor. Anıtkabir'e minare dikmeyi düşünen zavallı bir kesim bu neyi anlatıyorsunuz ki, neyi anlayabilecekler ki? Bırakın yav...
Sosyal ağlarda paylaş

Jadelith said:
Pyro said:
Jadelith said:
Apache said:
301 nereden cıktı birde neden rahatsız ediyor ki seni?

dusunce sucu.
bide salagin biri turk milletine laf ediyor diye turk milletinin degeri mi kuculuyo ben anlamadim. istedigini desin, devlete ne.
5 yasinda bir cocuk sana "aa anne ayi" dese, cocuga dalican mi gidip?

Çok alakalı bir örnek, gz.

aradaki farki soyle?

Anlatmakla uğraşmama gerek yok zira anlamazsın, baksana kendin bile demişsin;
Jadelith said:
salagim ben salak.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır, % 60-70-80'leri de anlamıyorum. Bu ülkeye uzaydan seçmen mi getirecekler acaba?

Bakıyorsunuz, zaten ANAP-DYP bitmiş dipteler, biraz kımıldansalar, beraber olsalar % 10 alırlar, MHP bi kıpırdanmış, % 14 almış, ama ölüsü bile %10 alır, e solun da kemikleşmiş, nereden baksan % 20-25'i var. Bunun Kürdü de var, bir sürü tabela partisi de var, onlar da bi % 10 eder.

Kimle alacak AKP % 80'i alahsen? AKP taş çatlasa, yer gök yıkılsa, tüm malvarlığıyla kömür alsa % 60'ı göremez.
E bu durumda % 47 ile 50 küsür arasında öyle uçurumlar yok, şimdi de istediği gibi at oynatıyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Jadelith said:
bence turkiyeyi kapatalim. sevmedik nasisa bu halki. istedigimiz adama oy atmiyo serefsizler.

ankarada yeni bir turkiye acalim. ankaraaa ankaraaa guzel ankaraaaa diye milli mars yapariz. zaten ankara disinda sehre gerek yok, turkiyenin en planli sehri nasisa. ismini yargitay cumhuriyeti koyariz. padisahimiz Hasan GERCEKER olur. anitkabire bi minare dikeriz. oh ne guzel olur.

ananı alıp gitsene sen
çok güzel sanatçısın.
lan!
Sosyal ağlarda paylaş

Drakkahn said:
Bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı ona cevap vermeye çalışıyonuz, sallayın kardeşim bu adamlara cevap vernce kendilerini matah bir şey zannederler. Bırakın açtıkları post 3 mesajı geçmesin, kimse konulara verdikleri cevaplarıda altınıla yapıp üstüne yazmasın. Modlar atamıyorsa siz ignore edin, 3 kere konuşur sorada defolup giderler. Kaale alıp adam yerine koyuyorsunuz bunları o yüzden çeneleri düşüyor. Anıtkabir'e minare dikmeyi düşünen zavallı bir kesim bu neyi anlatıyorsunuz ki, neyi anlayabilecekler ki? Bırakın yav...

Drakkahn, hiç bilmediğin bir konu hakkında konuşmamak, susmak iyidir. Fakat bizler bugün hepimizin kafasını en çok meşgul eden konularda ne derlerse desinler dersek yani susup, bir köşede vay hallerine dersek o zaman "durmak yok yola devam" sözünün gerçekleşmesine hizmet etmiş oluruz. Ben bu insanlara karşı susmayı acizlik olarak görüyorum.Çünkü AKP'nin neler yaptıklarını siyasete ilgisi olmayan insanlar bile duyuyor. Fakat gidişatın ne kadar kötü boyutta olduğunu görmedikleri için konuşsak ne olacak diyorlar. Bugün siyaset,fanatizme dönüştü. Bu saatten sonra AKP'nin oy kaybetme imkanı yok. Niye? Çünkü artık hangi takımlısın der gibi hangi partilisin diyoruz. Babamızın yararına gibi, icraatları savunacağımız yerde gidiyoruz RTE'yi ya da başka bir lideri savunuyoruz. En çok üzüldüğüm nokta ise birbirimizi dinlemeden saldırıyoruz oraya buraya.Hepimizin içinde şu his var;"artık sussa da lafı koysam şu herife" .Dinlememek bizim en büyük kayıplarımızdan biri. Fakat susmak daha büyük bir kayıp. Bugün cevap vermek istemediğiniz, sallamadığınız konular size yaşam olanağı sunan vatanınızla ilgilidir. Bu yüzden her ne sebeple olursa olsun şayet bir düşünceniz varsa bunu açığa vurun. Başkalarının düşüncelerini doğru bulmuyorsanız ,adam akıllı söyleyin. Orada burada bir kenarda konuşmakla durmak yok yola devamı süratlendirmekten başka bir şeye yaramazsınız. Unutmayın hiçbirinizin babası AKP ve ya herhangi bir parti değildir.Bu partiler sadece babamızın zaman zaman değişen çalışma arkadaşları ya da iş ortaklarıdır.Tek babamız vatandır.Nasıl o bizi büyütüyorsa, o yaşlandıktan sonra da biz ona bakmalıyız. Onun için uğraşlar vermeliyiz. İnşallah dediklerimi yanlış yönlere çekmeden anlayabilirsiniz. İyi günler...
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:
Hayır, % 60-70-80'leri de anlamıyorum. Bu ülkeye uzaydan seçmen mi getirecekler acaba?

Bakıyorsunuz, zaten ANAP-DYP bitmiş dipteler, biraz kımıldansalar, beraber olsalar % 10 alırlar, MHP bi kıpırdanmış, % 14 almış, ama ölüsü bile %10 alır, e solun da kemikleşmiş, nereden baksan % 20-25'i var. Bunun Kürdü de var, bir sürü tabela partisi de var, onlar da bi % 10 eder.

Kimle alacak AKP % 80'i alahsen? AKP taş çatlasa, yer gök yıkılsa, tüm malvarlığıyla kömür alsa % 60'ı göremez.
E bu durumda % 47 ile 50 küsür arasında öyle uçurumlar yok, şimdi de istediği gibi at oynatıyor zaten.

Anap dyp birlikte kıpırdansın %3 ü geçmez hocam. Erkan mumcu mu temsil edecek partiyi, yapma allah aşkına... MHP Türbana verdiği destekle tabanını kaybetti, hala da akp kapatılmasın diye demeçler veriyor, bir dahaki seçimlerde %10'u göremez, görsün siyasi yorum yapmam bir daha. Kemikleşmiş sol diyorsunz 20-25, ne zaman kemikleşti bu yüzdeler? Baykal CHP'ninb başında olduu sürece, gençleri kucaklamadığı sürece hep muhalefette kalacak, kaldı ki DSP'nin başındaki amca bahçıvan da olabilirmiş, ya da gazete bayisi, adamda liderlik vasfı yok, konuşma yok, hiçbir şey yok. Öylesine bir başkan bir partiyi nereye götürebilir? Kimse son seçimlerden sonra %52 lik kesimi dolaşmadı hala, hatırını sormadı, kucaklamadı, herkes yine başıboş, anca tvden gördüklerine bakıyor, Tuncay Özkan'la mı olacak bu iş? O adamda danışman olur lider olamaz, o vasfı yok. AKP kapatma davasıyla mazlumu oynayıp kapatılmassa %60'ı görür rahatlıkla benim görüşüm. Bu ülkede acı çeken, mazlum olan her zaman kazanır, insanlarımızın acıma duygusu çok gelişmiştir, bu nedenle televizyonlarda sadece 1 tane komedi dizisi varken (Avrupa Yakası) geri kalan tüm dizilerde biri hastalanır, biri ölür, biri ağlar, biri acı çeker. Çünkü Türkiye'de prim yapan şey gözyaşıdır, acıdır, mazlumu oynamaktır. Kapatma davası AKP lehinde olursa bu ülkede satılmadık toprağımız kalmayacak, bu yüzden adımları çok dikkatli atmak gerekir...
Sosyal ağlarda paylaş

akp'nin iki tane istediği yer var ki çok çok önemli yerler bence de.

biri diyarbakır.burayı almalılar.ihtimal var.çok istiyorum orayı almalarını.
antepte okuyorum ben , orayı zaten chpye bırakmayacaklar.

izmir bir de , yüzde 3-4 farkla kaybetmişlerdi.
orayı almak için de çok gayret sarfedecekler.
ki ihtimalleri de gün geçtikçe artıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'de kemikleşmiş seçmenler var, yukarıda bahsettim. Bunlar dışında kalan yanar dönerlerin hemen hepsi akp'ye döndü geçen seçimde. Tamamı bile dönse en fazla % 60, daha ötesi yok.
CHP oylarından mı çalacaklar, yoksa artık meclise girmenin kolay yolunu bulmuş DTP'den mi çalacaklar? Belki MHP'den tırtıklarlar, onun da bugün seçim olsa yine meclise gireceği garanti. ANAP-DYP dipte, onlardan alabileceklerinin maksimumunu geçen seçimde aldılar zaten.

Yani öyle komple meclisi kapatırız, 70-80'le iktidar oluruz diyenler avuçlarını yalarlar.

Hele bir de Tayyip-Arınç yasaklı olursa, lider denebilecek, halkı sürükleyecek biri yok AKP'de.
Hepsi kapı kulu, yarısı ortaokul-lise mezunu köy ağası.
Sosyal ağlarda paylaş

malik said:
akp'nin iki tane istediği yer var ki çok çok önemli yerler bence de.

biri diyarbakır.burayı almalılar.ihtimal var.çok istiyorum orayı almalarını.
antepte okuyorum ben , orayı zaten chpye bırakmayacaklar.

izmir bir de , yüzde 3-4 farkla kaybetmişlerdi.
orayı almak için de çok gayret sarfedecekler.
ki ihtimalleri de gün geçtikçe artıyor

Kültür bakanımız gibi ideolijisini satanlar oldukça İzmir'de kazanılır Diyarbakır'da kazanılır siz hiç dert etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

malik said:
ali babacan olur taş gibi başbakan,rte de kodesten onu yönlendirir çok gerekirse.nedir yani halkı sürükleyememek .

halk sürükleniyor zaten iyiden iyiye =) duyan verecek oyunu adamlara.

Yav sürüklensin, Babacan sürüklesin, tipi Özal'a benziyor zaten, iki de kalem sallarsa işe yarar belki. Zaten şu anda ondan başkası da yok, başbakan olabilecek kalibrede. Unakıtan mı olacak, peh.

Maksimum sürükleyeceği % 60 diyorum, o da ha %47 olmuş, ha %60 olmuş farketmez.

Zaten daha o gece başladılar vatandaşa duygu sömürüsü yapmaya. Daha önce diğer topiğe de yazdım, dinci bi radyo kanalı o gece dua zamanı deyip dinleyenlere avuç açtırdı, beş dakika boyunca "hakkımıza hukukumuza el uzatanların ellerini kır, ya Rabbim" diye dua ettirdi.
Bu tek bir radyo, kim bilir ufak yerlerde ne propagandalar dönüyordur, "Allahsızlar partimizi kapatıyor" diye.
Sosyal ağlarda paylaş

dondururler

bu kadar cahil ve demorkasiden nasibini alamamis secmenle normal

bakin default akp secmeni malik

"kodesten yonlendirir ne olcak" diyor

onalra gore cok normal bisey cunki bir partini ntek adam tarafindan olumune yonetilmesi

AKP dede durum boyle
tum ulke tek bir adamin elinde

biz buna secilmis diktator diyoruz

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...