Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yargitay turkiyeye kapatma davasi acsin

Jadelith

Öne çıkan mesajlar

bence turkiyeyi kapatalim. sevmedik nasisa bu halki. istedigimiz adama oy atmiyo serefsizler.

ankarada yeni bir turkiye acalim. ankaraaa ankaraaa guzel ankaraaaa diye milli mars yapariz. zaten ankara disinda sehre gerek yok, turkiyenin en planli sehri nasisa. ismini yargitay cumhuriyeti koyariz. padisahimiz Hasan GERCEKER olur. anitkabire bi minare dikeriz. oh ne guzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:
Sanki durup dururken hiç yoktan dava açıyor millet size. Yediğiniz her türlü bok için geçte olsa hesap vericeksiniz umarım

mecliste bu yasaya su ana kadar % kac destek geldi?

%0.

yani, halkin %0 i, halkin %47sinin oy verdigi partinin kapatilmasini istiyor.

ammavelakin, yargitay "yo ben kapicam" diyor.

burdaki yanlisi anlamiyorsaniz tartismaya gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Jadelith said:
Lopeth said:
Sanki durup dururken hiç yoktan dava açıyor millet size. Yediğiniz her türlü bok için geçte olsa hesap vericeksiniz umarım

mecliste bu yasaya su ana kadar % kac destek geldi?

%0.

yani, halkin %0 i, halkin %47sinin oy verdigi partinin kapatilmasini istiyor.

ammavelakin, yargitay "yo ben kapicam" diyor.

burdaki yanlisi anlamiyorsaniz tartismaya gerek yok.

Meclis derken?

Sen inanıyor musun o meclistekilerin Türk Milleti olduğuna...

O zaman bir baştan başla bakalım tarih derslerine Türk neymiş nasılmış ne günlerden nerelere gelmiş karakteristik özelliği neymiş.

Sen hangi Türk ü gördün savaşmadan gazi oldum diye Sigortadan yararlanmaya çalışan?

Sen hangi Türk ü gördün yanındakine %3 kendine %70zam yapan.
Sosyal ağlarda paylaş

Slat said:
Jadelith sen bi ara postlarına "AKP'li değilim ama..." diye başlayan genco değil miydin ya?

Bu sefer çok belli etmişsin AKPli olduğunu.Olmamış..

3/10

-rep

akp li degilim cunku 301 i silmediler. silseler akp li olurdum, ama reformlarda cok yavaslar. daha onceki koalisyonlarda yavas ilerliyordu reformlar tamam, ama akp nin bu kadar yavas yapmasinin tek sebebi yeterli calismamalari.

eger bu kapatma davasinin sacma bulunulmasini akplilikle esdeger goruyorsaniz, biraz dusunun derim. yazdim zaten yukarda neden sacma oldugunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:
sadece yargılayacaklar cidden. Olursa yırtarsanız zaten türkiye sizin olur artık

sorun da bu. bu dava sadece akp nin isine yariyor. daha fazla oy alsalar bu sefer padisahlik gibi yonetecekler ulkeyi.

ama insanlarin dusunmesi "aa turban. aa laik" derinliginde bittiginden, davanin sacmaligini belirten insanlara "aa akpli" lafini yapistiriyorlar hemen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...