Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgilisinin sevgilisi sevgilisi olabilirmi?

Recall06

Öne çıkan mesajlar

Arkadalar kuzenimin kiz arkadasi bugun ona baska bir sevgilisi oldugunu soylemis. Tabi bizim kuzen cildirmis baslamis sovmeye dovmeye kizi, sonra kiz dayak yerken, kim o lan filan diye girisirken kuzen, kiz birden Sarah demis nasil ya WTF durumlari olusmus tabi, kuzenimin sevgilisi lezbiyenmis.

Ve bu Sarah da aslinda kuzenimin gizliden yazdigi bir kiz, ve oda aslinda kuzenimi cekici buluyormus. Yani simdi durum biraz karisik, Sarah Ashleye demiski birlikte takilalim filan 3 kisi gezelim.. (seks filan yok arkadaslar duygusal birseyler yasaniyor lutfen bu tip geyik bile yapmayiniz)

Yani kuzende simdi bana gelmis elinde bira sisesi diyorki abi ben ne pok yesem acaba. Ben ona bunun yanlis ve ahlaka aykiri olacagini soyledim ama burasi Houston America oldugundan boyle seyler fazla garipsenmiyor aslinda.

Siz olsaniz boyle bir 3 lu iliskiye nasil bakardiniz. kuzen aslinda sarah dan daha cok hoslaniyor ve ben ona ashley i birak sarah ile devam et dedim ama oda biliyorki o kimi secerse secsin kizlar gene lez taqilcak gizliden ve o kendini aldatilmis hissetmis olacak.

Lutfen geyik yapmayiniz cidden boyle bir situation var ve sizin fikirleriniz onemli.

Thank you
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğin gibi dostum orassı siz Türkler nassı diyor Ameriga, özgüğlükleğ ülkesiğ.

Abi normal yok bunla çıkıyordu onun arkadaşına yazıyor şincik desen neyse de oradaki ilişkiler yozlaşmış abicim. takılsın kafasına göre zaten alınamaca gücenmece olmaz. İçinden geleni yapsın. 2 günlük hayat peh...
Sosyal ağlarda paylaş

Hayretle izliyorum yazilanlari. Resim nasil koyabilirim? Kuzenimin ve kizlarin resmini koysam ne degisek ki, hem ayrica kuzenim istemiyor resim filan koymak..

Arkadaslar durum 15 dakika once biraz degisti, ashley bizim eve geldi demin sarah olanlari ona anlatmis, ve gercekten cok sinirliydi, thanks god ailem evde degil miamiye gittiler gecen hafta.

Kiz resmen kuzenimi parcaladi..sarah cok aglamis kuzenim ona vurdu diye. Kuzenim kiza ondan hoslandigini filan soyledi kiz biraz yumusadi.

Ya iz milleti iste hemen satti sarahyi bilemiyorum ya ne olcak simdi icerde birseyler konusuyorlar. Sanirim sarah biradan buraya gelicek.. Uff umarim benimde sevgilim gelmez bu arada yani 2 kizi evde gorunce ona nasil anlatirim bunlari ohh my goddddd
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar lutfen dalga gecmeyin gercekten olay cok ciddi bir hal almaya basladi. Anliyorum geyik yapmak istiyorsunuz ama ben uyari aldim, arkadasin dedigi gibi yani zaten houston yakinlarindayim bu topicle burdan valla firlatirlar beni yorunge disina lutfen taciz etmeyin beni..

Dory tesekkur ederim uyardigin icin arkadaslari.

Sarah geldi biraz once ve yaninda exbfi eric vardi. Neyse iceri girdiler ve kuzenim can ile konusmaya basladilar cocuk sakin sakin basladi konusmaya ama birden gerildi ortalik, annemin en cok sevdigi japon vazo itismeler sirasinda nerdeyse kiriliyordu.

Sonra ben tuttum cocugu kolundan disari cikardim filan ama gercekten cok korktum, eric in basina bisey gelicek diye cunku bizim can houston university football player yani istese jambon yapardi erici.

Neyse sarah da simdi yanlarina girdi kiz kardesimin odasinda konusuyorlar ashley sarah ve can.

Bu arada en kotusu basima geldi ve kiz arkadasim geliyorum dedi. Stop wait hey pls listen me demeye kalmadan kapadi telefonu.

Yan komsumuz jane bunun kankasi sanirim o bahsetti olaylari sesler gelince bizim bahceden.. Off off

Sanirim birazdan burasi bayagi bir karisacak cunku ashley ile benim sevgilim Amy kanli bicakli .. jesus christ pls forgive me..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...