cado Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 aklıma sucu cocuk adlı bir film geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 yalan yanlış bilgilerle saçmalamaktan öteye gitmeyen durumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 helal üretim ps3 çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 go ps3 go go go ömer be good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 http://forum.paticik.com/thumbnails/703/ea3/b2b/f0b/b3e/c9e/078/974/aea/6b5/8f_450xNULL.gif BIOSENSOR ON! SEED MODE ON! TRANS-AM SYSTEM ON! ve bilimum ON'lu cümle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 aşırı yapmacık geldiği için yarıda kestim okumayı, ilgilenmek bile zeka düşüklüğü yaşayan insanların işi. bıraktım inanç sahibi olmanızı, müslüman olarak dalga geçen insanlarla dalga geçmeniz aşırı enayice geldi, bu salaklığın içinde daha da salakça olanı yapmaktan farksız dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Ya bu benim de inancımdır sonuç olarak, fakat hurafeler, beyin yıkamalar, şeylerinden hadis uydurmalar vs bu tür düşünceleri nasıl hoşgörebiliriz ki? Karşıdaki kişi nasıl bir ruh hali içindedir ki biz empati yapalım o düşünceye? Yoksa babam da foruma "PS 3 şeytan icadı, çocukları namazı kaçırınca öldürmüşler vs" türü şey yazsa ben onun altına da TRANS AM SYTEM ON yazarım. Kişisel bir konu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 roflcopter Bu kadar troll ün kaynağı belli oldu.Ben de merak ediyodum yumurtluyolarmı naapıyolar, nerden çıkıyo bu kadar troll diye lol=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 arkadaş baya bilgiliymiş yalnız konsollar konusunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 şeytan ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Allah korusun ağzını hayrı aç ftw'ymişs töbe yarabbi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 konsolları bu kadar bilip bide üstüne sözde olmus bi olayı anlatmakta imbaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 haha abi süper ya.çocuk kandırıyo sanki salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 bence bu işin çözümü tüm dünyayı sallayacak Her platforma uygun bir adet first-person namaz kılma oyunu yapılmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 şeytan icadı tabi okadar pahalı makina mı olur lehn:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 cok yararlı bir tespit olmuş.pcmi upgrade mi etsem yoksa ps3 mü alsam diyordum.ps3 seçeneğini sildim kafadan.bu arada disiplinli bir insanı cocuk idam ettiren yapmışlar, tebrik etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Hz.Ömer'i burdan selamliyorum! güya islam hoşgörü dini asdafasdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 TÜM BUNLARIN SEBEBİNİ BİLMİYORSUNUZ!!!11 2009'un son çeyreğinde fetocan aş nin çıkarmayı planladığı bir konsol var, onun satışını sağlamak için rakiplerine bok atıyorlar.. işte prototip bir örnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Cocuk dedigi 3 yasinda falandir heralde 9 yasinda kadin aldiklarina gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 misket oynayan piçler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 hakkaten oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Afedersiniz ama itin biri kıçından birşey uydurmuş, inanca saygısı olmayan bir grup insanda bunu fırsat bilmiş döktürüyor. Hayır kimse inanmak zorunda değil ama bu size her fırsatta saygısızlık yapma hakkı vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Ekmek said: O değil de ömer namaz vakti 2 çocuğu yakalıyorsa kendi de kaçmış namazdan? abi bi ara bize gel ne zamandır seks yapmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 HZ Ömer değil miydi adaleti ile tanınan bilinen? Sanmıyorum ki onu ünlü yapan adaleti bu olsun. bariz hıyarın biri kıçından sallamış. bilen bilir babun.org da korku diye bir skeç vardır lost ile alakalı, "...vee sonraaa onu yakarak öldürmüş!" diye başlar. Aynen o hikayeler tarzı bir sallama olmuş. İnanan varsa harbi maldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Hayatlarında ezilmiş bit işe yaramayan insanlar dinin arkasına saklanarak kendilerini öyle bir savunuyorlar ki bu bir intikam yada gösteriş onlar için diğerlerini aşağılamanın farklı bir yolu.Ama hiçbir zaman anlamayacaklarki kimsenin onlara ihtiyacı yok.(cümle amayla baslarmı lan baslar baslar) herneyse. ha bu demek değildir ki inana herkes hayatında ezilmiş lütfen baştan sona okuyalım sondan başa değil gerginlik çıkmasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar