Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 3 şeytan icadı

S_h_a_D_o_W

Öne çıkan mesajlar

aşırı yapmacık geldiği için yarıda kestim okumayı, ilgilenmek bile zeka düşüklüğü yaşayan insanların işi. bıraktım inanç sahibi olmanızı, müslüman olarak dalga geçen insanlarla dalga geçmeniz aşırı enayice geldi, bu salaklığın içinde daha da salakça olanı yapmaktan farksız

dağılın
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu benim de inancımdır sonuç olarak, fakat hurafeler, beyin yıkamalar, şeylerinden hadis uydurmalar vs bu tür düşünceleri nasıl hoşgörebiliriz ki?

Karşıdaki kişi nasıl bir ruh hali içindedir ki biz empati yapalım o düşünceye?

Yoksa babam da foruma "PS 3 şeytan icadı, çocukları namazı kaçırınca öldürmüşler vs" türü şey yazsa ben onun altına da TRANS AM SYTEM ON yazarım.

Kişisel bir konu değil.
Sosyal ağlarda paylaş

HZ Ömer değil miydi adaleti ile tanınan bilinen?

Sanmıyorum ki onu ünlü yapan adaleti bu olsun.

bariz hıyarın biri kıçından sallamış.

bilen bilir babun.org da korku diye bir skeç vardır lost ile alakalı, "...vee sonraaa onu yakarak öldürmüş!" diye başlar. Aynen o hikayeler tarzı bir sallama olmuş. İnanan varsa harbi maldır.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatlarında ezilmiş bit işe yaramayan insanlar dinin arkasına saklanarak kendilerini öyle bir savunuyorlar ki bu bir intikam yada gösteriş onlar için diğerlerini aşağılamanın farklı bir yolu.Ama hiçbir zaman anlamayacaklarki kimsenin onlara ihtiyacı yok.(cümle amayla baslarmı lan baslar baslar)

herneyse.

ha bu demek değildir ki inana herkes hayatında ezilmiş lütfen baştan sona okuyalım sondan başa değil gerginlik çıkmasın =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...