Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Incredible Hulk

eregorn

Öne çıkan mesajlar

ikinci fragman çok daha güzel olmuş. Bir Iron Man kalitesi beklemiyorum elbette ama gidilir sinemada izlenir bu film de.

DC ile Marvel rekabeti sonunda bize yaradı. Kaliteli ve pahalı yapımlar izliyoruz. DC'de artık batman'den vazgeçse ve Superman, Wonder Woman, Aquaman, the Flash gibi kahramanlarına şans tanısa daha da keyifli olacak sanki.

Ironman başlığında da yazmıştım, ben bir tane de çok kaliteli süperkahraman ANİMASYON filmi istiyorum sinemada izlemek....
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
gittim gördüm..

hulk vs abomination hulk + bol patlama çatlama sahnesi. sonuda hoş bitmiş. o kadar.

spoiler değil ama kıllık çıkmasın

fragmanda görmediimiz tek şey sonda seyirciye verdirilen tebessüm onun haricinde fragmanı 114 dk boyunca izlersek pek bişey farketmiyor gibi.

Sosyal ağlarda paylaş

Ne vasat nede iyi bir film bence arada kalmış, marveli, hulk'u seven izlesin, ang lee'nin hulk'una çok duygusal deyipte sora kalkıp yalandan bi villain koymakla olmamış..

Spoiler

Birde abomination'ının nefessiz kalması nasıl bir kolpadır ya bide dayak yemiş çocuklar gibi yerde yatıyor, ulan bi tekme atsa orda etrafında canlı bırakmaz, generalde dikilmiş orda kasılıor :D

Sosyal ağlarda paylaş

eregorn said:
arkadaş öss ye girdiği için benide göndermio... sınavdan soona beraber gideriz dio... o zamana kadar spoiler yazana kafa atim :D

dayanamadım gittim... öss den sonra arkala yine gitcem..

spoiler

önceki filmde gayet iyi göstermişlerdi hulk sinirlenince dahada büyüyodu... ama bu filmde hep aynı boyda kaldı...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...