Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 other cast: Robert Downey Jr. ... Tony Stark yeni fark ettim,hehe diğer kahramanlarında yan karakter olarak gözükmesi hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ikinci fragman çok daha güzel olmuş. Bir Iron Man kalitesi beklemiyorum elbette ama gidilir sinemada izlenir bu film de. DC ile Marvel rekabeti sonunda bize yaradı. Kaliteli ve pahalı yapımlar izliyoruz. DC'de artık batman'den vazgeçse ve Superman, Wonder Woman, Aquaman, the Flash gibi kahramanlarına şans tanısa daha da keyifli olacak sanki. Ironman başlığında da yazmıştım, ben bir tane de çok kaliteli süperkahraman ANİMASYON filmi istiyorum sinemada izlemek.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Flash çekilecekti sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 İlk filmden kat kat güzel olucak sanırsam Iron Man'e gittiğimde son fragmanı gösterdiler heyecanlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 oha liv tyler sok oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 9 gün kaldı filme :) benim gibi youtube problemi olanlar için, http://incrediblehulk.marvel.com/ trailer fena değil gibi. Liv Tyler için izlenmesi lazım en azından fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Yarın giriyor vizyona. Sanırım pek meraklısı yok, arattığımda baya gerilere düşmüş başlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yahu eric bana neden oynamıyor ki? hasta oluyorum böyle filmlere ben bi seriye başlıcaksan oynayacaksın arkadaşım. para almasan dahi oynucaksın. gitti bütün ambiyans :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Tamamda sadece eric bana degil butun kadro degismis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Ang Lee'nin Hulk'ini fanboylar sevmedi çünkü Avrupa tarzına daha yatkındı.Böyle olunca yeniden başka bir ekiple actiona verdiler olayı,Eric Bana arada kaynadı :( Edward Norton'da efsanedir,top5'imdedir ama Eric Bana ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Edward Norton çok çok iyi bir aktör ama bu filmdeki vücuduna bakıyorsun, istediğin kadar şişir onu Hulk olmaz yani gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 American History X'deki halini görmemişsiniz Edward Norton'nun. Şişirsen süper Hulk olur ondan ama şişirmemişler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Evet işte o yüzden "bu filmdeki vücudu" diye spesifiye ettim üzerinize afiyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 lol. tatlı tatlı ayar verince çok şeker oluyorsunuz ^^ o değil de harbiden bütün kadro değişmiş ona dikkat etmemiştim. ama yine de geçerli düşüncelerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 şu an sinemalarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 arkadaş öss ye girdiği için benide göndermio... sınavdan soona beraber gideriz dio... o zamana kadar spoiler yazana kafa atim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Dün ilk hulk'u bi daha izledim bakalım o kadar beğenmeyipte değiştirdikleri ne var yarın göreceğim inş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 gittim gördüm.. hulk vs abomination hulk + bol patlama çatlama sahnesi. sonuda hoş bitmiş. o kadar. spoiler değil ama kıllık çıkmasın fragmanda görmediimiz tek şey sonda seyirciye verdirilen tebessüm onun haricinde fragmanı 114 dk boyunca izlersek pek bişey farketmiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 2 şey çakma olmuş tık 1.senaryoda bir kaçıklık var yani hiç regeneration olayından bahsedilmemiş sanki direk gamma imiş olay gibi. 2.bruce niye kendine HULK diyor abi ? herkes hulk diyo hatta hhaa niye lan. özellikle şey çok bombaydı HULK SMASH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 gittim izledim iyiydi bence =) marvel filmleri bu ara baya iyi çıkmaya başladı.. kemir adam sonundaki demir adam geyiği de güzeldi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 cunku marvel yapiyo filmleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 marvel benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Ne vasat nede iyi bir film bence arada kalmış, marveli, hulk'u seven izlesin, ang lee'nin hulk'una çok duygusal deyipte sora kalkıp yalandan bi villain koymakla olmamış.. Spoiler Birde abomination'ının nefessiz kalması nasıl bir kolpadır ya bide dayak yemiş çocuklar gibi yerde yatıyor, ulan bi tekme atsa orda etrafında canlı bırakmaz, generalde dikilmiş orda kasılıor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 eregorn said: arkadaş öss ye girdiği için benide göndermio... sınavdan soona beraber gideriz dio... o zamana kadar spoiler yazana kafa atim :D dayanamadım gittim... öss den sonra arkala yine gitcem.. spoiler önceki filmde gayet iyi göstermişlerdi hulk sinirlenince dahada büyüyodu... ama bu filmde hep aynı boyda kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Ang Lee'nin Hulk'u bana kalırsa gerçekten güzel bir uyarlamaydı.Asosyal fanboyların ve bebelerin yorumları bu kadar koyucu olmasaydı tek başına götürebilirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar